»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
972
...
Következő oldal

1359.
2004.11.20 11:28
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!

2004.11.19 23:25

Sziasztok!

Orsi a Webmester kijavította a hibát, úgy látom a Portál tulajdonosa - ahonnan másoltál-  jó fej, forráskód ügyben is biztos segít.

Azare háttérkép fájlt szeretnél a logodhoz :)

Root menü >> Stílus és felület >> háttérkép file

Ha nem működik a link amit beillesztesz,

- vagy tényleg nem elérhető az oldal

- vagy rosszul adsz meg valamit.

[+] Gedeon.hu
[
+] Őrangyalok.hu
[+] G-Portál tutorok

2004.11.18 19:32
Szia Orsi! én vagyok az!! láttam mi történt a honlapodon (bevallom és is megijedtem, és küldtem is neked egy e-mailt, még mielőtt megláttam volna h írtál ide és h mi a probléma, szóval az e-maillel ne is törődj, amit küldtem!) húú miért nem kérdeztél meg inkább engem h hogyan csináltam azt a modult?! figyi, úgy nem lehetne h megadod a jelszavadat és segítek! utána meg megváltoztatod! mert túl hosszú lenne ide most leírni a segítséget!! na?

1356.
2004.11.18 15:34

Légyszi!Nagy a baj! Van egy honlap, ahol van egy ilyen :ma jenő nap van. Boldog névnapot kíván Mk &Ash. És kíváncsi voltam, hogy ezt át lehet e másolni az én honlapomra, mert nagyon tetszett! Csináltam egy egyszerű menüt, cím:naptár

megnéztem annál a honlapnál a naptár forrását, és bemásoltam az naptár egyszerű modulba, és az én oldalamon lévő cikkek eltűntek, és hozzá lett csatolva az én oldalamhoz az a másik, ahonnan lemásoltam! És úgy jelenik meg!!!

Annyira félek!!!!!!! Kérlek segítsetek!

1355.
2004.11.18 12:42

Hello megint én vagyok.

Csak még azt szeretném megkérdezni hogy az oldalam tetjét azaz a logo melletti üres részt hogyan lehetne kitölteni egy képpel vagy valami mással.Zavar hogy ott olyan nagy üresség van.

Köszi

1354.
2004.11.18 12:35

Hello

Én azt szeretném megkérdezni hogy mért van az ha beirok egy linket amit az oldlamról el lehet érni de mikor rámegyek azt irja hogy lap nem jelenithető meg.

Létszi válaszoljatok.

Köszi

1353.
2004.11.18 10:33

Kedves Sade, és Kacsa!

Miért van az, hogy mindenki feldobja ugyanazt a kérdést, de úgy ám, hogy két hozzászólással előtte válaszoltunk már rá?

Annyira bonyolult lenne egy kicsit visszaolvasni? Ha igen, akkor minek ez az egész Fórum? Akkor mindig csak a felső 1-2 bejegyzésnek kellene látszania, hiszen úgysem olvas vissza senki, még egy lapon belül sem.

Kezd elszakadni a cérna zenefeltöltéses kérdésben. Csak úgy mondom.

Üdv: Admin

1352.
2004.11.17 21:42

Arra én is kiváncsi lennék hogy hogy lehet zenét felrakni.

Kacsa

1351.
2004.11.17 15:22

Hy Evribudi!

Csak azt szeretném megkerdezní, hogy hugyan tudok má' zenét feldobni az oldalamra?

1350.
2004.11.17 13:51

Ja és a portálom URL címe:

//sims2sen.gportal.hu

Elöző oldal
...
972
...
Következő oldal