»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
971
...
Következő oldal

1369.
2004.11.23 10:55

Sziasztok.

Bár én már elég szépen haladok,és eleddig bármikor elakadtam,vettem a fáradságot,és kutattam a forumban a GYIK-ban,szóval,ahol csak tudtam,de maradt még kérdésem,amire nem találtam választ.

1.Az elején egy kis hibát vétettem.Nem tettem be jobb oldalra dobozt,mielött elkezdtem volna a honlapkészítést.Ebből kifolyólag,most már hiába is próbálkozok,mert ha megpróbálok jobb oldalra egy dobozt kitenni,az már kikerűl a képből.A kívánságom az lenne,hogy a jobb oldali dobozok is itt legyene "képbe".Szóval értitek?De már a főoldalt ezért nem szeretném törőlni,és újracsinálni.Hogy tegyek ki dobozt jobboldalra úgy,hogy az itt legyen az alapképbe,és ne nyúljon el az oldalam jobbra?!?!

2:Olvastam arról,hogy 50MB tárhelynövelést 400 forintért lehet véghezvinni,amire persze már lehet fel és letőlte fájlokat.Hová fordúljak ez ügyben?Hol kell ezt megrendelni?pl.SMS-nem lenne elég?(már emai-t küldtem,bár az a teljes honlapvásárlásra szólt--de arra sem kaptam választ)

A válaszokat előre is köszönöm,és megpróbálo türelmes várni a választ.

1368.
2004.11.23 10:06
Hellla!
tom már biztos rengetegen feltették a kérdést de hogyan tudok zenét feltenni az oldalam alá???
mármint hogy hogy tom megoldani h szoljon zene miközben nézegetik azt???
előre is köszike Zsufika mano

1367.
2004.11.22 18:56
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy néha amikor behívom az én oldalamat miért a G-portál fő oldala jelenik meg? A segítséget előre is köszönöm!

1366.
2004.11.22 15:39

Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy az óránál, hogy lehet azt megcsinálni, hogy egy álltalam választott képen mutassa az időt?

Kösszi

1365.
2004.11.22 14:06

Hogy kell bannert csinálni?

1364.
2004.11.21 19:08
Helo! A honlapomon eddig volt 1 főoldalam, de le akartam cserélni. Az eddigit kitöröltem, és be akarom rakni az újat. Ha rámegyek a beállításokra, ott van az,h főoldal, de mikor le akarom görgetni, nem jön ki semmi sem. Mit csináljak?

1363.
2004.11.21 13:33

Megpróbálok segíteni!

1, www.x3.hu-n kell regisztrálnod

2, Ha ezzel megvagy, balra, fent találtok egy narancssárga részen egy olyat, hogy:szavazás, erre menjetek rá.

3, katt ide:új szavazás létrehozása. itt azt fogják kérdezni, hogy :mi legyen a neve-ahova szavazás-t írj, mi a weboldalad címe-ezt tudod, mi a weboldalad URL címe-leírom, hogy mit írj, ha nem tudod://gportal.hu/portal/a honlapod címe

4, hozz létre a honlapodon egy egyszerű menüt, és nevezd el szerintem szavazás-nak

5, menj a szerkesztésre a szavazás modulnál, és van egy ilyen jel:<> -menj rá!

6, az x3-nál ahol voltál, ott van egy hosszú kód, aminél ki kell jelölnöd az egészet, és be kell másolnod az <>-ben, miután rákattintottál.

7, rámész erre:ok

ha nem sikerül, akkor nem tudom hol rontottam el!!! De ha eldeformálódna az oldalad a szavazás miatt, akkor töröld ki!

remélem segítettem!

1362.
2004.11.21 12:01

SZIASZTOK!

A SZAVAZÁS MODUL ENGEM IS RDEKELNE, ÉS ALÁFESTŐ ZENÉT HOGY RAKUNK BE?

1361.
2004.11.21 11:58
Sziasztok hogy lehet az hogy pl. elnézek egy másik portálra és mondjuk láttam már ojat hogy lehetett szavazni stb. Ezeket a modulokat hogyan lehet előhozni? 

1360.
2004.11.21 10:44

Sziasztok, megint én vagyok! A főoldalra beraktam 2 képet, ami eg 15 percig megjelenik, de ha kijelentkezem, akor egy piros x van a bal fönti sarkában, mármint a képnek a sarkában, ami jó lenne ha megjelenne!

remélem értitek amit mondok

Elöző oldal
...
971
...
Következő oldal