»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
970
...
Következő oldal

1379.
2004.11.25 12:42

Tudnál egy kicsit segíteni?

A számítógépemről szeretnék felteni a honlapomra képet,gif-et,esetleg mást.

De ezt hogy a lópikulába tudom megtenni,mikor tőlem URL-címet kér?-A gépemen lévő képekhez ügye nincs -URL cím,akkor meg?

Hogy "fogjam" meg az egérrel a képet a gépemen,és illeszem be a portálomba?Egyszerűen nem tudom kisakkozni,de már fő a fejem is tőle.Ennyire gáz lennék?

1378.
2004.11.24 20:37
ANIKÓ!

Ha annyira sürgős megváltoztatni a portálod címét, írj egy e-mailt a webmesternek, kérd meg szépen, és meg fogja csinálni. Hivatkozz rám, hogy én mondtam! :-)

Sajnáljuk, ha a reklámmal kellemetlenséget okoztunk neked!

Mint a többiek, te is ingyenesen kapod az egész G-Portált. De ezen a világon semmit sem adnak ingyen, még nekünk sem. Éppen ezért szerencsétlen G-Portál Team a reklámokból kénytelen fenntartani a rendszert. Ezért jelenik meg az a reklám az oldaladon. Csütörtök éjfélig fog futni a reklám, talán kibírod majd addig.

Köszi a megértésedet, üdv: Admin

1377.
2004.11.24 18:43

hello!

segítsetek!!! please

1. miért nem lehet +változtatni a portálom címét? sürgős lenne!

2. nem örülök, hogy a Bejelentkezés alá mindenkinek a portáljára raktatok vmi sportos reklámot! nekem nem kell reklám, hogy toom azt kitörölni?

köcce, pussz

2004.11.24 15:35

Köszönök mindent webmesternek!!!

valaki akkor le tudná írni lépésről lépésre, hogy hogyan lehetzenét felrakni a honlapra?

2004.11.23 19:20

Kérlek segítsetek!!!!! valami nagy hülyeséget csináltam! egy zene scriptet akartam felrakni, de nem azt amit bemásoltam, hanem beírtam helyette egy másik számcímet, ami valójában nem is létezik! és most nem tudom szerkeszteni a honlapot, mert azt írja ki hogy valami plugin error!! kérlek segítsetek! ugye nem kell új honlapot csinálnom?!! Webmester segíts!!

www.mary-kateandash.gportal.hu

Köszi

1374.
2004.11.23 17:48
Valaki lehet, hogy megtudta a loginodat és a jelszavadat.

1373.
2004.11.23 17:40

Sziasztok!

Vajon miért van az, hogy a portálomon a különbözö csoportokban lévö képeim állandóan összekeverednek, anélkül hogy hozzányúlnék. Még egyik modulból a másikba is átmegy, közben meg a hozzátartozó cimke ottmarad. Borzasztó idegesítö, ugyhogy ha valaki tudja az orvosságot, kérem szépen, hogy közölje. Köszönet, Bullspider

1372.
2004.11.23 17:17

Sok honlapon láttam videókat, de nekem nem engedi, hogy berakjam.

Amúgy hogy lehet háttérzenét csinálni???

Samu

www.spongebobsquarepants.gportal.hu

1371.
2004.11.23 12:49

megpróbáltam a sajátomon a sorrendet változtani.

tökéletesen müxik.

próbáld újra

1370.
2004.11.23 12:35

Sziasztok!

Szeretnék pár dolgot kérdezni amire eddig sehogy nem jöttem rá...

1,Mikor lehet végre a portálnevet megváltoztatni?(mindig mindig technikai probléma van....pedig már oan jo lenne ha megoldodna...)

2,A Linkezelés alatt a beirt linkeken nem tudok változtani..hogy miért azt nem tudom de ha rámegyek az ok gombra("mehet")azt irja ki hogy állitsam be a sorrendet 1-99ig de hiába állitom be akkor is ez van..szoval törlés ujra beirás ha valami nem jo..meg sorrendet sem lehet csinálni igy...

3,kérdésem a banneről szolna hogy hol kell csinálni és hogyan hova tudom feltölteni hogy be tudjam rakni ilyen toplista oldalakra...

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Üdv:

Benji

www.gportal.hu/benji999

Elöző oldal
...
970
...
Következő oldal