»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
969
...
Következő oldal

1389.
2004.11.26 21:48

Hello!

A PC Games topic kissé elkanászodott! :-)

1388.
2004.11.26 16:46

nem emlékszel rá,hogy csináltad elösszőr?

mert itt úgysem mondják meg,hogy kell!:))))))))))))))

engem is érdekelne,én most a swf formátumra gyanakszom.

máshogy nem tudom elképzelni,mert csak képet illetve szöveget tudsz a gépedről feltenni.

pl:képtár menüt nyitsz,és ott tudsz feltenni a gépedről fájlokat!De zenét nem hinném,mert már próbáltam.De mivel swf formátumot fel lehet tenni valahogy,ez lesz a kulcs.

:DDDDDDDDDDDDDDDD

1387.
2004.11.26 16:36
Sedítsetek! Csináltam egy zenét a Hip-Hop ejay-el, tehát ez az én zeném, nem illegális a felrakása a lapomra. De hogy tegyem fel? Nincs URL címe. Egyébként egyszer már sikerült háttérzenét beraknom, de másikat akartam, mert a régi nem tetszett, és az meg nem sikerült!!! Mért?

1386.
2004.11.25 22:49

jó az oldal,amit ajánlottál.

ha valaki abból sem tudná megoldani,az már gáz.

1385.
2004.11.25 22:23

képzeld csak,rájöttem én is magamtól.

a zuhany alatt jött a megvilágosodás:

képtár a kulcs:))))))))))))))))))))))))

de azért kösz,hogy te is megválaszoltad.

2004.11.25 22:01

SZIASZTOK!

Szia Haladó!

Azzal kezdd, szerintem, hogy a képtár modulodba  feltöltöd a képet, kimásolod a kép URL-jét, a többit ezen a linken részletesen leírtam

http://tutor.zsembes.hu/index.php?option=content&task=view&id=12

Szia 108!

Ha az adminként kapott jelszóval lépsz be (amit e-mailben kaptál), akkor látnod kell a ROOT menüt...és ne mondd, hogy nem, mert nem fogok tudni aludni, és úgy fogok reggel kinézni, mint egy fos a vödörben ;)

HÁTTÉRZENéről megint,

a háttérzene belinkelése igencsak illegális, hacsak nem a saját magad által készített  zenédet teszed közzé, vagy nem fizetsz havonta jogdíjat annak az előadónak, együttesnek, akinek a számát belinkelted, mint háttérzenét. Azontúl pedig hibákat okoz, belassul tőle az oldal, stb..ezért plz. ezt a kérdést is mellőzni itt a főfórumon, egyéb alternatív megoldások: a felhasználók belső fórumai, a felhasználók vendégkönyvei, a felhasználók e-mail elérhetősége.

[+] Gedeon.hu
[
+] Őrangyalok.hu
[+] G-Portál tutorok

1383.
2004.11.25 16:58

Figyeljetek! A legtöbb kérdésre már egyszer megadták a választ, nézzetek vissza a régiekbe, ott megtaláljátok! Biztos az én kérdésemre is válaszoltatok már, de én megkérdezem:

Hogy kell zenét berakni, hogy elinduljon, amikor megnyitják a lapomat? És mi van, ha a zenét a gépemről akarom feltenni? Annak nincs URL címe. Tudom, mit kell csinálni:

2004.11.25 15:15
egyáltalán honnan és hogyan lehet olyan zenét felrakni a honlapra, amilyen zenét fel szeretnénk rakni?!! légyszi írja meg vki!!

1381.
2004.11.25 14:23
Sziasztok lenne 1 kérdésem hogy lehet zenét beilleszteni? <Bgsound src="zenefajl.mid"> ezt hova kell beírni?

1380.
2004.11.25 13:06

supeuser!

Ilyen nincs ám!

Már az elöbb azt hittem rájöttem,de be kell látnom,hogy megint csődött mondott a legújjabb ötletem.

Tudod mit csináltam?Fogtam a képet és elkűldtem az eggyik e-mail címemre.-Ott mit látok,hogy van URL-címe a képnek.Másolás--beillesztés----kapufa!NEm jó.De akkor hol hibázok--egyáltalán,jó fele kapisgálok?

Elöző oldal
...
969
...
Következő oldal