»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
957
...
Következő oldal

1509.
2004.12.01 21:33

domib.

én ezt is úgy tudom,hogy erre jelenleg nincs lehetőség.

Ha nincs sokminden a honlapodon,nyiss másik portált,és vidd át a "cuccokat"oda.

De ha pontossab választ vársz a készítőktől,légy türelmes,holnapra biztos válaszólnak.

1508.
2004.12.01 21:29

skull.

legközelebb a GYIK-ál könnyebben,és pontosabb választ kapsz:

Gy.I.K. : Lehetnek olyan menüpontok amiket csak regisztrált felhasználók láthatnak?

Lehetnek olyan menüpontok amiket csak regisztrált felhasználók láthatnak?
  2004.02.02. 13:55

Egyenlőre az ingyenes G-Portálon nincs ilyen opció. A megoldás nem probléma a programozóink számára, más tényezők miatt nem került ilyen lehetőség a G-Portálra.

Akinek nagyon fontos lenne ez a funkció, az úgyis egy sor más kérdésben is egyedi megoldásokra szorul. Ez esetben pedig a G-Portál fejlesztői örömmel állnak a rendelkezésére, persze ezt már nem ingyen! :-)

1507.
2004.12.01 21:27

skull.

tudommal ennyit lehet elérni a regisztrációval.talán ha nem tennéd publikussá a weboldalad,nem talál rá senki,csak az,akinek megadod a címet.A beállításoknál állísd be:

Illetve értelemszerűen vedd ki a pipát a publikus oldalaknál.

1506.
2004.12.01 20:37
Lécci aki tudja írja le hogy lehet web címet megváltoztatni. Kérem.Valaki.

1505.
2004.12.01 20:35
Ezek jó kérdések!Engem is izgatnak!Meg az is izgat, hogy lehet-e más színnel írni a menüpontjaimat?Vagy pl vastagabbal, mint pl "webhosting" vagy "portál létrehozása" balra?

1504.
2004.12.01 20:34
Valaki meg tudná mondani hol lehet megváltoztatni a portám web címét? Aki tudja lécci írja le.

1503.
2004.12.01 20:21

Sziasztok

Nemtom, hogy az én kérdéseim felmerűltek-e már a fórumon, de mivel a munkahelyemről írok, így nincs módomban átolvasni 1500 hozzászólást.

Elöszöris el szeretném mondani, hogy én olyan portált építettem, amin a volt osztályom tartja a kapcsolatot, ebből kifolyólag természetesen nem szeretnénk kívülállókat bevonni a dologba.

A legnagyobb problémám, hogy csak a társalgót lehet (tudom) beállítani úgy, hogy csak a regisztrált felhasználok érhessék el. Igazából így nem nagyon látom értelmét a regisztrációnak:-(.

1. Megoldható-e, hogy egyes menüpontokat (vagy akár az egész oldalt) csak a regisztrált felhasználok érhessék el?

2. Lehet-e valahogy az összes regisztrált felhasználónak engedélyezni a képtárba való feltőltést?

Válaszotokat előre is köszönöm

skull

1502.
2004.12.01 19:50

sims2sen!

a láncszemet akkor látod,mikor épp hozzászólsz a forumhoz.Szóval elösszőr nyomd meg a hozzászólás gombot,majd aztán a beírandó rész fölött könnyedén megtalálod!

sok sikert!

1501.
2004.12.01 19:48

1 kérdésedre nem tudom a választ,mert nincs is,hiszen ezt még senki nem tudja.

a 2. kérdésedre a választ itt megtalálod:

www.csinaldmagad.gportal.hu

ha itt elakadsz,és ha itt már olvastam a problémádat,segítek szívesen.

2004.12.01 18:59

Lenne két kérdésem:1.Mikor lehet ujra megváltoztatni a portál webcímét?2.HOgyan szúrhatok be a honlapra fényujságot?Sgyítsen valaki légysziii

Elöző oldal
...
957
...
Következő oldal