»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
955
...
Következő oldal

1529.
2004.12.03 16:19
miért nincs www.csinaldmagad.gportal.hu? -mert hogy nem tudom megcsinálni azt hogy az egérnél kis golyók táncoljanak, pedig a kódot bemásoltam oda ahova kell.

1528.
2004.12.03 16:01
Samu, Sims2sen!

Nem szólok még egyszer a chatelés miatt, amit itt csináltok, kérésem ellenére. A következő offtopic post után kénytelen leszek kitiltani annak gazdáját. Nem normális, hogy a ti hozzászólásaitokkal (és benne reklámjaitokkal) legyen tele fél oldal. Direkt nektek megnyitok egy Társalgó nevű Fórumot. Abban lehet dumálni bármiről, lehet jópofizni rogyásig. És még új témát is lehet létrehozni benne, nem bánom.

Még egyszer: itt csak a technikai kérdéseket, és a rájuk adott tömör válaszokat szeretném látni!

Üdv: Admin

1527.
2004.12.03 15:23

Hogyan lehet savazást csinálni? Addig már eljutottam hogy regeltem az X3 -nál, megcsináltam a szavazást, kimásoltam az oldalamra a html kódot, az X3 -nál megcsináltam a szavazás válaszait, az oldalamon egy okét nyomtam, megnyitottam újra az egyszerű modult erre a kód eltűn leokéztam, de aztán akárhogyan néztem nem volt sehol sem a szavazás.

Ui.:Jó hosszú lett az előző mondat.

Úgy kell csinálni a szavazást, ahogy elkezdted. Arra azonban ügyelj, hogy ne téveszd el a sorrendet. Legegyszerűbb, ha kinyomtatod a leírást, és aszerint folytatod le a procedúrát. - Admin -

1526.
2004.12.03 10:36
ok

1525.
2004.12.02 21:28
Sims2sen: Nem vírus okozza, tudod te nagyon jól, hogy azért tűnnek el a beszólásaid, mert most kértelek meg titeket, hogy ne használjátok chat-nek a topicot.

Légyszíves, tedd meg, amire szépen kértelek!

Admin

1524.
2004.12.02 20:31
Kedves Haladó, Samu és Sims2sen!

Nagyon bírlak titeket, hogy ilyen segítőkészek vagytok! Jó, hogy nem kell mindenki problémájával nekünk foglalkozni, hanem egymást segítik a portálépítők! Köszi!

Mégis lenne egy nagy kérésem! Csak a kérdezők kérdésére adott rövid válaszokat írjátok ide. A többit, a csevegést, kapcsolattartást, társalgást itt mellőzzétek, vagy menjetek vele mondjuk a Kerekasztal topicba, az erre (is) való. Itt sajna túlságosan elnyomja a beszélgetésetek a technikai segítségnyújtást.

Ha másképp nem megy, nyissátok meg azt a fránya Chat topicot, és ott aztán mehet a duma rogyásig! Vagy - mondom - használjátok ki a meglévő topicot, a Kerekasztalt, ott jobban elfér mindez!

KÖSZI A MEGÉRTÉST, SRÁCOK! És ide azért továbbra is várjuk RÖVID segítő postjaitokat.

Üdv: Admin

1523.
2004.12.02 19:36

ha tudok,segítek mózes(bár még én is csak 1 hónapja csinálom a portálom)

:D

1522.
2004.12.02 16:43
már semmi, tudom hogy kell.

1521.
2004.12.02 16:42
Hogy kell szavazást konfigurálni?

2004.12.02 16:26
hát haladó,elfogadnám a segítségedet,ugyanis nem akar belépni,amikor arra a szövegre kattintok,pedig regiztem is,és azt írja ki,hogy az oldal nem található.Akor tudnál segíteni lécci?

Elöző oldal
...
955
...
Következő oldal