»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
953
...
Következő oldal

1549.
2004.12.05 15:34

Modulkezelő-->Új modul hozzáadása-->Típus: menü

Beírod a nevét és kész! ;)

1548.
2004.12.05 15:33
Hogy lehet új menüt nyitni?

1547.
2004.12.05 15:05

Bocsi az offért!
Normen te barantázol?? Én valószínűleg a SAGA tagja leszek a közeljövőben, remélem ismered ;) Nézd meg az oldalamat:
//barbaric-oldala.gportal.hu

1546.
2004.12.05 11:21

Sziasztok.

Csintam én is egy jó kis portalt. (3 hét alatt sport kategóriában felküzdöttem magam a 4-5 helyre :o)) jó nem ? )

Pár dolgot szeretnék megváltoztatni. ezekhez kérek segítséget. pl. A külsőben az Army-t választottam mert ez jön be az oldalam stílusához. viszont egy hátránya többek között az hogy a cseten alig láthatók a szövegek. Sötétzöld alapon, fekete betűk. Van rá valami okosság hogy a hátteret, vagy a betű színét megváltoztassam a jobb olvashatóság kedvéért.

Jó lenne he lehetne.... kösz

Meg fogjuk nézni, mit tehetünk a stílus jobb olvashatóságáért. Köszi az észrevételt! - Admin

1545.
2004.12.04 22:03

tök mindegy,nem tudom kisakkozni hogy működik.még a kimásolás sem müxik ott.

2004.12.04 21:01

Nincs baj az oldalammal csak próbálgattam 1-2 dolgot azért nem volt látható semmi a csinaldmagadon.

Az Admin nagy örömére (?) ismét van zenegenerátor. :)

Csabek

1543.
2004.12.04 14:19

Nem fikáztam én semmit :) Kösz a válaszod

Csak nekem sokkal könyebb lenne ha ftpn feltöltöm a fájlt és belinkelem ha akarom:)

Egyébként ezt az egész gportalt azert kezdtem el hogy ne kelljen kodot irni :) Csak egy kérdés volt.

"hát ez elég kaka hozzáállás szerintem :)"
Csak ezt a sort vettem ici-picit zokon. De ha visszavontad, hát nincs semmi harag.

1542.
2004.12.04 13:59
Benjy: A G-Portál egy adatbázis alapú, webes felületről szerkeszthető portálépítő. Ehhez nem szükséges az FTP-elérés, nem is tudnál vele mit kezdeni, megsúgom.

Persze ha te magad akarsz honlapot szerkeszteni, akkor nincs akadálya: válassz díjcsomagjaink közül. Ha pl. rendelsz egy A díjcsomagot, és van egy G-Portálos oldalad is, akkor a kettőt tudod kombinálni, és még reklámmentes is lesz a portálod. Így egyszerűen tudsz letöltést, dokumentumtárat, és egyebeket létrehozni, miközben megmarad a G-Portálos szerkeszthetőség minden előnye is.

Egyet kérünk: ne fikázz minket olyasmiért, amire nincs is szükség a G-Portálhoz. Ez egy portálépítő, webes CMS-sel. Ha neked nem ez kell, sorry!

Üdv: Admin

1541.
2004.12.04 13:43
de hát miért?szerinted mi légyen szükséges ahoz,hogy honlapot készítsen valaki?programozói tudás?hülyeség--ilyen alapon akkor modjuk légy hardver készítő is egyben.Elöbb alkotni kell egy számítógépet,majd azt prógramozni--hogy a honlapkészítést elérd?Nem egyszerübb mindezt a programkészítőkre hagyni?a hardverkészítést meg a villamoságszakértőknek?
mindegy--a kérdés nem is így szólt,és a kérdésedre megadtam a választ.

1540.
2004.12.04 13:37
hát ez van,tőlem ennyire tellett.
a lényeg,hogy olyan ftp-ésért keresd meg az üzemeltetőt
amúgy meg én is tudok képet feltenni,és még ftp sem kell hozzá.van itt erre lehetőség programozói tudás nélkűl is.

Elöző oldal
...
953
...
Következő oldal