»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
935
...
Következő oldal

1729.
2004.12.21 10:55
vitona.
az a fej mozog,amit betettél,nálad nem?
ha nem,akkor tényleg szereztd meg az expoler5.5,vagy annak újjabb változatát.
ismétlem,a fej,amit betettél,mozog!!!
(gportálról ne másólj,mert nem minden esetben enged gprotálról más gportál oldalra másólni)

1728.
2004.12.21 10:04

Hy! Hogyan tudnám reklámozni ezt az oldalt:www.olsenz.gportal.hu

ha valaki segítene, nagyon megköszönném, mármint a reklámozásban segítene! köszi

1727.
2004.12.21 09:10

Szervusztok!

Aki szeretné tudni, hogyan kell háttérzenét beszúrni, jó lenne tudni, milyen böngészőt használ, ugyanis másképp kell Mozillával és másképpen IE-vel.

Aki megmondja azt is, hogy hol van a portálja és megadja a zenét, amit fel szereten tenni, annak mintaképpen az elsőt megcsinálom és elhelyezem a portálomon, onnan lemásolhatja, vagy ha van vendégkönyve, akkor beteszem oda - választhat. :-) (Türelmet kérek, ilyeneket csak este tudok csinálni, nappal más dolgom van.)

A Társalgó -- "G-portál fortályok" témában majd leírom annak, aki kéri.

Üdv:

Andromeda

1726.
2004.12.20 22:42

Ez egy mozgó kép lenne, de be sem jön

Ez nem mozog, de csak piros "X"

Ez egyszer már bejött

Ez sikerült

Most jó, de nem mozog.

A piros "X"-eknél a fenti címből másoltam, az utóbbi kettőnél a "Tulajdonságok"-at nyitottam meg. Végülis képet már tudok betenni, de hogyan másoljak mozgó képet, működőképesen?

1725.
2004.12.20 20:46

1724.
2004.12.20 20:46
a gépeden működjön,vagy a honlapodon?
nem mindegy.
a gépeden---képek mentése más néven
a honlapodra meg az URL-ét vidd magaddal.
szerintem nagyon egyszerű
félek,nem tudod mi az az URL.
ide tudsz képet tenni URL segítségével?
na,akkor lássak tőled valami kis képet.
próbálkozzunk egy kicsit.

1723.
2004.12.20 20:38

Nem a képtáranból tettem fel a nevem mozgó betűit. 3Dtextmaker-re kattintottam az egyik itt ajánlott oldalon, és ott készítettem. Onnan egyből a kezdőoldalamra tettem, ami akkor működött. De már nem.

Egyébként arra tud nekem válaszolni valaki, hogy az Internetről hogyan másoljak animált képet úgy, hogy a gépemben is működjön? Mert eddig csak állókép lett a mozgóképekből.

Köszönöm

1722.
2004.12.20 20:23

vitona.
most mézem jobban mit is írtál.
a képtáradból akarod feltenni?
próbáld meg,hogy onnan,ahol csináltad a mozgó feliratot--onnan viszed magadhoz,az URL-segítségével.
ha már mindenképp a gépedről akarod felvinni,akkor tőlsd fel ide,és vidd innen az URL-t a honlapodra:
http://www.imageshack.us/

vagy kűld el egy emailfiókra,és onnan viszed az URL-t.
egynémely esetben pgortálos oldalról gportálos oldalra nem enged képet "másólni"

1721.
2004.12.20 20:10

ja,a szavazás itt nézd meg.
//gportal.hu/csinaldmagad

jobb oldalt keresd,középtájt.
x3szavazógép--(sárga menü)

1720.
2004.12.20 20:05

scrpitet úgy törőlsz,ahogy betetted.
bemész a kacsacsőr szerkesztésébe,és tőrlöd.

zenét itt nézzétek meg.
//gportal.hu/portal/hitetlen/

Hogy lehet olyan menüt csinálni, mint amilyen a
csinaldmagad.gportal.hu-n van, de ingyenes?
ott van a csináld magad pórtálon,hogy flashbuton-és az is,hogy csináld.persze ez nem is ilyan egyszerű,de itt is van hozzá plusz infó:
flash beillesztését keresd:
http://tutor.zsembes.hu

a piros x nekem csak akkor jelenik meg,ha rossz a név(nem angol betüket hazsnálok)illetve próbálj jpg,gif fájlokkal,azok mindig működnek.
ha megmondod hol csináltad a mozgó feliratot,megnézem miért jelenik meg piros x.

és végezetűl,én is csak egy vagyok a sok felhasználó közűl,sajna én sem tudok mindent,superuser várjátok meg a problémás kérdésekkel.

Elöző oldal
...
935
...
Következő oldal