Kedves Haladó!
Sajnos akármilyen kimerítően írok le valamit az oldalamon,sokan el sem olvasva már irnak is,kérdeznek hogy ez+az miért nem megy,hogyan kell,miért nem megy stb.Pedig tényleg minden le van irva.Ennek ellenére a napi kb 40-50 email fele azt kérdezi: hogy kell flashbuttont csinálni és hogy kell szavazást.És hogy irjam le részletesebben.De miéééééééééééééért?Egy éve próbálok türelmes lenni,csak azért mert itt a gportálon velem is türelmesek voltak a superuserék
Kedves Admin (ok)!
Kb 1 hónapja már építő jelleggel irtam nektek hogy milyen problémával találkoztam a portálokon.Akkor azt irtátok:"miért kell problémázni mindenen?"
Szóval a TI munkátokat és egyben a mi portálunk müködését szeretném segiteni azzal hogy jelzem:
1.Előfordul hogy ha a megszerkesztett modult "elküldöm" a portál stilusa átvált egy tejlesen másikra.Ma két karácsonyit nyertem.
2.A már megjelenitett egyszerü modul (nem tartalmazott scriptet,flasht csak egyszerü szöveget és gif-et) még aznap minden nyom nélkül eltünt.Nekem a mai nap kivételével is egyszer már nyomaveszett a komplett főoldalamnak.Olvastam a fórumban hogy egy kislány is járt már igy.
Ismétlem: Nem problémázok rajta,5 perc alatt újra megcsinálom,de ugy gondolom ez valamiért van,amit csak ti tudtok megnézni.
Jómagam is az új stilusok és a zene beillesztést megköszönők táborába tartozom,elismerve a munkátokat.Bár egy 350 kb-os wav formátumu zenét nem tudok megszólaltatni,de ezen majd merengek hogy miért is....
Boldog új évet kivánva maradok tisztelettel:
Csabek a csináldmagadról