»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
921
...
Következő oldal

1869.
2004.12.27 10:51
Robking
letőltés menüpontot?
mi sem egyszerübb.
kimásolod az interneten a letőltés szót,és bemásolod magadnak oda,ahová szeretnéd
ha a gépeden van a program,kűld el az eggyik emailodra mellékletként,és már ott is a letőltés szó:DDD
húha,ennél egyszerübb nem is létezik
:DDDDDDDDDD

szavazás
1 oldallal visszább a forumon,de majd minden oldalon erről van írva,mert mindennapos kérdés,csakhát ügye olvasni is kell,de máshogy nem megy.
szóval nyomás vissza a forumba

Charity Watson
egyszerű modulban ne válts át képes megjelenítésre.
hagyd szövegesre.
és csak simán átmásolod a képet az internet eggyik pontjáról a honlapod modúljába.
ennyi.
ha a gépeden van a kép,akkor azt elötte fel kell tenned az internetre.
hogy ezt hogy lehet megcsinálni?
többféleképpen.1-2 példa leírok(de ennek a fantáziád szabad csak határt)
feltőltöd a portálod képtár modúljába
elküldöd egy saját emailcímre
feltőltödheted ide is:
http://kepfeltoltes.hu/
de kb.még 1 ezer mególdás létezik,de ügye nem kell felsorólnom mindet?:DDDD
ha már a neten van,azt egy egyszerű
kijelőlés -mésolás-beillesztés--és kész.

1868.
2004.12.27 10:37

Sziasztok!

Egy-egy témáról remek képes leírásokat találhattok a

http://tutor.zsembes.hu

oldalon is. Az egész honlap a G-Portállal foglalkozik. Egyik moderátorunk, Zsémbecske igyekszik ott segíteni mindenkinek.

2004.12.27 10:35

Nekem is lenne egy pár kérdésem.

Az én oldalam a www.szuperoxfort.gportal.hu , egy online Roxfort. én is kíváncsi vagyok rá, hogy lehetne szavazást csinálni, de ami a fontosabb, hogy hogyan kell egy egyszerü modulba egyszerre szöveget meg képet is beletenni? Ha Képmegjelenítésre kattintok, akkor egyszerüen csak képet tölthetek fel.

Elöre is köszi a választ!

1866.
2004.12.27 10:25
És még egy!Hogyan lehet szavazást csinálni?

1865.
2004.12.27 10:16
Hali!Egy kérdésem lenne és szeretném ha segitenétek!Hogyan lehet letöltés menüpontot csinálni én nemtudok lécci segitsetek!!!!!!!!!!!!!!

1864.
2004.12.27 10:15
hogy mikr irja ki? Ird be a bongeszobe: //gportal.hu/hakapeszi Neked is ki fogja irni, hogy "A keresett file nem talalhato!" Regisztraltam, de a sajat oldalam nem jott letre. Mar irtam a webmesternek, de ugylatszik, hogy meg szabadnap van.

1863.
2004.12.26 22:32

khmkhmmm....
én azt hittem,hogy a html kód--az a script.
na mindegy.én tök anafabéta vagyok,még csak 1 hónapja kezdtem,elötrte,azt sem tudta,eszik e vagy isszák a scriptet.igaz,gyorsan tanulok.
majd csak lesz arról a html kódról is valami OLVASD EL-modúl.:DDDDDDD
és ok,majd akkor összehozok valami részletes képestutoriált.
már van egy-kettő----köztük a zene(a zenegenerátoros),nem is olyan rossz,de majd csiszolok azon is.

légy jó
üdv

ui.
nem azt mondom,hogy törőlj,hanem ha már van,ne nagyon változtass rajta,és akkor csak elösszőr gáz.
de te tudod,végülis,jobb ha nincs az az egérkövető.Épp elég a flash is.Majd talán 1-2 év,és már olyan gyors lesz a gép és az interenet,hogy már ilyenről szó sem lesz a forumokon.
:D

no
szia

1862.
2004.12.26 22:25

Szia Haladó!

Próbálom leegyszerüsíteni az oldalt.Töröltem az egérkövetőt, a zenét (scripteset).Elkanyarodok a scriptektől a html kódok felé.Van is már 1-2 az oldalon.

A képes segítség jó ötlet.Az anyag adott,várom a képeket,és köszönöm.

Csabek

1861.
2004.12.26 21:21
már írtam KiSCiRy,hogy sehogy.

hakapeszi
mikór írja ki?

1860.
2004.12.26 21:20
szia csabek.
jó hogy itt vagy,lehet,hogy csak egyedi probléma,de már egy kicsit sok az a sript a gépemnek.
elég sokat kell várnom a flash modulokra is,hát még utánna az a kurzórkövető is nyomúl ezerrel.
ha már mindenképp lenni kell ilyeneknek a portálodon,akkor próbálj azon nem változtani,mert ügye az előző állapotot a gépem megjegyzi,és könnyebben lejön a honlapod.
(az a sok forgo-tekergő feliratokat se nagyon piszkáld,ha már ott van,)
kösz a megértést,
haladó
ui.
egyébként fogadnál tőlem képes segítséget?--mármint a kezdők részére--szívesen megcsinálnám a flash gombot és a szavazást.

Elöző oldal
...
921
...
Következő oldal