|
Szia Normen! Akkor egyenlőre csak az marad, hogy a chat és a fórum ''gyári menümodulban'' marad. Sajna én nem számoltam a rosszindulatúakkal.
|
|
|
|
|
|
Bocsi, haladó, nem voltam itt! Ne félj, ez nemcsak veled van így. Engem is kidob, ha frissítek, és újra be lkell lépnem. Ezért nem szoktam frissíteni. De miért is kéne?
|
|
|
|
|
|
Superuser!
Kitartó munka az megvolt,de most egy tonhal ült a vállra rendesen. :)
Csabek
|
|
|
|
|
|
Hello all!
Az új lapomon csináltam flashbutton-os menüt. egy ideig működött, de most már csak egy fehér semmi látszik helyette!
Help, samu7!
|
|
|
|
|
|
sziasztok két problémám van. az egyik az hogy nem tudom rendesenhasználni a modulkezelőmet. ha lejjebb megyek az oldalon összefolynak a betűk. a múltkor már mondták, hogy akkor kevesebb dolognak kéne rajta lennie, de egy csomó más oldalon sokkal több solog van, mint az enyémen, mégis tudják használni... segítsetek!
a másik meg az, h fórumot csak egyszer lehet felrakni?
|
|
|
|
|
|
Tsako ariel!!!
van némi ráció abban ait mondasz azonban a regisztrációnak az lenne a lényege, hogy ne tudjanak a tisztelt tagok közül azok, akik kevésbé jobb indulatúak a többieknél, más nevében hozzászólni az adott témákhoz, esetleg más néven csetelni és így ellentéteket szítani. Amikor beindítottam a portalom, a csetet mindeni álal hozzáférhetőként indítottam pár napig. Az eredmény veszekedés, egymás bőrébe bújás. Csak az én nevemmel 4 tag poénkodott és nem csak az én hanem más kárára is. Szóval a regisztráció szerintem fontosabb mintsem néhányan gondolják.
|
|
|
|
|
|
A FÓRUM-mal kapcsolatban nem voltam pontos, azt kellett volna írnom, hogy így bárki hozzászólhat, nem fontos, hogy regisztrálva van-e az adott portálon, tehát mindegy, hogy kidobja-e a portál a bejelentkezett állapotból, viszont a FÓRUM-ba belekócolni csak az tud, aki létrehozta, nem fordulhatnak elő illetéktelen törlések, módosítások.
|
|
|
|
|
|
Mivel én csak dec.25-e óta garázdálkodom a gportálon, a weblapkészítéshez sem értek, lehet, hogy nagy ökörséggel állok elő, de szerintem erre a ''kidobálós'' dologra is létezhet egy áthidaló megoldás:
Mivel a portálokon történő nézelődés minőségén nem változtat az, hogy regisztrált-e a vendég és, hogy be van-e jelentkezve, csak a FÓRUM és néha a CHAT használatába kavar be a dolog, esetleg a szerkesztésbe is, az alábbi áthidaló megoldást látom, ha már mindenképpen flashbuttont, vagy képeket akar valaki alkalmazni az eredeti menü-modul helyett:
- ha mindenképpen akar az illető FÓRUM-ot is, akkor megteszi szerintem egy ''külső'' fórum-modul is, amit akár az x3.hu-n, akár a free.enveco.hu-n regisztrálhat magának. Ezt az alá linkelheti be ahová akarja, szerkeszteni mindenképpen csak ő tudja, ha bejelentkezik azon az oldalon, ahol a fórum-modult regisztrálta nem?
- a chat-re csak azt a megoldást látom, ha mindenki által hozzáférhetővé van téve, nem csak a regisztráltak számára, akkor tökmindegy mi alá van linkelve, lehet chat-elni...
- a szerkesztést én úgy oldottam meg, hogy, ha szerkeszteni akarok egy modult, akkor létrehozok egy menümodult, besorolom a szerkesztendő modult a menübe, majd a szerkesztés után visszaállítom a NINCS MENÜBEN állapotot, törlöm a menümodult és kész.
|
|
|
|
|
|
Kedves Haladó, V.Normen, Alfimárk!
Nyugalom! Az elmúlt napokban semmi sem történt, hisz tudjátok, szabin volt az egész stáb, ahogy ti is!
Mondtuk, hogy megnézzük, mi történt a PHP-frissítés kapcsán. De ti itt addig "kiokosítottátok" egymást is és úgy látszik valami "jóindulatút" is. Sajnáljuk Csabek cuccát. (Mellesleg, ha nem jelenik jól meg a szövegszerkesztő, akkor a gépeden nem ártana egy vírus-, spy-, és adware-írtás. Vagy egy Windows újratelepítés, ha lehet, SP2-vel, és a frissítésekkel.)
A képkezelés kapcsán jeleztük, hogy a PHP-csapat biztonsági résre való figyelmeztetése alapján frissítettük a szervereinken a PHP-t. Nincs kizárva, hogy pár dologban okozhat gondokat egy ilyen frissítés, annak ellenére, hogy hivatalosan, a leírások szerint nem szabadna másképp működnie semminek sem.
A lényeg, hogy NYUGALOM! Nem kapkodni, nem írni hülyeségeket a Fórumba, hanem segíteni a munkánkat E-MAILBEN, a hibajelenségek pontos leírásával. Ebbe beletartozik a pontos webhely, a művelet, melynek során előjött a hiba, majd az operációs rendszer és esetleg a "vas" is, amin fut. Nem pánik kell és nagy dumák, hanem kitartó munka. Ami január 3-án kezdődik.
Üdv: Admin
|
|
|
|
|
|
Semmi gond Haladó (asszem jobban tenném ha sűrűbben olvasgatnám ezt a topikot )
Valaki tényleg segíthetne már a nagy tervezők közül. Én tavaj novemberben indítottam a portalom. Kb. azóta használom a flesh buttonokat és az oldalamon a különböző hivatkozásokat. Minden remekül működött egészen a közelmúltig. Először csak 1-2 tag jelezte hogy gondok vannak de mostanra már mindenkinél ez a szitu. Szal szerintem mindenképp a gportalon változhatott meg valami.
Jah és emlékeim szerint a frissítés is működött rendesen, az F5 lenyomásával is, de mióta a gomb problémák és hivatkozás problémák vannak azóta ha lenyomom az F5 öt szintén kivág a regisztrációból.
Nagy kár hogy előjöttek ezek a problémák, szerintem iszonyú jó ötlet ez a portalos rendszer, és tényleg remekül lehet (lehetett) benne építkezni és tervezni. Most már nem az igazi sajnos, remélem előbb utóbb visszaáll a régi rend.
|
|
|
|
|
|