»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
896
...
Következő oldal

2119.
2005.01.20 09:13
hali! lécci segitsetek flashbutton készítésben mert már ott van a modulomon a flashbutton és kész onnan hova tovább????????????????

2118.
2005.01.19 23:31
nm.

2117.
2005.01.19 22:50

Köszi haladó a gyors segítséget. Sikerült megoldani a problámét. Szerencsére el volt mentve a kódsor. Most olyan amilyennek lennie kell:)

2116.
2005.01.19 22:25

Igen,mikrobi33.Ezt én is ismerem.A flash-ek már csak ilyenek:DDD
Nos,a probléma abból adódott,hogy újra beléptél a szerkesztőmodulodba,miután már megcsináltad a buttont.Én még sosem tudtam rendbehozni az ebből fakadó programhibát,ezért az csinálom,hogy pl.az ilyen button modulokat többé nem nyitom meg--illetve ha mégis valami miatt be akarok lépni a szerkesztésbe--e problémát megelőzően,már a gépemen,egy egyszerű szöveges fájl-ba elmentettem az ott található "szűz"programot,és így újra bemásolom.
Nos,mivel én nem tudom hogy kell enélkűl rendbehozni,javaslom,csinálj mégegy button-t.

Bocsi,miközben írtam,belémcsapott a felismerés.

Volt egy fájl-od ügye,ami le kellett tőltened--illetve fel kellet tőltened utána a képtáradba.Nos akkor nincs veszve semmi.
Menj vissza a buttongenerátórhoz
mondjuk ide

és másóld be újra a programot a modulodba.ezek után meg ne próbáld leokézni--még várj!!!
Nyisd meg a honlapod még egy új ablakban--menj a képtáradba--másold ki a fájl URL-címét--és a másik nyított honlapodon,másóld be a megfelelő helyre---ezt ügye tudod hová kell?tudnod kell,mert már egyszer,mint láttam,meg tudtad csinálni.Nos ennyi lenne--mostmár nyugodtan leokézhatod,működni fog--persze csak addig,míg újra bele nem mész abba a modulodba(szerkesztésébe.)
remélem világos voltam,ha nem,mond el hol akadsz el,és mególdjuk.

2115.
2005.01.19 22:01

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Létrehoztam az oldalamon egy buttont, de nem igazán úgy működik ahogy szeretnén. Az oldal megnyitásnál csak a háttér látszik a gombok nem. Viszont ha jobb egérgombbal ráklikk a gombra és play menüpontot kiválasztom akkor működik a dolog egészen addig míg nincs megnyitva az oldalon semmi.Amikor megnyitok valamit kezdődik minden előlről. Remélem sikerült érthetően megfogalmazni.

Előre is kösz a segítséget.

Ja igen, az oldal: torcida.gportal.hu

2114.
2005.01.19 19:21

Mucuska.
Akkor neked script kell.
Elösszőr is olvasd el,amit a scriptekről tudni érdemes(hozzátanném még,hogy főoldalra sose tégy scriptet--illetve a style kezdetű scripte se tégy a honlapodra)
Szóval itt olvasd el a menüben lévő scriptről lévő oldalt.Ez fontos.
//gportal.hu/portal/csinaldmagad/
Azután azon az oldalon is találsz egykét sriptet,majd pedig még itt is találsz
http://www.awportal.com/modules.php?name=Javscritek
Monjuk hirtelenjében tüzijátékot láttam,de ügye nem akarod,hogy helyetted keresgéljek?:DDDDD

Aztán pl.itt is van egy csomó script:
http://mitglied.lycos.de/thomaswebmuhely/twm/js/index.php
Bár itt látányos dolgok nincsnek,de egyébb hasznos dolog igen--bár ezek már egy kis gyakorlatot kívánnak tőled--de azért nézelődj itt is nyugottan.

Ha ezek után is van kérdés-ne kímélj,ha tudok segítek.

2113.
2005.01.19 18:47
Sziasztok,,vannak itt olyan ügyes egyének,akik biztosan tudnak nekem segíteni. Szeretném,ha az oldalamon olyan kis finom csillagocskák,vagy valami hasonlók szállingóznának:-) Segitsetek nekem ebben,vagy hogy hol olvashatok ilyesmiről.Laura40@freemail.hu vagy gportal.hu/juditmagdolna Előre is nagyon kösz,ha valaki tanáccsal lát el.

2112.
2005.01.19 12:19
ügyi,ez nekem nem jutott eszembe
:DDDDDDDDD

2111.
2005.01.19 11:23

Íram a webmesternek de még nem írt vissza a www.ea.gportal.hu -rol tttt8

2110.
2005.01.19 00:48

Kösz a segítséged Haladó,bár közben találtam egy egyszerűbb,logikusabb megoldást...amihez Laurora adta az ötletet...csináltam neki új menüt :) Terveim szerint ez így hasznosabb lesz :)

Azért leírom,hogy ha vlki akarna csinálni ilyet:) <meg egyszer lehetek én is büszke,nem?:D>
Na,szal,úgy csináltam,hogy menü be,és hír modulokkal csinálom meg..amiben ugye különböző cikkek lesznek a különböző novellák:)

Elöző oldal
...
896
...
Következő oldal