»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
891
...
Következő oldal

2169.
2005.01.20 22:02
Megin' én :) Lenne egy kérdésem a GHost-tal kapcsolatosan. Az FTP-snél jár az FTP-s szerkesztőségi lehetőség? Kösszép eztet is

2168.
2005.01.20 21:32

Halihóka! Már mindent elsajátítottam, (de tényleg!) már csak azt nem tudom, hogy hogyan kell színezni a menükben lévő modulokat. Sokmindent próbáltam, de nem gyütt össze... help mí

Kösszép': Gabesz

2167.
2005.01.20 21:28
hát ezt nem tudom,
majd ha erre jár egy admin,biztos megtudja mondani.

2166.
2005.01.20 21:17
Hy! azt szeretném megkérdezni, hogy miért van az, hogy az oldalamon a jobb oldalra csak 4 modult tudok tenni, a bal oldalra végtelent?

2165.
2005.01.20 20:52

rvik
link modúlba nem célszerű képet tenni,ennek az oka most nem érdekes.
Csinálj egy egyszerű modúlt--rakd ki jobbra vagy balra.
Menj be a modúl szerkesztésébe(ceruzaikon)
Másolj be egy képet az internetről
(Ezt úgy tudod megcsinálni-hogy képet kijelőlöd jobb klikk-másol,majd a modulodba jobb klikk-beillesztés.)
Most a modulod szerkesztésébenn(mer a kép már ott van ügye a modulodba) megint kijelőlöd a képet(de úgy kell hagyni kejelőlve-sötéten)
és benyomod a láncszemikont.Ez ott van neked is,a szerkesztésnél.
Megjelenik egy kisabalak-és írj be,vagy másólj be egy webcímet.(vigyázz,már ott van egy http felirat--azt vagy folytatod www,vagy törlőd)
Leokézod a kisablakod--majd a modulodat is és kész.

Nem nehéz,bátran fogj bele,csak leírni az.:DDDDDDDD

2164.
2005.01.20 20:40

Mucuska.
Én ilyet elvből nem válalok,de nézd,nem is lenne célszerű.
Hisz nem nehéz,csak elsőre tűnik annak.
Ezt olvasd el:
Máshol megszerkesztett HTML-kódomat szeretném a G-Portálon felhasználni. Hogyan?

Nos,a csabek oldaláról,vagy már több más oldalt is ajánlottam,nézz ki magadnak egy sriptet,és kövesd a fentebb ajánlott oldalon leírtakat!
Meg fogsz lepődni,milyen egyszerű.

Html kód kimásól.
A kacsacsőrbe bemásól

és kész.

2163.
2005.01.20 19:30
Hello Mindenkinek! Robkingnek és mindenkinek, aki flashbuttonnal szenved: itt találtok róla részletes leírást: www.jutikepei.gportal.hu és ha így sem megy, egy email erejéig próbálok még segíteni, ha írtok emailt nekem. Juditistvan: egérkövetőket itt is találsz: www.jutikodok.gportal.hu és az is le van írva, hogy kell beilleszteni őket. (De csak saját felelősségre!!!) Üdv Néktek!

2162.
2005.01.20 17:01
Bocs csak még 1 kérdés:mikor lesz lehetöség a portálnév változtatására????????????????????????? ????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????

2161.
2005.01.20 16:28

Drága Haladó!!

A mucuska a laura40@freemail.hu cimről irt Neked,és a kérésem arra vonatkozott,hogy segitenél-e feltenni az oldalamra valami kis hulló csillagokat,vagy valami kis finom akármiket,amik feldobnák az oldal szinének egyhangúságát.

az oldalam pedig a gporta.hu/juditmagdolna

2160.
2005.01.20 16:16
Betettem a szg egyik mappájába, ott tökéletesen müködik. Hm... Asszem nem lesz az oldalamon ilyen.
(őrület milyen ügyesek ezek a 11 éves gyerekek, hát a Microsoftnak sincs ilyen honlapja, mint ezeknek...) Őrület! :)

Elöző oldal
...
891
...
Következő oldal