|
Aztán még1 Mucuska. Csinálj egy tesztoldalt--senki nem fogja ezért a fejed venni,és azokat a scripteket,amiket ajánlottam(webcímeket),azokat a tesztoldaladon tessék kipróbálni.Sok bosszúságtól meg fogod magad óvni,ha rám hallgatsz.Nincs az az isten,hogy heteken belűl,a próbálozásaid alkamával,ne szálljon el a honlapod.Akkor inkább tőrténjék meg ez,a tesztoldaladdal.Hallgass rám,nem akarok rosszat.Ha pedig működik a tesztoldaladon,mehet a honlapodra.
|
|
|
|
|
|
Hipp-hipp HURRÁ!!
Angyal vagy,sikerűlt,nagyon szépen köszönöm,nézzed meg!gportal.hu/juditmagdolna
|
|
|
|
|
|
Nem vagy hülye,csak tapasztalatlan. Jó két hónappal ezelött,mikor én is kezdtem,én sem tudtam. Csak tudni kell mit akarsz,és tudni kell kérdezni. senki nem tudással a fejében születik.
Mususka. Hát mit regéltem neked itten?:DDDDD Hogy jobbra vagy balra tedd ki a mudulod! Tessék szépen visszavonni a menüből(modúlkezelő) És miután átkerűlt az inaktívak közé(középre),tedd ki jobbra vagy balra(úgyszintén modúlkezelő) (Te egy menüpontnak tetted ki.Az úgy nem jó.)
Aztán még mielött nagyobb bajt okoznál. 1:Két scriptet sose tégy egy dobozba(modúlba) 2:A főoldali moduldba se tégy sriptet,mert ha hibás a program,már csak a webmester segííthet. Aztán 3:style kezdetű sriptet kerűld,azok nem ide valóak. Ha ezeket megfogadod,elkerülöd a webmester segítségét.
|
|
|
|
|
|
Haladó,tisztelettel jelentem a tűzijáték fent van,csak nem ugy ahogy elképzeltem,Elképzelésem az volt,hogy amint megjelenik a bemutatkozásom,mert ez a főoldal,akkor rögtön ott a tüzijáték is,itt pedig csak akkor van,ha a tűzijátékot nyitom meg,hogy kell azt,hogy minden oldalon látszódjon??aztán már kussba leszek:-)))Te egy tündér vagy:-))
|
|
|
|
|
|
Na most elismerheted hogy hülye vagyok!!!!
|
|
|
|
|
|
Stílus és felület! Protálnév megjelenítése a logóval együtt. Értelemszerűen,mivel neked be van pipálva,ezért vedd ki a pipát.
|
|
|
|
|
|
Na,legalább már odáid eljuttotunk,hogy elmondtad végre valahára,hol akadsz el. Bár ez a GY.I.K-ban is megtalálható,néha napján nem lenne rosz,ha olvasgatnád. :DDDDDDDDDD Máshol megszerkesztett HTML-kódomat szeretném a G-Portálon felhasználni. Hogyan?
De itt van képes segítségeben is.

Mostmár akkor világos nem??Az a HTML szerkesztőd. Ezt akkor is láthatod,mikor itt hozzászólsz a fórumban. De ugyanezt láthatod a modulod szerkesztésekor is. fúúú,ezt nagynehez kiizzadtuk. Mostmár akkor remélem menni fog. És nem kell neked odaírnod semmit sem--csak másólni. és okét nyomni. Ez pedig nem olyan nehéz. És ha belegondolok,hogy mindezt semmiért,mert biztos vagyok benne,hogy törőlni fogod,mert lassítja az oldalt.Ha nem törlöd,úgy is jó.Csak megelőlegeztem előre a következő kérdésedre a választ,amiben meg fogod kérdezni,miért olyan eszméletlenűl lassú a honlapod.Hát ezért.
|
|
|
|
|
|
Öhm....,a root menüben/beálitásokban kilehetvenni azt hogy portalnév mert láttam hogy jutika honlapján ki volt véve ezt hoan lehet kivenni?
|
|
|
|
|
|
Kirugás itt már csak nekem jár,hogy még a számba rágás ellenére sincsen tüzijátékom,mert azt nem tudom,hogy ezt a kacsacsőrt hogyan is tegyem ki,azaz az elején < a végén pedig > ez???
|
|
|
|
|
|
Ja,Robking,ha megtetszett valami a honlapomon, ne légy szégyelős,írj oda a fórumba(ne ide!), és adom máris a kódot,(amint lesz időm,válaszolok) Sosem voltam önző,nem féltek semmit,adom szívesen.
|
|
|
|
|
|