»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
...
89
...
Következő oldal
 
774.
2005.12.26 13:27
Üdv!
DogLove ötlete tényleg jó lenne. És mivel CSS fájlok vannak meghívva attól függően, melyik stílust válaszjuk, tényleg meg lehetne csinálni egy olyat, ahol be lehet állítani alap dolgokra színeket hexadecimális kóddal (háttérszín, táblázat keretszíne, háttérszíne, ilyesmik).
Például egy form-szerű megoldással, ahová színkódot kell írni, meg lehet oldani valamivel, hogy az legyen a css-ben, nem (Nem tudom, bár valószínűleg bonyolult lehet... ennyire nem értek hozzá.)?
 
2005.12.23 22:36
ya...időközben rájöttem:Dhát igen...fő a logika:)
 
2005.12.23 22:32
Sziasztok! Lehet,hogy nem ide tartozik de megkérdezem itt:)Nem tudjátok,hogy lehet azt megcsinálni,hogy ha társszerkesztőt választunk akkor neki is lehessen külön neve-jelszava,szóval külön beléphetne,de ugyanúgy tudna szerkeszteni?
 
771.
2005.12.20 16:31

Egy nagy kérésem lenne:

Szeretnék egy nagyon király lapot csinálni, de ez csak akkor lenne lehetséges ha amodulkaezelőnél az (aktiválás, letiltás stb...) lenne olyan, hogy minden külön felhasználónak belehetne állítani, hogy mit lásson.

 
770.
2005.12.18 21:07

Sziasztok!

Láttam,hogy vannak új stíluslapok,de lehetne olya progi is rajta,hogy te határozot meg a stílus színét,formályát és tehetnének képeket is!Sztem király lenne!

Kati

 
2005.11.30 21:45
Tisztelt Webmester!
 
Két ötletemet szeretném közölni a G-portállal kapcsolatban.
Az egyik:
véleményem szerint a felhasználói bejelentkező-ablak nem minden egyes portálon,hanem a főoldalon,vagyis a www.gportal.hu -n kéne lennie(tehát kéne még egy bejelentkező ablak oda).Az egyiken(ami most ott van)továbbra is a www.gportal.hu -ra lehetne bejelentkezni,a másikkal pedig a saját g-portálunkra.Tehát az a második bejelentkező-modul kb igy nézne ki:
Felhasználónév:........................................
Jelszó:...................................................  
                                                   Mehet  
És akkor a Mehet gombra kattintva megjelenne egy új ablakban az oldal.Szerintem ez azért lenne jó,mert kissé idegesítő,hogy ott van az oldalunkon ez a kis ablak,elég sok helyet foglal el!
A másik:
hogy lehetne a honlap-készítőnek egy olyan lehetősége,hogy maga állítja be,hogy lehet-e az oldalra regisztrálni,vagy sem.Ez azért lenne jó,mert pl. ha van egy embernek 5 barátja,és létrehoz egy IRC Chat szobát,és egy,a szobába való belépési ablakocskát (egy egyszerű,középre igazított modulba egy kódot  bemásol)a honlapra is csinál,és azt a modult Csak regisztráltaknak helyzetbe állítja be,és nem akarja,hogy az 5 barátján kívűl(a barátok természetesen regisztráltak)senki ne férjen hozzá,az csakis ezzel a módszerrel védhetné meg a Chat szobáját(legalábbis a honlapjáról jövőktől),mert ha nincs meg ez a lehetőség,akkor bárki regisztrál,és bárki hozzáfér!
 
Tehát ezek lennének a javaslataim.
 
Különben az igért újdonságok közül a saját domain regisztrációt várom a legjobban,remélem nem lesz túl drága!
 
További sikerekben gazdag,élvezetes és jó munkát kívánok!
                                                    
 
                                                                                Tisztelettel,Oroszvári Éva
 
768.
2005.11.30 18:27
Nekem volna egy kérdésem. Hogy lehet egy kb. 30 perces filmet felrakni az oldalra??
Sehogy. Szerzői jogi problémák miatt egyenlőre ilyen lehetőség nincs a G-Portálban. - Admin
 
767.
2005.11.27 16:39
jó Jó a keresősdi levan zárva.Most van egy új kérdésem:hogyan kell egyszerűben egy képet beilleszteni ami valahova linkel?
 
766.
2005.11.26 10:54
Könyörgöm, ne találgassatok! Olvassátok el a Google működését az oldalukon (angol), és mindenre fény derül. Nem tudjuk, hogyan csinálják pontosan, de az sem mindegy, mennyit látogatnak egy oldalt. A nagy látogatottságú oldalak mind-mind ott vannak a Google-ben. Csak írd be: "csacska angyal" Az eredmény elképesztő...
 
765.
2005.11.26 09:07
Amúgy az én oldalam egy éves és csak egyszer nagy nehezen találtam a keresőben egy cikket amit fogalmam sincs hogy hogyan kereste ki mert azok a szavak nem voltak benne.
 
Elöző oldal
...
89
...
Következő oldal