»
»
Portál kritika
Portál kritika
Témaindító hozzászólás
2003.11.03 11:18
Sziasztok, itt lehet gyülekezni azoknak, akik kritkát és/vagy javaslatot akarnak kérni a portáljukra!

Elöző oldal
...
88
...
Következő oldal

182.
2004.07.21 15:49
Hello! Nem tudna valaki segíteni? Hogy kell a g-portalra fileokat feltölteni? Ha ftp-vel valaki mondja meg a címet. Előre is köszi!

N.

181.
2004.07.21 13:14

Látom a bejegyzések tőrlésre kerűltek.

Üdv.:Argon

180.
2004.07.21 12:55

Egy oldal, egy admin. Tiketten vagytok, tehát a nem admin ki be lépeget. Ha mégsem így van akkor nem értem, mert a "tartalmatok" nem indokolja a helyezéseteket. És ennyi voltam, töbet szóba nem állok veletek, legyen tietek az utolsó szó.

179.
2004.07.21 11:07

Nézzétek meg ezt! www.gportal.hu/deathroxija

Azután ezt: www.gportal.hu/ginny

És ezt: www.gportal.hu/bettygranger

Egyértelmű, hogy Death (az első) a másik kettőről másolt!

178.
2004.07.20 17:05
Ha van kedvetek és időtök, nézzetek meg egy helyi közéleti portált. A politikai hírek talán kevésbé, de a szórakoztató rész egész biztosan a nem székesfehérváriaknak is érdekes lehet. Építő és ledorongoló kritikákat az oldal Beszólok a szerkesztőnek fórumában vagy emilben köszönettel vesszük.

177.
2004.07.19 19:49
No, most, hogy lezártátok a vitát, megnézhetnétek a honlapomat:quad.gportal.hu :))

176.
2004.07.19 17:44

Sziasztok!

gportal.hu/farkasvilag

Kérlek nézzétek meg, kritikát és esetleges segítségnyújtást kérek;):)

IGEN, tudom, már megint egy nem "komoly" honlap, de szívből csináltuk, és szándékosan nem "komoly" honlapot szerkesztettünk, hanem egy ilyen játékos, időmulató honlapot.;)

Üdv: Wolfking

175.
2004.07.19 16:39

Kedves superuser!

Köszönjük(?) a megértő kritikát és megfogadjuk a tanácsodat, legalábbis a JUICE-team nevében ezt megígérhetem. Azóta nem kerültünk kapcsolatba Mr. Padawannal, a többit vele egyeztetheted (ha kell). Addigis pá

JUICE team

174.
2004.07.19 14:34

Sziasztok!

Hm! Izé, bigyó! Most nekem kellene valamiféle igazságot tennem, és törölni az előző vita anyagát? Hát nem!

Tényleg, egyetlen ma divatos, elferdített hangzású trágár szón kívül egy sem került írásba (persze otthon, a gép előtt annál több lehetett). Épp ezért nem törlök semmit, álljon itt tanulságul az egész vita. Kicsit éles volt, de híven tükrözi, hogy mennyire nem egységes a felhasználók értékítélete, és milyen sokszínű a portáltulajdonosok tábora.

Való igaz, hogy sok-sok olyan portál van, amelyek nem érik el a lenti vitában említett portálok színvonalát, de ez egy ilyen dolog. Ne feledjétek, hogy a G-Portállal építkezők oldalait nem elsősorban egymással kell összehasonlítani. Mindegyik külön életet élhet, ha akar és tud. Azzal kell összehasonlítani például, hogy a szerkesztője hány éves, milyen lehetőségekkel rendelkezik, stb. Sokuknak semmilyen webes megjelenésre nem lenne lehetősége enélkül.

Magyarul, spillerkéim, ha találtok olyan "page"-et, amelyik szerintetek gyenge, akkor ne a fikázással indítsatok, hanem mondjuk segítségnyújtással. Egy-két ötlet, leírás, példa sokat segíthet a kezdő gyerekeknek. És akkor talán nem lesz minden második portál roxfortsuli, yu-gi-oh, meg HarryPotter. :-)

173.
2004.07.19 09:38

Hy zsembecske!

Ha jól megnézed senki sem írt trágár vagy otromba kifejezéseket, de sztem a kritikától élesen elkülönül a veszekedés, és az nem ide tartozik. Azt is ideírnám még, hogy mindenki abbahagyta, amikor kellett, nem csak Ő. De köszönm a véleményt.

Elöző oldal
...
88
...
Következő oldal