»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
868
...
Következő oldal

2399.
2005.02.03 18:11

Csá Haladó!

Hogy is kell szavazást csinálni?

2398.
2005.02.03 17:51
az egérkövetőt ugyanígy rakd fel
de az már a soknál is több lesz
nagyon le fog lassúlni az oldalad.
törőld a tüzijátékot,és akkor már talán könnyebb lesz a kurzórkövetővel az oldalad.

2397.
2005.02.03 17:46
na-látom sikerűlt a tüzijáték.ügyi

2396.
2005.02.03 17:30

Laurora.
melyikkel kezdjem?
talán a script könnyebb.
kiválasztasz egy scriptet csabek oldaláról--kimásolod a szöveget,és beilleszted(bemásolod) egy egyszerű modúlba ide-->
keresd csak meg ezt a kacsacsőr gombot--neked is ott van,mikor hozzászólsz a fórumhoz,--de természetesen nem a fórumba kell rakni--hanem a modulodba--csak a kezelőfelület teljesen egyforma.

látod?köztük van az a kacsacsőr gomb(HTML-szekesztőnek hívják hivatalosan)
szóval megvárod míg kinyílik a szekesztésed--törlőd a tartalom feliratot-benyomod azt a kacsacsőr gombot--és bemásoloda scriptet.
okézod és meglátod tetszik e vagy nem--ha nem teszik,törlöd és egy másikat próbálsz ki.

na a flashbutton.
elösszőr is,a régi menüpontot nem ott a honlapodon tudod kicserélni a flashbuttonos menüpontra,hanem azt már úgy kell odavinned a flashbutton oldalról,hogy már ott berakod a menüpontokat.
nem tudom elég érthető voltam e.
szóval már ott a flashbutton.com-on készen kell lenni mindennek--késöbb sem forod tudni szerkeszteni--magyarúl bőviteni--ahoz mindig újat és újat kell csinálnod.
na most a kérdés,hogy te ezt már ott azon az oldalt megcsináltad?
a csabek oldalát követve meg kellett hogy csináld.
ha nem,akkor elösszőr ez kell megcsinálnod(csinálnunk)
hogy miért lett kicsi?
valszeg csak hozzá nyúltál ahoz a html-kódhoz.
van a kódban egy ilyen rész
width="121" height="95">
hát ez a méret lenne--szélesség-magasság,vagy fórdítva,mindegy--ehez nem kellene hozzányúlni.ha lehet.:DD
na,de azthiszem ez így már túl sok--sok volt a kérdés--egyszerre csak egyel kellene foglakozni--melyik legyen--te választasz.
vagy inkább én kérdezek
ezt írod:
hogyan cserélem ki a régi menűpontokat a buttonos pontokkal? -->ezt mire érted?merthogy a menüpontokat ott a flashbutton oldalon kell megcsinálnod--
a kérdésem az lenne--hogy azt megcsináltad?

2395.
2005.02.03 15:34
JAJ NEKEM!!! PRÓBA OLDAL?

2394.
2005.02.03 15:26
Most élrtelmeztem,hogy azt nem tudod,melyik milyen?jó az ostor,jó a colorlánc,a többi nekem legalábbis nem ok:-)de felteszed a próbaoldaladra,mert ugye az is van??:-)haladó tanácsára,és ha nem tetszik,teszed a következőt,és valamelyik csak ok lesz:-)

2393.
2005.02.03 15:24
Laurora ezt nézdd!!
Látod,hova van írva,hogy egérkövetők?? hát oda lépj be!

2392.
2005.02.03 15:21
Mucuska! Köszi a segítséget, egyáltalán nem kotnyeles az aki segíteni próbál... csak az a baj, hogy Csabek oldalán én csak scripteket látok és fogalmam sincs abból, hogy melyik milyen egérkövető! Most biztos nagy hülyeséget mondtam, de én telejsen amatőr vok!

2391.
2005.02.03 14:52
Laurora,bocs a kotnyelességért,jópofa egérkövetők Csabek oldalán itt találhatók!//gportal.hu/csinaldmagad

2390.
2005.02.03 14:51
JAJJ! HÚÚÚÚÚ de le fogsz szidni! Nem csináltam biztonsági másolatot! Úgyhogy azt hiszem, hogy kezdem előlről az egészet, csak először fejtsük meg, hogy miért lett ilyen ici-pici! (A LAPOM LEGALJÁN VAN a kis édes)  :(

Elöző oldal
...
868
...
Következő oldal