.......na éppen ezt akartam írni.... beírok egy szöveget, HOZZÁAD-om, és azt mondja, üres üzenetet nem küldünk el, s a fele azért elmegy..... ma rossz napja van a rendszernek is? :)))
...........az én klavim tiszta idegbeteg:(( tízszer kell nyomnom a hift+entert, hogy egyszer rendesen a helyére kerüljön a szöveg, de sikerült. köszi HALADÓ
Haladó! lehet, hogy két sort, (mi annó másfelesnek tanultuk, de hol van mán az az idő szerencsére) Tehát ha shift+entert nyomok, nem fog ugrani? ki fogom próbálni. Köszi
oldalon megkeresed az egérkövető scriptjét--és az egy új modúlba bemásolod---ide,ebbe a kacsacsőrszerű gomba!(ez a HTML szekesztő gomb!) ez itt található a többi gomb közt.
csinálsz egy új modúlt--kirakod jobbra vagy balra belelépsz a szekesztésbe(ceruzaikon)--törlöd a tartalom feliratot-benyomod azt a kacsacsőrszerű gombot-és bemásolod(beillesztés)a scriptet.
Sziasztok HALADÓ ! vagy bárki, aki segíteni tud: mit ronthattam el???? akárhova beírok az oldalamon másfeles sorral ír???? :((((( el vaok kesededve :))))) de nem nagyon :) Köszi a segítséget.