»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
859
...
Következő oldal

2489.
2005.02.08 16:13

mielött kérdeztek valamit,
vegyétek a fáradságot,és legalább a súgót olvassátok el.
időt spóroltok magatoknak(és nekem is)

Súgó - Gy.I.K.--klikk

Hogy készítsek képtárat?--klikk

Nem tudok háttérképet feltölteni!--klikk

2488.
2005.02.08 16:00

Mincike

Képet csak a képtáradba tudsz eltőlteni--majd onnan egy egyszerű másolással átmásolod magadnak a vebdégkönyvbe--mint a szöveget.
tudsz ügye szöveget másólni?Na,képet ugyanúgy kell.

zsinah
a logóra mondjuk a paint rajzolóprogrammal tégy szöveget
a legjobb lenne egy fotoshop rajzoló program.
ha nincs,hát ebben nem tudok segíteni--mondjuk ha láttál valahol ilyet--ott kellen megkérdezned--szerintem

hangvilla
HTML kódokat ide e gomb menyomása után kell bemásolnod
ez ott van a többi gomb közt:
benyomod--majd bemásolod a HTML kódot--ok?

Mucuska--hátteret ha jól emlékszem a beállításoknál tudsz berakni--vagy a stílus és felületnél--de ez úgyszintén lassítja az oldalad,de te tudod,én már nem akarok ilyen ügyben ellentanácsot adni.

2487.
2005.02.08 15:06
Mincike ! én azt hiszem itt ma mi senkitől sem kapunk tanácsot, már el vagyok keseredve................. zsinah

2486.
2005.02.08 13:18
Árulja el valaki hogy a csodába kell feltölteni a bannert a vendégkönyvbe??? Másnak sikerült nekem nem megy pedig már mindent elolvastam!! Most kitől kaphatok tanácsot?

2485.
2005.02.08 13:07
ugy szeretném, ha segitenétek, de nics most itt senki???? Nem vagyok türelmetlen, csak a tanulás és a suli nagyon leköt és keveset tudok internetközelben lenni. Előre is köszönöm, ha valaki tud segiteni. zsinah

2484.
2005.02.08 11:01

Hello p.építkezők!

Annyi klassz megoldást látni itt a portálon. Kezdő vagyok és szeretnék én is egy-két apróságot bevetni a lapomnál. Ilyen például a java scriptes mozgó szöveg, kurzor megváltoztatás és egyik-másik ablak hátterének kicserélése.

Csabek 5lete nyomán próbálkoztam, de nekem a forráskódba való beírás után csak üres ablak jelent meg.

Megköszönném, ha segítséget kapnék hozzá.

üdv:
Attila
lordatti@nexus.hu

2483.
2005.02.08 10:19
Sziasztok, zsinah vagyok, most építgetem a saját portálomat, nagyon kezdő vagyok, de eddig ugy néz ki, hogy minden sikerül. egy nagy segítségre lenne szükségem: Csináltam magamnak logót és arra nem tudok rájönni, hogy a logó arlá hogy tudom odairni, mondjuk pl: az e-mail címemet. Ha segitetek megköszönöm.

2482.
2005.02.07 22:39
Hello!!! Nagy gondom van. Lehet, hogy ez csak nálam van, de nálatok nincs olyan, hogy egy idő után a chatetek helyén egy reklám jelenik meg? Ez direkt van vagy csak nálam? Most megijedtem, mert hirtelen azt hittem, meghackalték a honlapom. Nugtassatok meg!!! lécci!

2481.
2005.02.07 17:44
Bár látom,ez mindenhol így van,kérdésem effelől visszavonva!

2480.
2005.02.07 17:38
Ég a képem haladó,de kell,még egyet kérdeznem.Hogyan lehet azt megoldani,ha animációkat akarok képtárba felrakni,hogy csak maga az animáció látszon és ne egy fehér négyzetben legyen?Mivel elmentve igy vannak egy kockában.Mit tegyek??

Elöző oldal
...
859
...
Következő oldal