»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
835
...
Következő oldal

2729.
2005.02.21 08:39
láthatatlan amit én irtam?

2005.02.21 00:17
Ezekszerint akkor megkell szerkesztenem és csak feltölteni tudom majd...
Na ezt akkor majd már csak holnap. Viszont a fórumban nem találtam semmi olyat ami arra mutatna hogy nem engedélyezem az írást.:(
Voltam ám az oldaladon és olyan sok jó dolog van fenn nálad!:)Irigykedem is rendesen:)Ezek a dolgok még ingyenesek Pld: a rádió.. vagy nem?
Nem mintha találtam volna valahol a G-portálon let vagy feltölthető ilyesmit...

ui:a vendégkönyvedbe is irtam:)

2727.
2005.02.21 00:12
köszi fireball- ari vagy, majd belejösz, még nekem is kinai néha. De tényleg ha a logóal és a fejléccel akarod kezdeni, akkor menj be a bal oldalon -bejelentkezésed után- a stilus és felület pontra. ott tudod feltölteni amit szeretnél.

2005.02.21 00:05
Szia!
Köszönöm Zsinah a kritikát. Most csinálom ezt először és hát még nem igazán tudom merre induljak el:)Azt a fórumost meg megnézem hol rontottam el:)
A tied nagyon jó!!!!Gratula hozzá!

2725.
2005.02.20 23:54
...........még annyit, hogy én sem egyedül csináltam. Anyukám tesója a segitőm, ugyhogy fel a fejjel....

2724.
2005.02.20 23:51

fireball-mark! Hát én sem vagyok még egy nagy zseni, de a Te oldalad még igen sok kivánni valót hagy maga után. Előbb épitsd föl, aztán majd alakitgathatod. A fejlécen lévő neved sztem nem is lesz nagybetüs soha, de ki tudja. fruzsi voltam a www.gportal.hu/zsinah oldalról. Ja! és olyan egyoldalu még, nem lehetne mindkét oldalra valamit feltenni, igy ugy érzem mintha balra fordulna az egész. Bocsi, hogy ezt megjegyeztem. A másik pedig: nyitottál fórmot, de nem engedélyezed a beirást.

2005.02.20 23:40
Sziasztok!
Látom, hogy it elég segitő kész a brigád!:9 Ezért gratulálok!Ritka az ilyen fórum.
De lenne kérdésem is:Most fedeztem fel a G-portált és rögtön nyitottam magnak egy oldalt..Viszont a fejlécemben apró betüvel van kiirva az oldalam neve. Ezt hogy lehet változtatni??Nagyobb legyen, színesebb esetleg animált...
Köszi előre is a segséget:)    //gportal.hu/portal/fireball-mark/

2722.
2005.02.20 22:03
Melanie.
Itt taláható az a kűlfőldi szavazógép.
http://www.sparklit.com/
Még nem nagyon volt időm megnézni,de az biztos,hogy a Web polls-t keresd,az a szavazógép,és minden valószínűség szerint regisztrálni kell.Ja,és a végén nagy valószínűség szerint kell hogy kapj egy scriptet--egy rövid sriptet,ha az megvan,akkor már nyeregben vagy.(bocs a szóismétlésért)

2721.
2005.02.20 22:01

sziasztok! HALADÓ !!  emilke elment két példányban:)))))

2720.
2005.02.20 21:51

Beo--ilyen,amit te szeretnél az nem létezik
Csináld meg a portálod másolatát angolúl,és el van intézve.

viktrozzz
ilyen egyenlőre nincs

Elöző oldal
...
835
...
Következő oldal