»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
825
...
Következő oldal

2829.
2005.02.25 23:04
kenikol
Nincs menü modúlod.(nem tudom hová tünheted)
Csinálj egy menüt.Új modúl létrehozása és ott a tipusnál válaszd hogy "menü".Nevezd el,és kész.Most próbáld újra betenni,amit be akartál enni.

peter80
Súgó:
Az Egyszerű modulban nem látszik a szövegszerkesztő! Miért?(klikk)

hasznos.
A képtárba nem tudsz linket tenni.
Tedd a képet egy szerű modúlba,és azt tedd jobbra vagy balar VAGY MENÜPONTBA.(illetev a képet teheted a főoldalra is.
Ezekután a képre linket varázsolunk így:
http://tutorial.zsembes.hu/viewtopic.php?t=8(klikk)

2828.
2005.02.25 22:28

Sziasztok!!!

Kéne 1 kis segítség.

CSináltam nálatok 1 oldalt rata 1 képeg galériát és nem tuom betenni a menübe mert ahol ki kéne választani ott az inaktív menüknél ott nem lehet csak azt a modot választani hogy nincs menuben! Ha valaki tud segíteni akkor tegye meg légyszives!

a címem:www.gportal.hu/s-4ce itt talál egy üzenöfalat vagy csak simán ide írjon vissza köszi Kenikol

2827.
2005.02.25 22:05
SOS! 2 NAPJA NEM TUDOK SZÖVEGET SZERKESZTENI AZ EGYSZERŰ MODULBAN. MI LEHET AZ OKA? SEGÍTSETEK, NAGYON SÜRGŐS!!!! KÖSZÖNÖM

2826.
2005.02.25 21:50

Szia Haladó és Minci!

Lehet én vagyok a nagyon béna, megtettem, amit mondtatok. Ott is a kép, fent van, csak az a gáz, hogyha ráklikkelek a képre, nem jön be semmi.Szerzodésben állok az illeto céggel és mindenképpen bannerként kell megjelennie a honlapomon, hogyha ráklikkelsz arra a képre, bejöjjön az adott weblap -magyarul a cég lapja. Nagyon hülye vagyok, mi? Hogy kellene tovább???

2825.
2005.02.25 21:31

És mindenkinek,kinek kérdése van.
A kérdés beírása elött itt nézzen szét,önmagának időt takarít meg.

Súgó - Gy.I.K.(klikk)

http://tutorial.zsembes.hu/viewforum.php?f=2&sid=1299eb65e87aa59bf15517f83c50bdc4(klikk)

2824.
2005.02.25 21:27
Kezdő
Hogyan tegyünk képet az Egyszerű modulba, szöveggel együtt?(klikk)
&-jelet meg hagyd,mit tudom én minek számít a gportál képfeltőltésekot.

tttt8
Link helyezése képre/szövegre(klikk)

Hasznos.
Ahogy mincike mondta.Új modúl létrehozása--válaszd a képtár modúld.Tedd jobbra vagy balra vagy középre(középen más nem láthatja)Tölsd fel a képet,de vigyázz,a kép nevében ékezet nem lehet!
Onnan pedig oda másolod ahová akarod.Úgyanúgy másóld,mintha szöveget másólnál.
Kijelölés-jobb klikk-másolás
Jobb klikk-beillszetés.
Mint a szöveget.

peter1026--keress egy HTML kódokkal scriptekkel foglakozó oldalt.
A máshonnan hozott kódokat,ebbe a <>,kacsacsőrszerű gom megnyomása után kell bemásolnod.Az a HTML-szerkesztőd!
Ez ott van a többi gomb közt.
<---itt van a végén,ügye megvan neked is?

Ismét peter1026.
Mivel nem tudsz feltőlteni a gportálra csak képet,így letőlteni sem lehet,csak máshonnan idelinkelni a letőltést.
Keresel egy letőltő helyet a neten,és a szót magát,tehát a letőltés szót kimásolod mint egy szöveget,és beilleszted magadnak.
Ügyen nem volt nehéz?
És ha mégegyszer nagybetűvel írsz,várj mástól segítséget,mert tőlem nem fogsz kapni.
Én nem fogok itt űlni a kedvedért,és lesni,mikor írsz be egy kérdést.
Itt egy valamit tanúlj meg,és az pedig a türelem.
Ha ezt nem tanulod meg,magadra vess.

2823.
2005.02.25 21:06

Hogy lehet letoltes feltenni a honlapra??Haladó segíts!!!!

2822.
2005.02.25 20:55
Hi!!Hogy lehet keresést betenni??Segitsetek!!!

2821.
2005.02.25 19:23
Töltsd fel egy kép modulba és onnan betudod másolni akárhová

2820.
2005.02.25 18:37
Szia! Vki segítsen, légyszííííí.Szeretnék egy bannert feltenni az oldalamra, hogyan kell? Sehogy nem akar összejönni:( Ide is írhattok:hedy5@freemail.hu hedibazar.gportal.hu Üdv, Hédi

Elöző oldal
...
825
...
Következő oldal