»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
823
...
Következő oldal

2849.
2005.02.26 16:57

OK. HALADÓ !! Köszi a segítséget, s így már azt hiszem tudom is, hogy a hiba. Valószínű, amikor csináltam a "Barátaim" oldalt. (Ami nagyon tetszik) s miután csak négyesével lehetett megszerkeszteni őket, minden negyedik betétele után leokéztam. Ugyi?????- akkor valszínű itt a probléma. Köszi végigmegyek rajta. S a reklám is így kerülhetett jobboldalra?

2848.
2005.02.26 16:46

Az egyik modulodban hibás HTML-kód van.
Vond vissza egyesével a modulokat,hogy így rájöjj melyik lehet az.
Tipp:Nem kell inaktív állapotba visszavonnod,elég ha csak a lenyíló fülecskében "letíiltást"használsz.
De ismétlem,egyesével csináld,és közben nézd a reklámot.Ha visszaugrik a helyére megvan a hibás modúl.
Kezd a munkát a legutóbb kitett modulokkal,szerintem az egyik jobb oldali modulod lesz a hibás.
Ha megvantörőld a tartalmát,és csináld újra.
Ehez is egy kis tipp:
Mielött HTML-kódokat másólsz bele,azelött szekezd meg a modulod,ezt úgy értem,hogy példáúl ha írni akarsz hozzá valami kiegészítést,elötte írd meg,aztán válts át HTML szekesztő üzemmódba,és ezután okézd le.
Hogy miért?
Mert van olyan HTML-kód,amit ha bemásólsz és leokézod,működik normálisan,de ha újra belépsz a szerkesztésébe,és hozzá se nyúlsz,csak leokézod--már rossz lesz.
Tehát egyszerre próbálj megcsinálni benne mindent,aztán okézd le,és hagyd békén örökre.
Értesz?
elösszőr szöveg aztán a HTML-kód,aztán az oké gomb.
Megláztod működni fog.
Persze elötte találd ki a kizárásos módszerrel,melyikben van a hiba.

2847.
2005.02.26 16:18
Szia Kedves Planett mester !!! Vannak még telhetetlen emberek, és ráadásúl még hírdetik is magukat. Ez valóban sok(-kkkkkk) Egyetértek Veled.

2846.
2005.02.26 16:15
Kérlek szépen Benneteket segítsetek !!!! Hogyan kerülhetett a portalom jobb oldalára a gportal hírdetése ???? :( :( Köszönöm.

2845.
2005.02.26 16:08
Még jó,hogy csak képpel lehet Feltőlteni:DDDDD
Én még mindig csak 1MB-ot használtam fel a 40MB-ból
:DDDDDDDDDD

2844.
2005.02.26 15:38

A #2841-re

KÁNAÁN A G-PORTÁLON!

12X40 MEGA! ÉS MINDEZÉRT EGY RUPPÓT NEM KELL FIZETNI!
BOLOND IS LENNE FIZETNI PLUSSZ TÁRHELYÉR MIKOR EZ IS
MEGENGEDETT! (azért szerintem ez sok(kk).

2843.
2005.02.26 15:06

Haladó ismered a sherwoodos játékot és ott mi a neved nekem Force

2842.
2005.02.26 13:17
Sziasztok Tudna nekem valaki segíten. Akkor mivanhogyha hátérképet vagy bármi mást a karok feltölteni azt írja ki hogy "a dokumentum nem tartalmaz adatot" Várom válaszaitoka hogy mitt tegyek: E-mailom:arsenal14es@freemail.hu

2841.
2005.02.26 12:57
Bemásolod aq gombot egy egyszerű modúlba,és ráteszed az kívánt oldalad linljét.
Link helyezése képre/szövegre(klikk)

Minden oldaladnak van egy URC-címe.
Lépj ki a bejelentkezésből,keress egy üres területet a honlapodon,mondjunk lent,ÉS
JOBB KLIKK-TULAJDONSÁGOK
És meglátod az adott oldalad URL-címét.
Kimásolod,és mint egy link,ráteszed a képre.(gombra)

Itt van egy hasonló dolog,hogy hogy nézd meg az URL-címet.
Kép webcímének/Url-jének megnézése(klikk)
Ez csak egy példa rá

2840.
2005.02.26 12:20
haladó pls segíts hogy kell gombot feltenni az oldalra?

Elöző oldal
...
823
...
Következő oldal