»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
821
...
Következő oldal

2869.
2005.02.27 12:21

Haladó hello!! Azt szeretném töled kérdezni hogy hogy csinálad azt a kis "háziállat"-ot az oldalad elejére???

Válaszodat várom minnél hamarabb :))

KISCIRY

2005.02.27 12:07

Hát egyik ingyenes szolgáltató sem szereti, ha csak fájlok tárolására használod a tárhelyed, és a honlapod meg máshol van. Ezért bizonyos időnként minden szolgáltatónál körbejár egy BOT, ami töröl, ha nem talál például a feltöltött videók mellett honlapot is a tárhelyeden.

[x] Webhosting
[
x] Őrangyalok
[
x] G-Portál Tutorial

2867.
2005.02.27 11:27

Egy videót arról a honlapomról letőltöttem,de az nem az ATW-ről volt átlinkelve.

Miért nem bérelsz egy tárhelyet?
Már olyan sok van,nem nehéz,és a TIED.
Nem is drága.1000-2000 forint havonta.
És akkor nem kell szenvedni mindenféle ingyenes tárhelyekkel,amik aztán meg nem engedik a kűlső linkelést.
Nézd meg a webhostingot.
De ahogy gondolod,úgy csinálod.

üdv

2866.
2005.02.27 10:42

Haladó !! Az ultra web és az atw tárhelyein próbálkoztam. Letöltéshez akartam linkelni a videókat. Auz szeretném, hogy az érdeklődő  tagok az edzés videót megnézhessék, ill letölthessék.1-2 hete próbáltam kísérleti jelleggel az atw tárhelyéről, és remekül működött. Most csak egy sima fehér alak jön be ha belinkelem a címet. Azt tudom, hogy nem csak nállam nem működik, mert pl. a top király stream portaljan sem működik már, oedig ott rengeteg a video. Vagy csak az én gépemen nem jönnek be ???? Megnézné valaki, hogy a stream oldalán le tudja-e tölteni a videókat ???

Kösz...

2865.
2005.02.27 10:21

Sziasztok!Hogy lehet 3D feliratot csinalni?

2864.
2005.02.27 09:29
nézni avagy letőlteni akartad a honlapodra betenni?
És honnan linkeled?Mert egy-két tárhely nem enged külső linkelést,hogy ne "raktárnak"használd.
Állítólag itt is így van,ergo:gportált sem lehet csupán raktának használni,és nem lehet  innen átlinkelni egy másik kűlső honlapra.
Kár hogy szegényes infókat adtál meg.

2863.
2005.02.26 23:41

Valószínű kérdezte már más is, de hirtelen nem találtam rá. Szal a kérdésem az lenne, ki tudja mért nem lehet videókat linkelni a portalon. 1-2 hete csak kísérlet képpen megpróbáltam, akkor ment a dolog, de most hogy elkészült az edzés videó, most meg nem megy. Se a linkelés se más :(. Mit lehetne tenni, hogy tudnék videót linkelni az oldalamra ?????

Tudtok valami ötletet ?

2862.
2005.02.26 21:52
Vadrózsa,neki írtam:Előzmény #2863,és nem neked.
Sebaj,már kezdem megszokni,hogy nekem estek olykor-olykor.Mindegy.

tttt8.
Remekűl csinálod,de a HTML-kódokat a kacsacsőr gomb megnyomása után kell bemásoldnod.
Hogy ne kelljen viszont megkérdezned,hogy az hol van,nézd meg a többi gomb mellett,mikor megnyomod a hozzászólás gombot, itt a fórumba.
Egy ilyen jelet keress:,ott van a többi gomb

közt:,megnyomod,és berod azt a HTML-kódot,ha akarod leokézod,ha akarod akkor ismét benyomod,"visszalépsz"normál módba,folytatod rendesen a szöveget,és azután okézod le.
De ezt a láncszemgomb segítségével is sikerűl megcsinálni.Az azért van
Amit ajánlottam honlapot,az nem volt jó?

Vagy neked mindenképp HTML-kódban kell az a "szövegre link"varázslás?

2861.
2005.02.26 21:02

Kedves HALADÓ !!! Nem kellett a webmesterhez fordúlnom, meg tudtam egyedül is oldani, türelmetlen pedig soha sem vagyok.

2860.
2005.02.26 20:58

Nem akart sikerülni tessék itt nézd meg már beszereztem a katt ide stb. //gportal.hu/gindex.php?pg=3110465 

Tessék nézd meg haladó tetszeni fog :-)

Elöző oldal
...
821
...
Következő oldal