|
|
Portálépítés |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ügyes! Látom vannak ötleteid.
Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.
|
|
|
|
|
|
... 820 ... |
|
|
Nem nehéz. Csinálsz egy olyan modult ami linkek utána megadod a videónak a linkjét ahol található.
sztem ennyi
|
|
|
|
|
|
Olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet feltöltést tenni pl.: videókat
Köszi
|
|
|
|
|
|
én köszönöm mucuska,hogy nem bántod a gportált. Amúgy is,ez csak átmeneti,biztos,hogy dolgoznak a problémán,és mególdják. Bár egy 1MB-os zene,egy 100KB-os internettel az akkor is 10másodperc alatt lesz letőltve,ha csak egymaga "van"az illető. Még 1-2 év,és hipergyors internetek lesznek,akkor már ezek a ez egérkövetők,vagy zenék sem fognak gondot okozni.Már Németországban 10MB/másodperc gyorsaságú internetek vannak. Egy kis idő,és itt is annyi lesz Mo-on.
Aprópó. 1 tipp: pár száz forintot megér a reklámmentesítés--ott is nyersz 1 másodpercet.
|
|
|
|
|
|
ui: Az a hüly* csaj,aki elött írtál,önnálóan nem hisztive építette fel a honlapját.Akkor ki a hüly*. Vagy ha ő az,akkor azt hogy jellemznéd,aki annyit sem tud megcsinálni,mint az a hüly* csaj? üdv egy mégh*lyébb. És enged meg,hogy megalázkodjunk elötted. kösz
|
|
|
|
|
|
Köszönöm Kedves Hitetlen barátom,amint feltudok lépni,máris törlöm őket.
Fregmaa,én sem hülyéztem le senkit,főleg nem Téged,és ez nagyon csúnya dolog,ha egy számodra ismeretlen embert így leteszel!!!!
|
|
|
|
|
|
- Úgy tudom,ment egy levél hozzád(nem érkezett meg?)
- Amit te kívánsz,bámely kezdőnek is napokba,ha nem hetekbe kerűl megtanúlni
- Segítséget kérhetsz,de sose követelhetsz
- A kérdéseid nem tartoznak szorosan a gportálra,ők megadták a lehetőséget,hogy csináld."Adtak egy kerékpárt"de kerékpározni nem a gportál fog megtanítani,mert nem ez a dolguk"
- Szavazás visszább a fórumon:
2004.12.27 12:31 - #1884
- Cseréld le a loginod,mert egy betüt elöttél benne.(és nam a végén az "a"-betüről beszélek)
- Nincsmit
|
|
|
|
|
|
A *****-ba nekem siha nem segít senki az a hüly* csaj elött írtam még de nem hogy észre venné valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!most az egyszer gondoltam h segít valaki de még ez a Webmaster se segít!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fregmacska@citromail.hu
|
|
|
|
|
|
nem mondom,van külömbség a délután és az éjszaka közt,mert ez igaz. De az is igaz,hogy én jártam nálad a minap éjszaka is,és a te honlapod az egyik leglassúbb itt a gportálon. Nem akartam mondani,mert már számtalanszór elmondták. Az egérkövető--az automatikus zene baromira lassítja a honlap betőltődését. Ez nálad ráadásúl így,halmozottan jeletkezik. Van még más is,ami lassít.pl: Háttér Futó szöveg a státusz sorban Animáció a főoldalon vagy jobb oldalon illetve baloldalon..
Ezek önnálóan is lassítanak,nem még ha valaki halmozza is őket. Egyszer kétszer megjegyeztem egy-két honlapépítőnek--hát nem hogy nem volt foganatja,de még nekem mondják,(talán jogosan)hogy ne szóljak bele az Ő honlapjukba.
Hát nem szólok,azóta rájöttem,ez nem is baj,mert így ahol automatikus zene bekapcsól,eleve kiesnek a konkurenciából.Azokat a honlapokat mindenki kikapcsója,és egy-két visszalátogatás alkalmával látják,a helyzet változatlan,nem is fogják többé látogatni. Szóval ez még nekem jó ha gusztustalam akarok lenni--ezt kellene vallanom.
De nem vagyok az,de mindegy.
Attól még mindeki pakólja a zenét a honlapra. Ráadásúl nálam szól vagy a zene a rádióból,vagy a Messengeren beszélgetek valakivel,és akkor berobban a zene. Hát nekem az nem hiányzik és másnak sem. És mint mondtam,amíg ezek a dolgok a háttérben betőltődőnek,addig a honlap nem "ugrik"be.
Amúgy a gportáon már többszőr volt a szerver elérhetőségének gyorsítása,legutóbb januárba,és úgy tudom,ezen dolgoznak azóta is mindennap. Eszméletlenűl megnövekedett a forgalom.Nehéz ez "után""menni". Türelem,bár akinek a fent soróltak megvannak a honlapján,azoknak így is úgy is lassú lesz. Ha különálló honlapra tennéd,akkor is.(meg kell várni a gépnek míg mindez betőltődik)ez nem függ szorosan össze a gportállal.
Akinek pedig nincs lassító beéítve a honlapjára,annak türelem,dolgoznak a háttérban a gportálos fiuk,mégha nem mindig is látni,mit csinálnak. (a zenét meg az egérkövetőt dobjátok ki--látogatóriasztó mindkettő)
|
|
|
|
|
|
Érdeklődni szeretnék,hogy más is olyan piszok nehezen lép be az oldalára már délutánonként,este pedig szinte állandóan,a hétvégén pedig szintén alig lehet belépni.Ne mondjátok azt,hogy a feltett dolgok miatt van ez,mert a fórum szintén piszok lassú.
Köszike,ha válaszoltok
|
|
|
|
|
|
hogyan kell a szavazást megcsinálni??légyszi segíts !!és néhány HTML kódot is küldhetnél és hogyan lehetmozgó feliratot csinálni a menübe??KÉRLEK ÍRJ MINNÉL ELÖBB!!KÖSZI
fregmacska@citromail.hu
IDE ÍRJ!!
|
|
|
|
|
|
... 820 ... |
|
|
|