|
|
Portálépítés |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ügyes! Látom vannak ötleteid.
Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.
|
|
|
|
|
|
... 803 ... |
|
|
Idióta x3! Érted, kitöltök mindent jól, az azonosítónak nem jó, hogy ecs. Aztán jött minden, és még azt se fogadta el, hogy nbgdsyjfhbjxd!
Valami szerverhiba, vagy mi?
|
|
|
|
|
|
Medliel. Van más is,mind az,hogy mindent törőlj! De tényleg kitenne a magyarázata legalább egy oldalt,ezért tegnap este leírtam a honlapomra a mikéntjét. Nagyon nem szeretem az ilyen önreklámos dolgot,de ha te is megnézed,magad is láthatod,hogy annak mególdása,hogy ne kelljen mindent törőlni,kitett egy oldalt. most hová írtam volna? bocs másoktól(szóval nézd meg nálam,részletezem a mególdását)
|
|
|
|
|
|
rawler. A gportálra nem tudsz,csak képet feltőlteni. De a linket bemásólhatod magadnak. Keresel a neten valamit,amit le lehet tőlteni. Kimáslod magadnak,illetve bemásolodnak magadnak azt a szót,hogy letőltés.Mint egy sima szövegmásolás. és kész de arra ügyelj,hogy a gportál a illegális zeneletőltés tíltja, az ilyen "kérjetek bármit,felrakom letőlthetitek",szóval ilyenben ne is gondólkodj. higyj nekem,nem éri meg
|
|
|
|
|
|
Hello, kösz hogy válaszolt valaki, de én nem háttérzenét akarok felrakni a portálra, hanem rendes letölthető MP3-mat. Légyszi ennek a megoldását irja le nekem valami. NAGYON Fontos. Itt is válaszolhat de legjobb lenne, ha a Rawler@freemail.hu e-mail címre írna
előre is köszi császtok.
|
|
|
|
|
|
Drága Haladó.
Magamtól ezzel a gyógyítással kezdtem a legelején. Utána láttam is, hogy tényleg így kell csinálni (Tőled is olvastam + súgó), de ennek ellenére maradt olyan bumfordi... Gondoltam, hátha van egy másik (eddig számomra ismeretlen) sámánkodás is.
Köszönöm, hogy válaszoltál! :)
|
|
|
|
|
|
Medlie. Ezt egy kicsit nehéz lenne elmagyarázni,nameg már százszor elmagyaráztam,persze ez nem a te bajod. No,megpróbálom röviden,az a baj,hogy a képpel együtt egy "láthatatlan"táblázatot is "elhoztál" másoláskor. mindegy,ez így nem jó még magyarázhatnám egy oldalon keresztűl ez így bonyolúlt inkább egyszerűen: törőlj ki minden abból a modúlból,lehetőleg HTML szerkesztő módban tedd ezt. Majd okézd le a modúlt,és jó lesz meglásd. Azt a képet meg ne az egereddel másold át magadhoz,hanem mensd a gépedre,és onnan tölsd vissza a netre. illetve itt van egy hivatalos magyarázat is:
Miért csúszik lejjebb az oldalam közepe?(klikk)
|
|
|
|
|
|
Köszönöm a válaszaitokat! :D
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!
A kép, amit feltettem az oldalam közepére, nem felül, hanem középtájt helyezkedik el. Ezt még el lehet viselni, csakhogy a jobb oldalam marhára közel ugrik. Minden műveletnél más helyre. Miért van ez??? Tudna valaki hozzáértő orvosságot erre???
Előre is köszi! 
|
|
|
|
|
|
Halliwels
ezt olvasd el,: Hol tudok beírni HTML. kódokat?(klikk)
ballpen "A weblapra feltett képet egy kicsit átalakítva is fel,azt már nem teszi be háttérképnek." Miért nem?: a képfájlok nevében ékezetes betű, szóköz vagy egyéb furcsa karakter van,akkor nem működik. A képfájlok nevében használd csak az angol abc kisbetűit, számokat és az aláhúzás jelet.
A többire ügye megkaptad a választ? Ja,és olvasgasd ezt. (klikk)
|
|
|
|
|
|
ballpen: 1. Mért dob ki a portálom? Az elmúlt 5 percben valószínűleg más portálon is bejelentkeztél. 2. Ha egy képet átalakítva akarsz feltenni, külön fel kell töltened az oldalra az eredeti mellé. Hogy ne ismétlődjön a háttérkép 142-szer, nos ezt én úgy oldanám meg hogy kinagyítanám a képet (amit persze újból fel kell tölteni) vagy raknék rá valami vastag keretet, így elég nagy lesz ahhoz hogy ne ismétlődjön. Ha van jobb megoldás is akkor bocs... 3. A betűk színének megváltoztatását megtalálod a haladó portálján, vagy itt.
Remélem azért valamit tudtam segíteni.
|
|
|
|
|
|
... 803 ... |
|
|
|