»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
799
...
Következő oldal

3089.
2005.03.14 10:04
http://www.honositomuhely.hu/ism/kat4/egyeb/mir.php

Legális,és csak 335 Kb. a mérete.

Egy negyed óra alatt rájössz,hogy működik.

"Egyszerre több képet méretezhetünk át csoportosan ezzel az eszközzel. A BMP, JPG, GIF formátumok jöhetnek számításba, s mindegy, hogy kicsinyítésről vagy nagyításról van szó. Ebből a nézőpontból miniatűr képek létrehozására is alkalmas, amit feltölthetünk a honlapunkra vagy küldhetünk át e-mailben. Amúgy mellékesen formátumok átalakítására is felhasználhatjuk, és képeinket el is forgathatjuk."

3088.
2005.03.14 09:33

Igen, gondoltam hogy valami ilyesmi lehet a gond. Tehát még a fotók feltöltése előtt kell vmit  csinálni a képekkel? Ha van ilyen program vhol és megírod hol, az nagyon nagy segítség lenne! Ja, és jó étvágyat a reggelihez!  :-) 

A regisztrációval kapcsolatban is felvilágosodtam, mit is akarok még?? Gondolom a fotókkal kapcsolatban azért majd még zaklatlak, olyan nincs hogy én azt majd elsőre megoldom...:)

3087.
2005.03.14 08:58
Minden honlap más és más.
Minden honlapra külön kell regizni.stb.stb....

3086.
2005.03.14 08:57
Nekem nincs más tippem,mint az,hogy azok a fotók eredetileg is olyan kicsik a gépeden.(igaz?)
A gportál képtára nem nagyítja fel.
Akkorában muttaja a "klikk" után,amekkora nálad a gépen eredetileg.
Ez így dukál,ez így van jól.

De ha szépen megkérsz,elmegyek neked keresni egy képátméretező programot
:DDDDDDDDDDDDD

De elötte megyek reggelizni.

3085.
2005.03.14 08:55
Ja és még valami. Ide nem tudok belépni a megváltoztatott jelszavammal, csak az eredetileg megadottal. Tegnap egésznap ezen idegeskedtem, miért nem tudok ide bejutni és a fórumba beírni?!! Aztán ma minden mindegy alapon kipróbáltam az eredeti, - AZÓTA MEGVÁLTOZTATOTT! - jelszavamat, és legnagyobb meglepetésre bejutottam. Ez normális így?  Másoknál is így működik?

3084.
2005.03.14 08:51

Van egy problémám, a képeimre kattintok, megjelenik ugyan új ablakban, de ugyanolyan picik a képek mint voltak. Remélem érthető?! Azt szeretném ha a képre klikk után a fotók tényleg nagyobbak is lennének. ( ue93.gportal.hu )

Amúgy respekt, nagyon király ez a lehetőség, nem értek hozzá, de mégis nagyjából értek mindent, egyelőre ezzel a fotó dologgal kapcsolatban vagyok tanácstalan. 

Előre is köszi!

3083.
2005.03.14 08:49

Jaedan.
Ott már nem kell regisztrálnod,hanem azzal kell oda "bemenned",amivel ide.Pontosabban amivel itt csináltaltad a "Portál létrehozása",dolgot
Portál létrehozása(klikk)

snowsports
Hol tudok beírni HTML. kódokat?(klikk)

3082.
2005.03.14 08:34
és van még egy kérdésem:hogy indítsam el innen az oldalamat?!!!!

3081.
2005.03.13 23:12

Na ez most nekem jött mert ha iegen kb annyit ér mintha kínaiul lenne.Könyörgö értelmes magyar emberek vagyunk mér nem tod nekem is olyan egyszerűen elmagyarázni mint ballpennek?????By:Peet

3080.
2005.03.13 23:04
Helyesebben így:
[3028-3009](klikk)

Elöző oldal
...
799
...
Következő oldal