|
|
Portálépítés |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ügyes! Látom vannak ötleteid.
Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.
|
|
|
|
|
|
... 797 ... |
|
|
Kagome! Ingyenesen csak ezt lehet FELTENNI: Hogyan töltsek fel háttérzenét?(klikk)
Ha egy picit fizetsz érte akkor ezt nézd meg:Tovább >>(klikk)
Feltenni a gportálra csak így lehet feltenni! Amúgy mások csak a letőltés linkjét másólják be. Azt pediglen hogyan? Másóld ki a letőltés szót az interneten,és másóld be magadnak! Ilyen egyszerű---persze a jogsértést követsz el ezzel,akkor számólj a következményekkel! És ajánlom,olvasgasd ezt http://tutorial.zsembes.hu/viewforum.php?f=2&sid=1299eb65e87aa59bf15517f83c50bdc4 és ezt:
Dsoh No problem. Ügyes vagy,mindent jól csinálsz,csak itt egy picit máshogy kell. Amúgy a kód szuper. Csak a Flash fájl elérési útját itt a gportálon teljes egészében meg kell adnod.Ez nem elég:Doors.swf Hogy hogyan? Ha a gépeden van a Flash fájl,akkor azt elötte tölsd fel a képtáradba,de ne lepődj meg,a helyén csak egy piros X-et fogsz majd látni--nem baj,ez így tökéletes. És kimásolod annak a piros X-nek az URL címét,és azt másolod be oda két helyre,ennek helyébe:Doors.swf http://---vel kell kezdődnie az elérési útnak! Ha a neten van már amúgy is a Flash fájl,akkor annak az elérési útját másóld be oda két helyre.(Úgyszintén az URL címét)
Illetve neked is ajánlom ezt az oldalt--tanulságos lehet. (bár a Flash mikéntje nincs rajta) http://tutorial.zsembes.hu/viewforum.php?f=2&sid=1299eb65e87aa59bf15517f83c50bdc4
Sok szeencsét,és szólj,ha még van homályos rész. De amúgy ügyes vagy,gratu!!!!
|
|
|
|
|
|
Sziasztok! Lenne egy NAGY problémám. Az oldalam megy rendesen, minden szuper, csak az a baj hogy: "Nem tölthetsz fel ikon képet, mert túllépted a képekhez felhasználható tárterületet!" Namármos van olyan táblázat (jpg formátum) amit a gépemröl frissitek, és ezt már sokszor megtettem. Most szeretném ezt a sok képet (ugy 50 db) letörölni mert nem tudok ujat feltenni. A Gy.I.K. nem tér ki erre a témára, csak arra hogy tudok feltölteni. Ez mind szép, de a törléssel mi lesz?
Help me! Köszi!
|
|
|
|
|
|
köszi haladó most már értem de van még egy új problémám.......
ugye sztnék flashbuttont berkani..
ez a kodja nekem...
<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/ shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=4,0,2,0" width="108" height="224"> <PARAM name="movie" value="Doors.swf"> <PARAM name="quality" value="high"> <PARAM name="menu" value="true"> <EMBED src="Doors.swf" quality="high" menu="true" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/ download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="108" height="224"> </EMBED> </OBJECT>
nah szóval ott van az a doors.swf azt hogy tudom belinkelni /kiemelem/
nem toom hova kell feltölteni... léci segítsen vki...
|
|
|
|
|
|
Segitség!Könyörgök mongya meg valaki,hogy hogyan kell mp3-makat és videókat feltenni,kérlek!!!!
|
|
|
|
|
|
Segitség!Könyörgök mongya meg valaki,hogy hogyan kell mp3-makat és videókat feltenni,kérlek!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Hellosztok bocs hogy lehet hulye kerdesem lesz...
de sztnék flashbuttonsal gombokat csinalni a honlapomra és nem toom hogy kell gportal alatt...
sima honlapom alatt megy, csak nem értem a gportalnal hova kéne mit irni...vagy vmi ilyesmi...
Ha vki segítene naon megköszönném...
by core
|
|
|
|
|
|
snowsports! Video-(klikk)-a gportál ennyi lehetőséged van. Mostmár csak össze kell rakni a puuzle darabkákat Több videós kérdérse nem vagyok hajlandó válaszólni. Mindent tudtsz ezzel kapcsolatban--sajnálom.
Halliwel, ami ajánlottam videót,ott van neked lent egy rész,amit neked címeztek.Olvasd el. (nem nekem írták,hanem neked) Több videós kérdérse nem vagyok hajlandó válaszólni. Mindent tudtsz ezzel kapcsoltaban--sajnálom.
A szavazázt pedig megtalálod a honlapomon--vagy mi nem volt világos? Hogy rá kell klikkelni arra a szavazós oldalamra,és nem a főoldalra tettem?
|
|
|
|
|
|
Hát ezt komolyan nemhiszem el... Ma 4 szer jelentkeztem be ide, és 2 szer a sqaját oldalamra...Tudom, elolvastam a Miért dob ki a portálom GYIK-ot. Na szóval azt kérdeztem hogy holvan az a regisztrálós nemtommi, amit azért csináltál, mert az x3.hu-n nem lehet regisztrálni. tudud, a szavazáshoz kéne. ja, és tényleg nem jelenik meg nekem az a videó, ami a multimédia html tanuló tanfolyamán mutattál. Akkor ezért nem jó a videó beillesztése? De akkor akinek olyan a böngészője, az látja, nem? Egyébként nekem úgy két hete még lejáccotta azt a videót.
|
|
|
|
|
|
Tom h most már hülyének néztek de az egyetlen me4goldás a btibi-é de az se mer a kkor a vidik a honlaphoz tartozó linkek résznél van. Na de rátérek a lényegre a haladó azzal amit adtál az a baj h ott ahol rákattintok kijön egy olyan rész h úgy kell h bkattintsak rá erre az ikonra de hol találom meg azt az ikont?Sőt ne is ezt mondd meg mer én nem html kódot akarok hanem vidit h ha hosszabban el tudnád magyarázni kb úgy mint egy elme betegnek aki most lát először gépet (kb olyan szinten h ebbe mennyél be és erre menjél rá)akkor küld el ezt a mailcímemre ha nem az se baj de azért jó lenne (max nem lesznek boardos vidik):-(((By:Peet mailcím:peet2@vipmail.hu köcci
|
|
|
|
|
|
... 797 ... |
|
|
|