»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
797
...
Következő oldal

3109.
2005.03.15 11:20
Kagome!
Ingyenesen csak ezt lehet FELTENNI:
Hogyan töltsek fel háttérzenét?(klikk)

Ha egy picit fizetsz érte
akkor ezt nézd meg:
Tovább >>(klikk)

Feltenni a gportálra csak így lehet feltenni!
Amúgy mások csak a letőltés linkjét másólják be.
Azt pediglen hogyan?
Másóld ki a letőltés szót az interneten,és másóld be magadnak!
Ilyen egyszerű---persze a jogsértést követsz el ezzel,akkor számólj a következményekkel!
És ajánlom,olvasgasd ezt
http://tutorial.zsembes.hu/viewforum.php?f=2&sid=1299eb65e87aa59bf15517f83c50bdc4
és ezt:
Súgó - Gy.I.K.

Dsoh
No problem.
Ügyes vagy,mindent jól csinálsz,csak itt egy picit máshogy kell.
Amúgy a kód szuper.
Csak a Flash fájl elérési útját itt a gportálon teljes egészében meg kell adnod.Ez nem elég:Doors.swf
Hogy hogyan?
Ha a gépeden van a Flash fájl,akkor azt elötte tölsd fel a képtáradba,de ne lepődj meg,a helyén csak egy piros X-et fogsz majd látni--nem baj,ez így tökéletes.
És kimásolod annak a piros X-nek az URL címét,és azt másolod be oda két helyre,ennek helyébe:

Doors.swf
http://---vel kell kezdődnie az elérési útnak!
Ha a neten van már amúgy is a Flash fájl,akkor annak az elérési útját másóld be oda két helyre.(Úgyszintén az URL címét)

Illetve neked is ajánlom ezt az oldalt--tanulságos lehet.
(bár a Flash mikéntje nincs rajta)
http://tutorial.zsembes.hu/viewforum.php?f=2&sid=1299eb65e87aa59bf15517f83c50bdc4

Sok szeencsét,és szólj,ha még van homályos rész.
De amúgy ügyes vagy,gratu!!!!

3108.
2005.03.15 11:19

Sziasztok!
Lenne egy NAGY problémám. Az oldalam megy rendesen, minden szuper, csak az a baj hogy:
"Nem tölthetsz fel ikon képet, mert túllépted a képekhez felhasználható tárterületet!"
Namármos van olyan táblázat (jpg formátum) amit a gépemröl frissitek, és ezt már sokszor megtettem. Most szeretném ezt a sok képet (ugy 50 db) letörölni mert nem tudok ujat feltenni. A Gy.I.K. nem tér ki erre a témára, csak arra hogy tudok feltölteni. Ez mind szép, de a törléssel mi lesz?

Help me!
Köszi!

3107.
2005.03.15 09:52

köszi haladó most már értem de van még egy új problémám.......

ugye sztnék flashbuttont berkani..

ez a kodja nekem...

<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/
shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=4,0,2,0" width="108" height="224">
<PARAM name="movie" value="Doors.swf">
<PARAM name="quality" value="high">
<PARAM name="menu" value="true">
<EMBED src="Doors.swf" quality="high" menu="true" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/
download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="108" height="224">
</EMBED>
</OBJECT>

nah szóval ott van az a doors.swf azt hogy tudom belinkelni /kiemelem/

nem toom hova kell feltölteni... léci segítsen vki...

3106.
2005.03.15 09:40
Segitség!Könyörgök mongya meg valaki,hogy hogyan kell mp3-makat és videókat feltenni,kérlek!!!!

3105.
2005.03.15 09:40
Segitség!Könyörgök mongya meg valaki,hogy hogyan kell mp3-makat és videókat feltenni,kérlek!!!!

3104.
2005.03.14 23:36

3103.
2005.03.14 23:31

Hellosztok bocs hogy lehet hulye kerdesem lesz...

de sztnék flashbuttonsal gombokat csinalni a honlapomra és nem toom hogy kell gportal alatt...

sima honlapom alatt megy, csak nem értem a gportalnal hova kéne mit irni...vagy vmi ilyesmi...

Ha vki segítene naon megköszönném...

by core

3102.
2005.03.14 21:32

snowsports!
Video-(klikk)-a gportál ennyi lehetőséged van.
Mostmár csak össze kell rakni a puuzle darabkákat
Több videós kérdérse nem vagyok hajlandó válaszólni.
Mindent tudtsz ezzel kapcsolatban--sajnálom.

Halliwel,
ami ajánlottam videót,ott van neked lent egy rész,amit neked címeztek.Olvasd el.
(nem nekem írták,hanem neked)
Több videós kérdérse nem vagyok hajlandó válaszólni.
Mindent tudtsz ezzel kapcsoltaban--sajnálom.

A szavazázt pedig megtalálod a honlapomon--vagy mi nem volt világos?
Hogy rá kell klikkelni arra a szavazós oldalamra,és nem a főoldalra tettem?

3101.
2005.03.14 20:59
Hát ezt komolyan nemhiszem el... Ma 4 szer jelentkeztem be ide, és 2 szer a sqaját oldalamra...Tudom, elolvastam a Miért dob ki a portálom GYIK-ot. Na szóval azt kérdeztem hogy holvan az a regisztrálós nemtommi, amit azért csináltál, mert az x3.hu-n nem lehet regisztrálni. tudud, a szavazáshoz kéne. ja, és tényleg nem jelenik meg nekem az a videó, ami a multimédia html tanuló tanfolyamán mutattál. Akkor ezért nem jó a videó beillesztése? De akkor akinek olyan a böngészője, az látja, nem? Egyébként nekem úgy két hete még lejáccotta azt a videót.

3100.
2005.03.14 20:59

Tom h most már hülyének néztek  de az egyetlen me4goldás a btibi-é de az se mer a kkor a vidik a honlaphoz tartozó linkek résznél van. Na de rátérek a lényegre a haladó azzal amit adtál az a baj h ott ahol rákattintok kijön egy olyan rész h úgy kell h bkattintsak rá erre az ikonra de hol találom meg azt az ikont?Sőt ne is ezt mondd meg mer én nem html kódot akarok hanem vidit h ha hosszabban el tudnád magyarázni kb úgy mint egy elme betegnek aki most lát először gépet (kb olyan szinten h ebbe mennyél be és erre menjél rá)akkor küld el ezt a mailcímemre ha nem az se baj de azért jó lenne (max nem lesznek boardos vidik):-(((By:Peet mailcím:peet2@vipmail.hu köcci

Elöző oldal
...
797
...
Következő oldal