Az lenne a kérdésem, hogy mostanában miért tudok csak gif, png, bmp, jpeg, swf típusú képeket feltölteni? Eddig bármilyen képtípust fel tudtam tölteni! Ezek meg sajnos nem megfelelőek mert nagyon rossz minőségű képek! Tudnátok nekem segíteni?
Ronakos: egyszeri alkalommal kell 20 kreditet feltölteni, azután "örökbe" neked adjuk a portált :-)
Na persze, ha valami extra mégis megtetszik útközben...
haladó: ne bántsd a gyerkőcöket! Hadd fejezzék ki magukat! Vagy legalábbis fogalmazz finomabban ;-)
3402.
2005.04.03 20:59
Én azt szeretném kérdezni hogy: egyszer jártam egy honlapon csak már megváltozot hogy volt egy olyan hogy megjelent egy menü és kérte a kodot ha rossz kódot irtál be akkor ok-ozás sorozata várt rád ha jót beléptél és a kérdésem az lenne Milyen html kód volt???? És rég jártam itt de most a simmetrián vagyok és egy csomósor ott vayok sziasztok!!!!
attól nőtt ekkorára az arcod, hogy fel tudtál telepíteni egy nyílt forráskodú rendszert, és baromi gerinctelen módon nem tüntetted fel sehol, hogy mi is ez a motor ?! Pfff..no comment. A nagy egodtól biztos nem vetted észre azt sem, hogy BUG van az oldalon.( ezt mint régi G-Portál felhasználó írtam, egy 'láma' a sok közül).