»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
734
...
Következő oldal

3739.
2005.04.30 23:47
Csabek, Haladó (Hitetlen): Ez itt a portálépítéssel foglalkozó fórum. A Csabek oldalának törlésével kapcsolatos bejegyzések túl hosszúak voltak (Haladó, már megint túl sokat "beszélsz"), és nem is ide valók. No meg furcsa, hogy Csabek itt önti ki a szívét, és nem a telefonban, amikor egy másik portáljával kapcsolatban munkatársunk megkereste.

A továbbiakban telefonon vagy e-mailben érdemes csak a témával foglalkozni.

Hogy mégis legyen valamilyen info a dologról itt is:
Csabek anno a feltört és kiürített oldalára kiírta, hogy nem kíván a továbbiakban foglalkozni a portáljával, mert szerinte nem biztonságos a rendszer. Ezzel rossz színben tüntetett fel minket, mintegy ránk hárította a felelősséget a portálja feltöréséért, holott a "betörő" Csabek hibáját kihasználva tudott bejutni. Ezért úgy láttuk helyesebbnek, ha töröljük a magára hagyott portált.
Nem hiszem, hogy méltánytalanul jártunk volna el.

3738.
2005.04.30 22:57
ferencis.

Erre,-egyenlőre-,a G-Portálon nincs lehetőség.

3737.
2005.04.30 10:02

Szia halado!

Megint keressel fordulok hozzad:).

Hogy lehet megcsinalni,hogy pl.egy menu-t vagy menun belul csak belepessel lehesen megnezni?

Ha van erre ellenszered kerlek jellezd

Elore is kosz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

3736.
2005.04.30 06:43

willeva.

Modúlkezelő--->Új modúl létrehozása-->(tipusa)Képtár.

Ezután a modúlkezelődban menj bele a képtár modúlba(tán ceruzaikon),ott már majd meglátod magad is.Mindaddig csináld,míg meg nem látod a "Tallózás" gombot.
De erre figyelj:
Képet akarok feltölteni, de csak egy piros X jelenik meg.(klikk)
Illetve ezt is olvasd el!:
Hogyan lehet több képet feltölteni? (klikk)

puszta.

Ez nem hit kérdése,ez tény.

3735.
2005.04.29 18:28

én nem hiszek a google kereső robotjában..

REGISZTRÁLJ!

http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl

3734.
2005.04.29 16:07

Hello!

Nem kinevetni, a bannereket gyártom, mint a gép, de azt nem tudom hogy megy fel a képem a számgépről a képtárba.

3733.
2005.04.29 14:40

Haladó: légyszi, hogy is kell futina szövegnek menücímben? vmi marquell? Vagy hogy van? Elfelejtettem, honlapod meg eszméletlen lassú!!! Ott leírod hogy tegyük gyorsabbá oldalainkat, akkor te miért nem követed ezt az utat? Miért nem veszed le azt a fránya áttünés scriptet, az én oldalam 2x gyorsabb lett így??

3732.
2005.04.29 14:23
Kösz a segítséget haladó.

3731.
2005.04.29 14:20

Köszönöm szépen a segítökészségedet haladó, valamilyen úton-módon megoldódott a probléma,nem tudom mi volt a baj, ha legközelebb elöfordul újra jelentkezem.

Üdv:nemzetidal 

3730.
2005.04.29 13:44

nemzetidal.
Kár,hogy nem látni a honlapodat,bizonyára úgy könnyebb lenne segíteni,bár van rá egy fogadásom,hogy ez a probléma nálad csak a linkeknél jelentkezik.
Ha nem,hát vakon nem fogjuk tudni kitalálni.

Eviiiii.
A Google keresőrobotja majd rádtalál.Álltalában két héten belűl,de ha szerencséd van,akár most a hétvégén is rádakadhat.
Türelem.
Ferencis.
A STYLE kezdetű kódot úgy ismered fel,hogy STYLE szóval kedődik. :O
Azt a Scriptet meg majd megnézem.

Elöző oldal
...
734
...
Következő oldal