»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
722
...
Következő oldal

3859.
2005.05.08 18:48

Blond-Angel.

Ez ügyben már tényleg fordúlj a webmesterhez.
webmester@gportal.hu
(pontos honlapcím---probléma leírása---és a türelem)

3858.
2005.05.08 18:46

Gyulay.

Regisztráltaknak:
A Fórum és a Chat(a chatet erre be kell állítani)
Ennyi van(egyenlőre)

Bambino6.

Erre mit mondjak?
:DDDD
Haladó(én)=hitetlen
:DDDD
Azt a fórumot nem fogod tudni használni,mert ott csak páran vagyunk,és szigorúan magánügyben beszélgetünk.
Annak a regizése pedig ki lett kapcsólva.Sorry.
De ott van a hagyományos Fórum,az miért nem jó?

3857.
2005.05.08 18:44

Megint sziasztok!!

Továbbra is várom azok tanácsát aki tudna nekem ebben a problémámban segiteni!!Meg probáltam már szerintem mindent .Minden modult és menüt letiltottam .Akkor stimm volt a modulkezelö.Meg probáltam egy uj modult hozzá adni akkor ismét meg hülyült.Hogy lehet az hogy ha semmi nem aktiv akkor sem tudok uj mudult hozzá adni ?Illetve tudok de a modul kezeköben a jobb oldal eltünik.Mi lehet a gond?

Sziasztok!!

Meg tudná nekem mondani valaki "hozzá értö" hogy mért van az hogy a modulkezelöben eltünik a jobb oldal.És mikor egyenként letiltogatok mindent vissza jön.Utána véletlenszerüségböl ismét aktivá teszek egy pár modult utána megint eltünik.Nem tudom hol lehet a hiba mivel egyszer egy bizonyos mudulal vissza jön egyszer meg ugyanazal eltünik.Minden menüben van !!!Semmi sincs kint .Igy is össze akadhatnak  a dolgok,vagy más lehet a probléma?

Remélem érthetö amit irtam.Elöre is köszi a választ annak aki tudja.

Üdv:Angel

3856.
2005.05.08 18:22

Szia Haladó!!Megint én!:::::

Mért van az, hogy akarok egy honlapon a társalkodóba írni,ki írja,hogy nem vagyok regisztrálva,jelentkezzek be!!

mikor meg bejelentkezem, akkor okés minden, de nem tudok a társalkodóban levelet írni!!!

Hitetlené lenne,bizti tudod, de nem megy!!

Kérlek segíts!!!

bambino6

3855.
2005.05.08 18:19
Lehet-e olyan modul amelyik csak a regisztráltaknak van?

3854.
2005.05.08 17:52

kisbig.

Szavazás-Flash-játék létrehozása:Klikkelj ide!
FTP-s fel- és letöltés itt:>>>

Bambino6.
Legyen neked is kellemes Vasárnapod.

3853.
2005.05.08 17:02

Hello!!

Na az volna a kérdésem, hogy szavazást hogy lehet indítani?????? + játéket hogy lehet indítani????+ még mindig nem jöttem rá hogy letöltést hogy lehet felrakni.....

3852.
2005.05.08 17:01

Hát van dolgod neked vsárnap is!!!

mindenki csak nyaggat, te meg csodáltosan válaszolgatsz!!

más ilyenkor kinyúlik egy jó kis tóparti víkeendházban, vagy bármi.....kkor én most reklámozok nálatok a reklámok linken!!!

ezerrrel!!!

További jó hétvégét!!!!

bambino6

3851.
2005.05.08 16:39

EDDIG CSAK OSZTÁLY HONLAP VOLT MOST:

PEDIG IGAZI HORRO LAP LESZ:2005.05.10-től

+AZ MSN-EZŐK LAPJA IS!

Hello,voltal mar a pokolban?Nem?Akkor most meglatod:www.gportal.hu/illesp és a www.gportal.hu/illesp2 !Igazi HORROR lap(holnaptol).De mar most is a pokol!GYERTEK MSN-RE A CÍMEM: fregmacska@citromail.hu

3850.
2005.05.08 13:25
igen,de ninncs root menüm:DDD

Elöző oldal
...
722
...
Következő oldal