»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
708
...
Következő oldal

3999.
2005.05.19 18:51

Haladó,légyszives mondjad meg,lehet-e változtatni az e-mail cimemet az üzenetküldőmben,mert valamiért nem akarja beírni,ami új cimet akarok adni.Tudnillik elleptek a spamok a freemail cimemen,és csináltam citromailes cimet,és szeretném ha oda jönnének a levelek az oldalamról.A GY:I:K-ban nem látok erre utalást,vagy csak vaksi vagyok:-)

Köszönöm,ha válaszolsz.Üdv.Judit

3998.
2005.05.19 18:31
Arikon.

Itt lenne amit keresel,de mivel ez a csinaldmagad honlapjának vendégkönyvjéből van
(mivel eredetileg a csinaldmagad talált rá erre az oldalra legelösszőr)
kérlek szépen hálád jeléűl ideklikkelni!!!:
//gportal.hu/portal/csinaldmagad/
És itt a zenegenerátor.
http://adrianmole.uw.hu/
Ha nem tudod a működését,akkor a továbbiakban kérdezd csakbekot a csinaldmagad portálon

Csabek.

Az "Ejnye" másról beszél,ő a zene HTML kódjáról beszél(mivel sose figyel)
te a gportálos zenemodúlról kérdezel.
Szóval az igen,így működik "jól",minden frissítéskor avagy lapozáskor újraindúl.

3997.
2005.05.19 18:07

Nem egy gportálos oldalra keresek.

Esetleg haladó még emlékszik rá, de azt hiszem nem vagyok a kedvence.

Csabek annak örülnék. Esetleg el is küldenéd a kódot?

3996.
2005.05.19 17:49

hogy pl ne induljon a zene azonnal a kódban ezeket lehet átírni:  loop="true" autostart="true"

de azt nem lehet megcsinálni, hogy frissítés után a zene onnan folytatódjon, ameddig előzőleg hallgattuk..

természetesen false-ra kell átírni, de nem feltétlenül min2t

3995.
2005.05.19 16:29

Hello Arikon

Kódjaim nekem is vannak,ugy meg tudom oldani,de a gportálos zenemodul esetén nem akar kezes lenni az a bárány...

Csabek    *csinaldmagad*

3994.
2005.05.19 15:58

Sziasztok! Fel szoktam tenni a honlapomra egy képet, amit minden nap frissítek. Ma is ugyanezt tettem volna, amikor pedig rákattintottam a feltöltésre, akkor azt írta ki, hogy ezen a néven már feltöltöttem, és változtassam meg. Én meg is változtattam jó párszor, és mindig új nevekkel próbálkoztam, de ugyanazt írja ki, hogy ez a név már létezik. Mi lehet a probléma? Üdv:

Gergely

3993.
2005.05.19 15:57

Ejnye! Lassan minden kimegy a fejemből.

Tudjátok még, hogy hol találhatom meg azt az oldalt, amin egy zenét kezes báránnyá lehet varázsolni? Értem ezalatt: Ki- és bekapcsolgatni.

Lusta vagyok előkeresni az ide vágó HTML kódot, és gyanítom, hogy már nincs is meg.

3992.
2005.05.19 15:52

Sziasztok.

Most üzemeltem be a portálomon elöször a zenelejátszó modult.Ha kikapcsolom és belépek bármelyik menümbe,visszakapcsol a zene.Ennek igy kell lennie?

Csabek

3991.
2005.05.19 15:43
Te ejnye!

Te itt miről beszélsz? Írj levelet, akinek akarsz, de itt ez a portálépítés fóruma szeretne lenni, és te nem erről beszélsz, ezért is töröljük a hozzászólásaidat.

3990.
2005.05.19 12:06
Hogy lehet zenét feltenni az oldalra????????

Elöző oldal
...
708
...
Következő oldal