»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
676
...
Következő oldal

4319.
2005.06.20 12:09

köszönöm -haladó- végül mégis csak sikerült :-) valóban rém egyszerű

de ha van türelmed nézd már meg ezt a helyet hogy itt miként működik ....valami hasonlót hogy tudnék csinálni?  //gportal.hu/portal/ligeti/

4318.
2005.06.20 11:59
<A HREF="//gportal.hu/portal/omikron-p/">a weblap helye</A>  

4317.
2005.06.20 11:57

kedves haladó

köszönöm a segítségedet próbáltam szóról szóra követni az útmutatásodat de nem sikerül az amit szeretnék

részletezem én is az elképzelésemet

a VERSEIM  menüben van néhány rovatom

ha megnyitok egy rovatott abban verseket gyűjtenák

a rovat megnyitásakor csak a címeket szeretném ha látná az olvasó a címre való klikk esetén jelenjen meg a tartalom

<A HREF="//gportal.hu/portal/omikron-p/">írd</A> 

4316.
2005.06.20 11:35

Sziasztok!

Mint szinte mindenki én is kérdezni szeretnék valamit, amire a választ csak azért nem tudom, mert még nem kezdtem elmerűlni a portálom készítésében. Egyenlőre csak ott tartok, hogy a külsejét tervezgetem.

Szóval ha a Stílus és felület menüben töltesz fel valamit az automatikusan átveszi az előtte feltöltött file helyét. Így nincs ebből folyó túlpakoltság. Emiatt van szükség a képtár modulra, ha nem egy dolgot szeretnél elhelyezni az oldaladon?

4315.
2005.06.20 11:24
Superuser.
Zsembecskének a segítős honlapján eltüntek a képek,és mivel nem tudom a közvetlen e-mail címét,ezért szeretnélek megkérni,hogy szóljon neki ön.
(nem tudom ide belinkelni a segítségeit,mivel nincs ott kép,csak a piros X)

4314.
2005.06.20 11:21

omikron-p.

Leges-legegyszerübben úgy,hogy kimásolod a menüdből azt a menüpontot,amit "almenünek" terveztél-szántál,(mintha egy szokványos szöveg volna úgy másold ki),majd a honlapodon belül oda illeszted,ahová csak akarod.
Ezután azt a menüpontot visszavonod középre(inaktív),és akkor már csak onnan lesz elérhető az az oldal,ahová azelött bemásoltad.

Sajnos ez első hallásra bonyolúltnak tűnik,pedig olyan egyszerű,mint az egyszer egy,csak ilyenkor aki ezt meg akarja csinálni,valami hatalmas nagy dologra gondol.Pedig ha pl. most te is egy hihetetlenül egyszerünek fogod fel ezt a dogot,élből sikerülni fog.
(persze ki is kell próbálni).

Ne bonyolísd a problémádra adott válaszom,és akkor pillanatokon belül rájössz,hogy ezt tényleg könnyű megcsinálni.

No,sikerült?
(ha kell részletezem,de akkor az még bonyolúltabbnak fog tünni)

4313.
2005.06.20 10:45

aki tud az segítsen

szeretném megoldani azt hogy egy modulon belül nyitható almodul csak a tartalom címét mutassa és egy tovább gomb segítségével léphessek a tartalomra

miként oldható ez meg ?

ha értitek a kérdésemet várom a részetekről a megoldást

előre is köszönöm

4312.
2005.06.18 19:16
Bakolo.

Ha új képet töltesz fel,a kijelölő gombot
válsd át:

4311.
2005.06.18 18:20
Bakolo.

Működik az,csak valamit rosszúl csinálhatsz.

4310.
2005.06.18 18:04

Sziasztok! A portálomon a Stílus és Felület, a Stíluson kívül nem működik! Mit csináljak, ha logo-t akarok betenni?

Elöző oldal
...
676
...
Következő oldal