»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
673
...
Következő oldal

4349.
2005.06.23 11:04
Dobolyka.
Én álltalában ha tudok szívesen segítek,de olyan elképesztő dolgokat írsz,hogy tegnap óta ezen hitetlenkedek.

Nincs a gépeden,mert már rég törölted,de feltöltésnél megjelenik.
Ez valami elképesztő jelenség.
Megyek,megveszem bármennyire a számítógéped,mert csodákra képes.
Ami nincs,még azt is képes feltölteni.
Elképesztő.
Egyszerüen szóhoz sem jutok.
Illetve tegnap óta csak most juttotam szóhoz.

Hihetlen dolgok vannak a világon,de még ilyet?
:DDDD
A világ 8.csodája a te számítógéped.
De tényleg.
Ne érts félre,nem kinevetni akarlak,csak egyszerüen ehez nem lehet hozzászólni.
Még most sem tudok értelems dolgot leírni.
Csak tátom a számat,és ennyi.
:DDD
De még kitartóan állítod is,hogy ez így van,ez valami elképesztő.
:DDDDDDDD

4348.
2005.06.23 08:40

Sziasztok!Van még egy nagy problémám a képfeltöltéssel kapcsolatban.Bármelyik portálomra próbálok képet feltenni gallériába,mindig egy olyan képet tesz fel ami már nincs is a gépemen.Kijelölök egyet,és feltesz egy régen törölt képet.Hol lehet a hiba?A régebbi,jól működő portálon csak ez a gondom.//gportal.hu/portal/dobolyka/

Az új még töltögetés alatt álló portálon tegnap a 4354-es hozzászólásomban megírtam a kínom.Ott ha csak simán feltölötk egy képet akkor teljesen mást tesz be,teljes méretben,nagyon ronda felbontással,ha előnézeti képfájlnak is feltöltöm,akkor ha rákattintok a képre akkor megnyitja új ablakban,de csak kicsiben(kb.előnézeti kép méretben).

//gportal.hu/portal/gyongyvasar/

Valaki segítsen.:-(((

4347.
2005.06.23 04:40
Az előbbi probléma megkukkolható a gportal.hu/portal/gusztavweb/ oldalon. G.

4346.
2005.06.23 04:38
Help me!!! Szakembert keresek! :-) Portálom fejlécébe hiába próbálom behelyezni a .bmp-s logomat, nem hagyja magát. Egy pillanatra felvillan egy x valamami keretecskében, aztán síma felület, mint az óceán szélcsendben. Tudom, hogy még kuka vagyok hozzá, de portálépítő instukciókat követtem, mégsincs eredmény. Hol toltam el??? :-(

4345.
2005.06.22 20:11

4344.
2005.06.22 18:55

Sziasztok!Hátha tudtok segíteni nekem.Kb.két napja kezdtem el egy új oldalt építgetni,viszont a képfeltöltésnél gondjaim vannak.Mégpedig hogy nem előnézeti képekkel tölti meg a képgalériát,hanem teljes méretben teszi be.Ráadásul nem is azt amit kijelöltem,és valami iszonyú eltorzult lesz a kép.Kipróbáltam ua.azt a képet a másik oldalamon is,ott tökéletesen sikerült.Már mindent megpróbáltam,de most elakadtam.

Segítsetek!!!Fent hagytam egy képet az oldalon hogy lássátok a problémám.

Cím://gportal.hu/portal/gyongyvasar/

4343.
2005.06.22 14:40

Bocs, hogy ide írom, de ezt mindenkinek ki kell próbálni:

Műholdról az egész világ, akár kocsikat is látható méretben, ahol csak te akarod!

Katt a honlapomra!

//rychee.gportal.hu

4342.
2005.06.22 11:46
fordítva,de mindegy,mert leírtam a portálomon.
:((((
kisérletezz.
Ha nem így,akkor fordítva,nem?

4341.
2005.06.22 11:00

haladó

a modulba először behelyeztél símán egy szöveget és azután helyezted el a táblázatot melyen keresztül behozod a hátteret?

4340.
2005.06.22 09:32

omikron-p.

Vastag betüvel írj:
De ne kérdezd,miért nem látni a normál betüt,
mert fogalmam sincs.

Elöző oldal
...
673
...
Következő oldal