Honnan-honnan?Mert én már haladó vagyok. :DDDDDDDDDDDDD
Amúgy a kavarodást erre értettem. 1. Reklamálni fog az,aki majd a régi címen nem elérhető.Ergo:Azt fogják itt "siránkozva követelni",hogy a régi címen is elérhetőek legyenek. 2. A Google-nak feladtuk a leckét.:DDDDDD Illetve sok látogatót riaszt majd az el,hogy a Google-ban rákeres egy szóra,de a gportalos lapokon csak üres honlapokat fog találni.Ha ez belérögzűl valakiben,késöbb nem fog gportlos honlapra klikkelni a keresőben.Na de,azért bízok a Google gyorsaságában,és remélhetőleg gyakran frissíti majd az adatbázisát. Vagyis nem tudom mi lesz ebből--erre értettem.Inkább az én fejmben van kavarodás emiatt:DDDDD Nem látom ár rendesen ennek a majdani következményeit.
Én még a portálom "fejléces" címét (title) sem merem megváltoztatni,nehogy a Google "spam" miatt feketepontal büntessen,és emiatt hátrábdobjon az adatbázisában.Nem is értem,miért kell valakinek megváltoztatni az URL-címet.Ellent mond minden józan felfogásnak.Amúgy is,teljesen mindegy,mi a portál URL-címe,az lehet Jakab Béla.gportal.hu is,a látogatottság nem ettől függ.Na persze,én sose értettem,miért vannak olyan emberek,akik több millió forintot is kifizetnek egy egy speciális URL címért,amit már valaki jó előre levédetett.Nem az URL cím alapján kap valaki helyezést a keresőkben.Akkor meg? Na jó,ez csak az én véleményem,biztos rosszúl gondolom.
|