kössz de inkább montad vóna hogy nem lehet, mert 2 mb ért (me össz vissz ennyit akarnak ezek foglalani) nem akarok havi 1,5e fizetni remélem megérted de ez eléggé nagy bar..sgá. Javaslom hogy lehessen naturban is csináni mondjuk ugy h le ellenörik és 1 alkalommal fizetek minden feltöltésnél abba még benne lennék de a havi 1,5 e az felháborító!!! ja és netto!
oké oké de azt még mindig nem tudtam meg hogy skineket hogy lehet felpakolni ha egyáltalán fel lehet mer ha másét nem is de a saját készítésüeket had rakjam fel és ha föl rakhatom hogyan? hogyan? a sugóban nincs errölszó. és az a szabadon terjeszthető progi amit mondtam az nem sért meg semmijen szerzői jogot me a névjegybe bele is van irva hogy szabadon terjeszthető. ccsak azt monjátok meg h valameiket föl lehet e rakni és ha igen hogy?
Hali lennne 1 kis problemám: nem tok hátteret berakni se logot se logo hátteret és és a feltöltött képeimet se látom, mintha fel se raktam volna. had ne monjam eléggé zavaró.+ 2 kérdés: (1.) van 1 szbadon terjeszthető progim azt föl lehet tölteni? másrészt ha igen hogy? (2.) skineket vinamp hoz lehet feltölten? és uan az ha igen hogy? animen@gportal.hu kösszi :)
Sziasztok !! Segítségeteket szeretném kérni: a portáloldal fejléc pontos méretére (szélesség, magasság) lenne szükségem. Tud valaki segíteni KÖSZÖNÖM VAGY VALAHOL LE VAN ÍRVA?? -- EDDIG BÖNGÉSZGETTEM, DE NEM TALÁLTAM RÁ.