»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
626
...
Következő oldal

4819.
2005.09.04 18:16
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy, hogy kell pl:hogy akarok egy menüt csinálni de nem az a neve hogy menü értitek?!na az hogy Adam Brody és aláírom hogy képek arrra rákattintanak és láthatják a képeket meg a képek alatt azt hogy pl>>autógrammm címe rákattintanak és megjelenik az autógramm címe!!!na szal azt akarom kérdezni hogy hogy lehet olyat csinálni olyan mint a menü de nem az a neve és ugyanúgy lehet egymás alá pl>>témákat írni /képek, filmjei, avatarok/ meg hasonló ha valaki tudna segíteni nagyon meghálálnám!!!

4818.
2005.09.04 17:48

Köszönöm Kedves superuzer a válaszodat,nekem van fent virusírtóm is,meg ad-aware is,és bárhol járok,utána végignézem a gépemet.Ezt tegnap este észleltem először,aztán,miután beírtam ide,ugyanúgy tudtam tovább dolgozni.Remélem,hogy csak valami átmeneti zavar volt.
Méegyszer köszi a választ.Jó munkát!!

4817.
2005.09.04 16:39
Mucuska: Nagyon úgy néz ki, hogy valami "dolgozik" a gépeden, aminek nem kellene. Mindkét hibajelenség egyedi okokra vezethető vissza, a böngésző és/vagy az operációs rendszer valamilyen zavarára.

Javaslom, hogy próbálj ki egy másik böngészőt, pl. FireFox, Mozilla, Opera, stb. Ezekkel nem látszik ugyan a szövegformázó eszköztár, de kiderítheted, mi a baj a gépeddel.
Ezen kívül érdemes vírus-, spyware és adware szűrést végezni ilyenkor. A Windows Update is segíthet, ha egyébként nincs bekapcsolva. Végső esetben egy újratelepítést javaslok, szervizben, ha neked nem megy.

Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor e-mailben el kellene küldened minde rendelkezésre álló aparamétert a gépedről, oprendszeredről, és néhány screenshot-ot az észlelt Modulkezelő-jelenségről.

4816.
2005.09.04 09:50
Az előbbi dolognál ilyenkor a modulkezelőben nem látszik sok modulnál az állapot és menű rész.Nem tudom tehát visszaállitani sem inaktivba,amit elővettem belőle.
Üdv.Mucuska

4815.
2005.09.04 09:10

Szép hétvégét!
Tegnap este kezdődött nálam ez a probléma.Egy ideig tudok dolgozni az oldalamon,másol,beilleszt stb.Aztán egyszercsak hiába klikkelek a jobb egérgombbal,meghalt,de a beépített gombom is,zehát nem az egérrel van a baj.Na és máshol működik,tehát csak az oldalamon fordult ez elő.Most újra egy ideig tudtam dolgozni,most megint elkezdte.Mi lehet a baj?

Köszö,ha valaki reagál a kérdésemre!!

4814.
2005.09.03 16:21
bocs, már +van. én voltam a vak. Köcce!

4813.
2005.09.03 16:14
azzal a progival ami az oldalon van nem lehet (vagy lehet hogy csak én vok vak) mozgó bannert csinálni :(

4812.
2005.09.03 14:37
penzestehen

Azt általában bannerkészítő programmal szokták csinálni.
Itt nézz utánna:
//gportal.hu/portal/bannermuhely/

4811.
2005.09.03 13:24
Hi! Most kezdtem el felépíteni a portálomat de nem tudom hogyan lehet mozgó bannert csinálni. Ha valaki segítene és elmagyarázná nagyon + köszönném!

4810.
2005.09.01 08:51
Marcsi01
superuser a webmesterünk,ugyhogy.....:))))))))))

A kérdésedre a válasz pedig az,hogy nem.
Képtár modúlba nem tudsz tenni mást,csak képet.
Menüpontok másolása pedig roppant egyszerrü.
Megnyitod az egyszerü tipusú modulod szerkesztésre(ceruzaikon),és egyesével átmásolgatod a menüpontok nevét.Mintha csak sima szöveg,pontosabban sima link lenne.
(ugyanis a menüpont is csak egy sima egyszerü link,semmi más)
Ha készen vagy vele,a végén letíltod vagy a régi menü tipusú modúlt,vagy pedig a menüpontot visszavonod középre(inaktív).Ettől még az a "menüpont" elérhető marad onnan,ahová másoltad.
ennyi.

Elöző oldal
...
626
...
Következő oldal