»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
623
...
Következő oldal

4849.
2005.09.10 09:40
na élegyetek már fel!!!!! most kell a segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahó alszotok?????????

4848.
2005.09.10 09:38
ha rákatintok a portál törlésére mértnem törli? mért van még mindig meg? menyi idő míg törlődik?

4847.
2005.09.10 09:09
sziasztok! segitenétek nekem az oldalamon nemtok állítani semmit nemcsinálja azt amire utasítom segitenétek ebben vagy abban hogy hogy töröljem az oldalt köszike Pandi

4846.
2005.09.10 08:35
Sziasztok! Már nagyjából a legegyszerűbb módon rájöttem mindenre, DE!!! Arra képtelen vagyok. hogy hogyan tudok olyan főmenüt készíteni, amiben vannak képek, és szöveg is. Próbáltam már Hirek/cikkek modullal, de akkor a belépőnek rá kell kattintani a tartalomra, szóval ez gáz.., egy nagy képet betenni..nincs értelme, segítsetek kérlek! Még egy: külföldön élek. Fel tudom-e hívni külföldről a kredithez megadott számot, vagy mozgósítsam a családot otthon? Elég picike időt adtatok a kreditre, mert akit mozgósítani tudnék (anyu), jelenleg éppen kórházban van. Mást ilyenre megkérni nem lehet, pedig nem az a pár dollár a baj, hanem, hogy hogya csudába oldjam meg?

4845.
2005.09.09 17:39

Lylith katt ide, és lőn világosság:)

4844.
2005.09.09 17:35
Hali mi überújjak vagyunk itt és az lenne a kérdésünk hogy miért van az hogy hiába hoztuk létre elvileg a portált, amikor beirjuk a böngészőbe a cimet azt irja ki hogy ilyen nem létezik, tudjuk hogy bénák vagyunk,de ennyire????? nincs valakinek valami ötlete hogy mit bénázunk el? előre is köszi a segítséget

4843.
Hali mi überújjak vagyunk itt és az lenne a kérdésünk hogy miért van az hogy hiába hoztuk létre elvileg a portált, amikor beirjuk a böngészőbe a cimet azt irja ki hogy ilyen nem létezik, tudjuk hogy bénák vagyunk,de ennyire????? nincs valakinek valami ötlete hogy mit bénázunk el? előre is köszi a segítséget

4842.

4841.

4840.

Elöző oldal
...
623
...
Következő oldal