»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
612
...
Következő oldal

4959.
2005.09.21 16:25
Köszi szépen! Találtam egy lehetséges zenét azon az oldalon amit ajánlottál.

4958.
2005.09.21 16:00
Hát szerintem a Google segíthet.
De nézd meg ezt,a minap találtam:

Illetve ha a Háttérzene modulodba kell,.wav zenéket keress(csengőhang?),és ne mp3-kat(a mérete miatt)

4957.
2005.09.21 15:26

Köszi ezt nem tudtam, de akkor honnan töltenek le egyesek olyan frankó zenéket? Nekem mindegy, hogy honnan! Csak mondjon valaki egy webcímet, ugyanis a portálomhoz köl.

4956.
2005.09.20 20:54

Gondolom oka is van neki,hogy nem válaszolt senki,no nem?
A rajzfilmek,és annak zenéi jogvédett termékek.

4955.
2005.09.20 14:22

Segitségetkértem egy kicsit lejjebb!!! De senki sem felelt.

Hol tudnék letölteni rajzfilm zenéket?

2005.09.20 12:45

Sziasztok!

Köszönjük, de nem kérjük egyik topicba sem: a fórumba belinkelt háttérzenét, a képeket, a mozgó képeket, az olyan beszélgetést amit egy kávé mellett is simán meg lehet ejteni bármikor, és semmi köze a G-Portálhoz, és ha van is valami köze, még véletlenül sem válasz egy kérdésre sem. Ha valaki mégis itt akar általános beszélgetni, ajánlom figyelmébe a nagy sikerű Társalgó fórumot, ahol bárki nyithat erre egy topicot.

Ellenben szívesen fogadunk bármilyen kérdést bármelyik topicban, ami oda való, és érthetően van megfogalmazva.

Ezeknek a kéréseknek a betartásával annak az esélye, hogy választ kaptok a felmerülő kérdésekre, hihetetlenül nagy lesz! Köszi!

4953.
2005.09.19 18:03

Lakos Gergő,szerintem csak akarnii kell,és mindent megtudsz csinálni.Pl.tedd be a híreidet a kezdőoldalnak,vagy a bemutatkozást,akkor eleve az jelenik meg középen.

Nézzél körűl nálunk,melyikünknek látod üresnek a középső részt?
Akár egy kép alá linkeled középre amit ott akarsz megmutatni,és csak egy kattintás a képre,máris ott van.Nekem pl a bemutatkozás van kezdőlapnak az első oldalamon,lessed meg,üresnek találsz bármit is?Vagy Planett oldalán,látsz Te ürességet?No,bocsi,kisregény lett:-))

4952.
2005.09.19 16:52

Modult nem tudsz középre helyezni, kizárólag jobb és bal oldalra, csupán fő modulról aktiválható alhivatkozási linket lehet középen megjeleníteni, komplett fejléc modult nem...
Ez a portal szerkezet adottsága, azt hiszem a fizetős változatban majd megfogják csinállni, hogy középre is lehet majd komplett modult tenni...

Artifakt

4951.
2005.09.19 14:46

Helló Gergely!

Nem értelek,.. mert a G-Portálon mindent megvalósíthatsz amit csak akarsz! Segítségben és portálokon mintát is sokat találsz.

Nézz körűl ötletekben. Planett

4950.
2005.09.19 12:31

Üdv!

A múltkor már írtam,de nem oldotta meg a problémám a válasz,amit kaptam.

Szóval az lenne a bajom,hogy azt szeretném,ha középen nem csak a Képek,hanem több modul is látható lenne.Csak mert így elég üres az oldal középrésze+szerintem jobban átlátható,ha mondjuk középen megtalálható még egy hírek,szakmai... írás modul is.

Tudtok segíteni?

Elöző oldal
...
612
...
Következő oldal