»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
610
...
Következő oldal

2005.09.24 07:37

Cole15 : Ez szerintem nem ehhez a forumhoz tartozó téma, próbáld légyszi magánban lerendezni! Köszi!

4978.
2005.09.23 23:56
Kethaya

1. Hozz létre egy vendégkönyvet.
(modulkezelő->új modul létrehozása->ott találsz vendégkönyv modult a lenyíló fülecskében)
2. Kimásolod a parancsikonját,és ráteszed a Cikkeknél egy szövegre,pl.Klikk ide,és ird meg a véleményed.
hogyan?

A vendégkönyv elvben már ugye kint van a honlapodon egy menüben?
Jobb klikk a vendégkönyv menüpontra,a felbukkanó menüből válaszd  Parancsikon másolása opciót.

Ezután pedig,(ez a link már a vágólapodon van(az "egeredbe" másolódott)),szóval eztán már csak rá kell ezt tenned egy szövegre.

hogyan?
Kijelölöd azt a  szöveget,amire tenni akarod a linket,benyomod azt a "fekvő nyolcas"szerü gombot,és a felbukkanó ablakban látsz egy ilyet:http://

Nos,ezt onnan töröld,és illeszd a helyére a linket(jobb klikk-beillesztés)
leokézod,és a szövegen rajta lesz a vendégkönyved linkje.
leokézod a Cikkek modult,és szinte kész is.

Most már csak a modúlkezelőben visszavonod inaktív állapotba(középre) a vendégkönyv modult,és ezek után már csak onnan lesz elérhető a vendégkönyv,ahová az elöbb másoltuk.

4977.
2005.09.23 22:16

Hello van némi problémám,légyszi valaki magyarázza!

Szóval!

Csináltma egy hírek/cikkek tipusú modult,abban belül cisnáltam egy cikket,ez igy rendben is van.de ha én azt szeretném ha a cikken belül egy szövegrészre kettintva tovább lehessen menni egy olyan oldalrészre, amibe még írni is lehet(tehát fórum szerü valami) azt hogy lehet??

előre köszi

4976.
2005.09.23 19:45
incikitti
Hát esetleg írj egy E-mailt egy látnoknak,mert így nem tudjuk kitalálni,mi lehet a gond.:)))))))))
Egy honlapcímet plíííz.

4975.
2005.09.23 19:28
tudtok segíteni? félig megvan a portálom de nem tudiom folytatni,mert nem lehet már roth-ot vmit látni. hogy folytathatom?

4974.
2005.09.23 17:41
Superuser: a cím www.exmemoriam.try.hu vagy hpszellemszallas.gportal.hu Mindkettőről elérni. Nem tudom, mi lehet a baj, de eléggé zavar, mert a főoldal azért fontos lenne. Léccike nézd meg! Köszike!

4973.
2005.09.23 09:40

Sziasztok!

Lehet, hogy hülye ötlet, de nem lehetne a portáltémákba beletenni a "gyerekoldal" címet?

A kislányomnak van új portálja, de a "bemutatkozó" nem valami bizalomgerjesztő, és csak 10 éves, szeretne barátokat találni. Ha a gyerekek célirányosan egymásra kereshetnének, talán könnyebb lenne. Láttam más gyerekoldalt is, de csak azért, mert a nagyival jóban vagyok. Ott is a kislány alig várta, hogy valaki bekuksizzon hozzá...

hm? Mit szóltok?

4972.
2005.09.22 16:39

CSinálj egy főoldalt és linkeld be oda is a dolgokat utána már sztem belinkelheted a Gportálos oldaladra.

HTMLt egyszerűen a Mozilla böngészővel szerkeszthetsz. Esetleg sablont az oldaladhoz innen le tudsz tölteni. Nagyon jók vannak én is innen szereztem az UWs oldalam "kinézetét". Utána már csak arra kell figyelned hogy helyesen add meg az oldaladon (uw ha oda töltesz fel) az elérési útvonalat.

<Tóth Ádám>

4971.
2005.09.22 16:33
jaj bocsi csak meg kellett nyitni újra a honlapot és eltűnt...bocsi nem is írtam semmit

4970.
2005.09.22 16:31
sry a honlapom címe: www.ordogbotozas.gportal.hu

Elöző oldal
...
610
...
Következő oldal