»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
594
...
Következő oldal

5139.
2005.10.17 19:44
peetpet: így nem tudunk segíteni. Ha nem tudjuk pontosan, miről beszélsz, akkor nem tudunk segíteni. Nem az oldaladdal van a probléma, ez biztos. Hiszen akkor más sem tudna rajta szerkesztőt használni. Nekem sikerült, és ha mondjuk bárkit ismerőseid közül megkérsz, hogy nézzék meg, lehet-e az oldaladon mondjuk a Fórumodban vagy a Vendégkönyvedben a szerkesztőkét használni, ők is ezt fogják mondani. Ha már nekünk nem hiszed el, hogy a gond nálad van...

Az, hogy a HTML kódok nem működnek, valószínűleg nem azt takarja nálad, amit jelent, hiszen minden html az oldaladon, amit csak látsz. Sejtésünk szerint valami scriptekre gondolsz te. Egyébként lehetséges, hogy ezek okoznak neked gondot. Én a helyedben kipróbálnám egyenként letiltani ezeket, hogy kiderüljön, mit szúrtál el.

5138.
2005.10.17 15:48
úgyhogy a problémám nem oldódott meg de mind1

5137.
2005.10.17 15:39
az explorer biztos jó és frissítettem is de ezt a javascript izét nem értettem és a html kódok még mindig nem működnek

5136.
2005.10.16 23:38
peetpet: Ha idegeskedsz az nem segít. Ha elolvasod a Súgóban a megoldást, az segít! :-)

Itt, mindjárt a bal oldalon, a Segítségek menüdobozban megtalálhatod a Súgó - Gy.I.K. menüpontot. Abban találsz egy ide vonatkozó leírást, de ha IDE kattintasz, mindjárt oda is ugorhatsz.

5135.
2005.10.16 20:16
most már nagyon idegesítő hogy nem nyitja meg a szövegszerkesztőt. nem tudok színes vagy nagyobb méretű betűt írni és itt a gportal.hun sem tom a bannerrel reklámozni az oldalt mer nem másolja be. VALAKI SEGÍTSEN KÖNYÖRGÖK!!! www.ordogbotozas.gportal.hu ui.: a html kódjaim sem működnek

5134.
2005.10.16 17:05
Bal oldalt a Segítségek/Használati útmutató menüpont alatt minden szépen sorjában le van írva. U.i.: Ne higgy el mindent, amit félfüllel hallasz! ;)

5133.
2005.10.16 00:28
De várom már az 1.0 verziót!! Remélem biztos, hogy ebben a hónapba megjelenik! És ti örültök?

5132.
2005.10.15 21:26

Portáltulajdonos, figyelem!

A portál tényleges beindításához van néhány nélkülözhetetlen teendőd:
A Root-menü / Modulkezelés menüpont alatt hozz létre új modulokat!
Aktiválni kell azokat a modulokat, amelyeket a látogatók számára is láthatóvá akarsz venni!
A Root-menü / Beállítások menüpont alatt állítsd be, hogy a létrehozott modulok közül melyik legyen a nyitóoldalad, azaz a főoldalad! Amíg nem választasz, mindig látszani fog ez a figyelmeztetés!
Kezdd meg a tartalmi feltöltést, hogy érdekes és egyéni legyen a portálod! Készíts olyan modulokat, amelyek interaktívak, hogy ismerőseid, barátaid szívesen visszatérjenek a lapodra.
Ha további kérdésed van, olvasgasd a
www.gportal.hu fórumait, vagy írj a webmesternek!
Kellemes szórakozást, jó munkát!

Most mivan, mit kell csinállni,?
Azt mondták ha regizek lessz honlapom
hogyan lessz ebből honlap, most mit kell csinállni?

5131.
2005.10.15 12:41

5130.
2005.10.15 12:37
új vagyok! nem nagyon értem ezt a kreditponot izét... vki elmagyarázza??? légyszi! főleg azt hogy hogy kell feltölteni kreditpontot...

Elöző oldal
...
594
...
Következő oldal