»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
581
...
Következő oldal

5269.
2005.11.04 07:38

Haladó!

Köszi a segítséget a színkóddal, sikerült is megcsinálnom, de az a gond, hogy mindenegyes frissítésnél visszaszínezi, és eggyel megtöbbszörözi a feliratot... Miért? Mit tegyek? 

5268.
2005.11.03 23:58
Bocsika, biztos volt már ilyen kérdés vagy probléma, de nagyon sok a hozzászólás, és ennyit végigolvasni :/ Szóval az lenne agond, hogy hiába töltöttem fel oldalháttérképet, az nem jelenik meg. Eléggé kezdőcske vagyok, és nem nagyon értek hozzá. Előre is köszi! :)

5267.
2005.11.03 23:48

Örül, mint majom a farkának :)

Hurrá! :)
Bár így elsőre elég bonyolultnak tűnik a dolog, de hátha rájövök, hogy is kell.
Mindenesetre ha ezt is sikerül megcsinálni, akkor fülig fog érni a szám! :)

5266.
2005.11.03 23:25
Mózes Junior.
erre gondoltál?
http://www.hitetlen.hu

5265.
2005.11.03 22:29

DTom.
Átlépsz HTML nézetbe,és valami ilyesmit fogsz látni a link kódjánál:
<P><FONT size=5><A href="http://link">szöveg</A></FONT></P>

Amit vastagon látsz fent,azt kivágod,és átilleszted ide(a link után,a szöveg elé):
<P><A href="http://link"><FONT size=5> szöveg</FONT></A></P>

Második kérdésedre a választ pedig itt találod:
hitetlen.hu

5264.
2005.11.03 22:12
Yodás? mert akkor szerintem a www.swport.gportal.hu

2005.11.03 21:54

Köszi a múltkori segítséget!Most egy másik téma miatt vagyok itt,bár nem tudom,hogy tudtok e rá választ adni:Láttam egy g-portalos oldalon egy scriptet,ami nagyon kellene,de már rengeteg scriptes oldalt átnéztem és egyiken sem találtam,az oldal címét pedig elfelejtettem,ahol ezt láttam.A script egy jóslás lenne:beírsz egy eldöntendő kérdést,rákattintasz egy Nos? feliratú gombra és kiírja alá hogy Igen vagy Talán vagy Nem.Remélem ti tudtok segíteni

Bee

5262.
2005.11.03 21:38
jav.: 2. ".... segítségemre lenne valami ...."

5261.
2005.11.03 21:36

superuser! / haladó!

Jópárszáz hozzászólást elolvastam már itt a fórumon, de néhány kérdésemre még nem találtam választ, úgyhogy nálatok keresem:

1. Az én hibám-e, hogy amikor egy nagyobb betűméretű szöveg egy szavára linket illesztek, akkor a szó "összemegy" 10 pt méretűre?
Ki tudom-e küszöbölni ezt html kóddal, vagy máshogy?

2. Többször olvastam, hogy a Gportal azt szeretné, ha felhasználói minél egyénibb és színesebb saját honlapokat hoznának létre. Nekem ehhez nagy segítségemre valami:
Ugye jól tudom, hogy nem lehet egyes modulokhoz saját háttérképet feltölteni? Amire aztán szabadon írhatok szöveget, illeszthetek képeket, linkeket.
Az én elképzeléseim megvalósításához nagyban hozzájárulna ez a lehetőség. Ha egyébként nem megoldható, akkor akár fizetnék is érte szívesen.

Előre is köszönöm a választ!

5260.
2005.11.03 20:41
Sziasztok, az, múltkor, mikor beléptem a Vendégkönyvembe megszólalt egy zene amit nem én csináltam! Már kitöröltem azt a bejegyzést ami bűnös volt, azóta már nem szól, azt szeretném kérdezni, hogy mi ez?

Elöző oldal
...
581
...
Következő oldal