»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
559
...
Következő oldal

5489.
2005.12.06 11:26
Oksi:)

5488.
2005.12.06 11:20
Köszönöm Mona,azt hiszem megint előbb járt a kezem:-)Nem az volt a baj,hanem a figyelőim nem működnek,és ez zavarta be az oldalt,letiltottam őket,és rend lett.

5487.
2005.12.06 10:07

Szia!

Egyszerre csak egy G-portálos oldal legyen nyitva a gépeden, mert ha több van, általában akkor szokott kidobni!

5486.
2005.12.06 09:49
Kedves Superuser!
Érdeklődnék,hogy mi lehet az oka,hogy belépek az oldalamra,aztán a modulkezelőbe már csak belépnék,mert állandóan kivág.Van-e valami oka ennek?Ezt két napja tapasztalom.
Köszönöm előre is a válaszodat.
Szép napot Judit/nem csak az én oldalaimon történik ez meg velem/

5485.
2005.12.05 23:32
mercedesfarkas: Modulkezelő -> Új modul hozzáadása -> Fórum stb-stb...

2005.12.05 22:30
Remek!Hogy lehet fórumot csinálni?

5483.
2005.12.05 22:04
zsemles: Nem járulunk hozzá ennek a "bizottságnak" a létrejöttéhez. Nem szeretnénk, ha bárki is hatóságosdit játszana a nevünkben, véleményt nyilvánítana, bíráskodna, főleg nem azzal a tudásszinttel, amit a helyesírásod is mutat. Szerintem még inkább csak szemlélődj a világban, de semmiképp se ítélkezz senki felett, ahhoz sokkal több tudás és élettapasztalat szükséges.

Kérünk tehát, hogy a bizottságot még a megalakulása előtt oszlasd fel, vagy ha ezt nem is teszed, a G-Portál kifejezést semmiképpen nem szerepeltetheted az elnevezésében. Nem kell ahhoz bizottság, hogy szóljatok, ha valami nagyon rosszat láttok. És nem kell véleményt alkotnotok, döntést hoznotok, ezt majd mi megtesszük, a mi dolgunk.

A jobbító szándékot természetesen nagyra értékeljük!

5482.
2005.12.05 20:53

Tisztelt Gportál !

Újra én vagyok.Mi ezzel a bizottsággal segíteni akarunk a Gportálon ! Szép Gportált szeretnénk ! Remélem megértenek minket a Gportál csapat.

Köszönettel:

Zsemlés

5481.
2005.12.05 20:50

Tisztelt Gportál csapat !

Nem zavarja a Gportál-t,ha lapítók/alapítottam egy olyan bizottságot,ami a Gportál oldalait ellenörzi.

Vagyis én csinálok/csináltam egy olyan bizottságot,ahol ellenörzöm/ellenörizzük a Gportál oldalait,és ha olyan veszélyes oldalt találtunk az oldalak között,elküldjök a Gportálnak. (Ha nagyon veszélyeset találtunk).

És a bizottságunknak ez a neve: Gportál Oldal Ellenörző Bizottság (GPOEB)

Van a bizottságnak hivatalos honlapja: www.gpoeb.gportal.hu

Kérem Szíves Válaszát a Gportáltól (Ha lehetőleg,minnél hamarabb !)

Köszönjük Szépen !

Köszönettel:

Zsemlés

2005.12.05 16:04
Már baromira kezd unalmas lenni, h 10 éves láma kiskölykök "oldalfeltöréssel", meg "vírusküldéssel" fenyegetőznek. Csak tudnám, h a kedves szüleik ilyenkor hol vannak?!

Elöző oldal
...
559
...
Következő oldal