»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
558
...
Következő oldal

5499.
2005.12.08 13:19
Elnis: ha megadnád a portálod címét, akkor konkrétan utánanézhetnénk a hibának, így igazán nem értjük, mi is a gondod.

szoszi444: csak akkor látod így a szavazómodulodat, ha a gépedről szavazott már valaki egyszer. Természetes, hogy neki még egyszer nem kínálja fel a szavazás lehetőségét, nem? Ne félj, más gépén, aki még egyszer sem szavazott, meglesz a lehetőség a szavazásra.

Érdekes dolog ez...
Valaki azt reklamálja, hogy miért nem szavazhat annyiszor, ahányszor akar, valaki meg azt szeretné, ha mindenki csak egyszer szavazhatna, még akkor is, ha más gépről teszi...
Ki ért titeket? :-)

5498.
2005.12.08 10:05

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Valaki szavazott az oldalamon, és most nem lehet visszalépni a szavazáshoz, csak az értékeket mutatja, meg azt hogy szavazat lezárása.
Ilyenkor mit kell csinálni? Miért van ez? Tegnap óta így van, nem tudom mit csináljak vele.
És még egy kérdés, a szavazásokat nem lehet valahogy egy modulon belülre, menüpontnak rakni? Így nagyon nagy helyet foglalnak. De nem lehet középre tenni.
Előre is köszi a választ!
Edit
gportal.hu/portal/ismerj-meg

5497.
2005.12.07 21:52

Sziasztok! Szeretném megtudni, hogy miért nem szól az oldalamon a zene, de úgylátom ti sem tudjátok!

Ha nincs modul kirakva, akkor miért nem szólhat a zene?

5496.
2005.12.07 19:55
Indumiel! Itt közvetlenül balra találod a" Súgó-Gy.I.K." menüpontot, azt megnyitod és az aljától fölfelé az ötödik sorban megtalálod a választ. :-)

5495.
2005.12.07 19:06
Sziasztok! Légyszi vki világosítson fel pontosan mennyi az induló tárhely itt a portálon?

5494.
2005.12.07 18:05
Sziasztok! Új portált csinálok és mivel a múltkor nem működött a zene, ezért most semmilyen modul nélkül feltöltöttem egy zenét, de nem működik. Ilyenkor mi lehet a baj?

5493.
2005.12.07 07:53

Babyshop:

Tehát én pl egyáltalán nem a képek url-jét teszem be sehová sem,hanem feltöltöm az oldalamra egy inaktivba a képeket,és onnan másolással teszem be az egyszerű modulomba őket.Így tuti,hogy nem a betűk fognak megjelenni a képek helyett,arról nem is beszélve,hogy így lehetőségem van arra is,ha nagy valami,akkor akár össze is tudom tolni minden irányban a képeket.Próbáld csak meg,ha nem sikerűl,ott a címem,és együtt megpróbálhatjuk.
Üdv Judit

5492.
2005.12.06 17:38
Sziasztok, nem tudja vki mikor lesz a g-portálnak mint pl. az atw-nek ftp kapcsolata? Ha vki tudja az dobjon egy malt vagy vegyen fel msnre, a címem a weboldalamon találjátok meg:)léccives aki tudja írjon nekem:P //gportal.hu/portal/partyboy13

5491.
2005.12.06 16:56
Sziasztok! Örülnék, ha tudna valaki segíteni, mert már kezdek begurulni. Szeretnék a főoldalra feltenni képet, majd szöveget, alá ismét képet, majd ismét szöveget. De vagy csak kép, vagy csak szöveg sikerül. Már kimásoltam a kép címét, be is illesztettem, de amint leokéztam, csak a címe látszott. Ráadásul a szövegmegjelenítőben is eltüntek a jelek. Előre is köszike!

5490.
2005.12.06 13:08
Megtudja nekem valaki mondani hogy hogy lehet javascript kódot berakni?

Elöző oldal
...
558
...
Következő oldal