»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
555
...
Következő oldal

5529.
2005.12.13 18:56

Bocsi, hogy csak most írok, de a 40 fokos láz sajnos az ágyhoz kényszerítet.

Volt kirakva, de én leszedtem már egy kicsit régebben

5528.
2005.12.13 18:49
És esetleg a fórumnál ahol egyáltalán nincsenek hangulat jelek?

5527.
2005.12.13 17:18
 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni tőletek, hogy az oldalamon a chate-nél, tudom-e a megadott alap hangulatjeleket valahogy bővíteni?
Köcce: Böbsi

5526.
2005.12.13 14:12
Szia! Háttérzenére gondolsz?Mert ha nem, és zenét szeretnél feltőlteni, azt sajnos még nem lehet..:(A jelenlegi modulok között nincs erre alkalmas.Talán később lesz ilyen:).Addig más ingyenes tárhelyen elhelyezett anyagaidat linkeld be a portálodra. Azt tudnod kell, hogy a G-Portál nem támogatja semmilyen warez anyag (jogdíjas zene, video, kép, program, és egyéb) letöltését, még az ilyen tartalmakra mutató linkeket sem.

5525.
2005.12.13 14:04
Sziasztok! Szeretnék olyat csinálni az oldalamra,amivel zenét lehet hallgatni.Segítenétek,hogyan kell és mit kell feltennem? Köszönöm elQre is a segítséget!

5524.
2005.12.12 22:51

Superuser, szuper az oldalam. Minden jó, ha jó a vége. Kösz. Üdv. L.I. :-)

5523.
2005.12.12 21:59

Horgasz54: nem kell elkeseredni, nem tragikus a helyzet. Te 800-as képernyőszélességre tervezted az oldalad, így akinél szélesebb, annál automatikusan széthúzódik. Sok tartalomnál ez egyáltalán nem gond.

Ha te fixre tervezted a dolgot, akkor neked készítettük azt a lehetőséget, amelyre Haladó is utalt. Ne automatikusra állítsd, hanem fixre, és ahhoz igazítsd meg az oldalelemeket. Ezek után annak, aki szélesebb gépen nézi, egy háttérszínű sáv lesz látható az oldalad mellett, és nem esik szét a tartalom, olyan marad, ahogy te megalkotáskor láttad.

Úgy összességében egy kicsit több bizalmat adj nekünk, és a sok-sok portálozónak, hogy ennyire azért nem lehet vacak a dolog, csak nem mindenki találja meg ezeket a lehetőségeket.

Hamarosan egyébként az oldalak fix szélességgel középre is beállíthatók lesznek majd, és a fejlécbe is és egyéb helyekre is feltölthetők lesznek simán képként swf (flash) fájlok is. A logot is lehet majd középre és jobbra is igazítani, ezt is sokan kérték.

5522.
2005.12.12 21:02

F1 Ádám:

Még egy kérdésem lenne hogy lehet fájlokat fel és le tölteni az oldalról?

5521.
2005.12.12 20:55

F1 Ádám:

Sziasztok!

Két kérdésem lenne:Az első hogy hogyan lehet videókat feltenni az oldalra?

A második az hogy egy csomó portálon láttam olyan modult hogy "Beállítás kezdőlapnak" és hogy "Kedvencek közé" ezt én hol tudom beállítani hogy az én oldalamon is legyen ilyen?

5520.
2005.12.12 20:46

Kedves haladó! Örülök, hogy válaszoltál, de nálam az első perctől kezdve automatikusra van állítva az oldal szélessége. Most "szkájpoltam" több barátommal akiknek 1024-ük van, mindenütt hótt eltolódott, aránytalan az oldalam. Pedig építkezés közben kiolvastam az egész portál anyagát, hogyha már ilyen könnyű itt portált csinálni, kihozzam belőle a legjobbat. Nem is volt semmi bajom szinte végig, betartottam mindent és nem nyomattam széjjel az oldalt semmivel. Ha már 2 miliméterrel eltolódott az oldalsó menü, akkor azonnyomban átméreteztem az oda tett képet. NÁLAM most is rendben van miden, de ha belegondolok a másfajta képernyőfelosztású látogatóim mit látnak itt, akkor nincs jó kedvem. És eddig azt gondoltam, a máshol aránytalan lapokról, hogy ők bénák! :-(((((((((((((((((

//gportal.hu/portal/tiszato/

Üdv. H54

Elöző oldal
...
555
...
Következő oldal