»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
553
...
Következő oldal

5549.
2005.12.17 22:51

dozsaweb.

1. Jelöld ki a szöveget
2. Majd nyomd be a Láncszemgombot:
3. A felugró kisablakba ird be a linket.
4. Okézd le a kisablakot.
4. Okézd le a modult (vagy a hozzászólást)

nkotb.
A portálok listájában van olyan,hogy Portálépítés,
az ott található oldalakon nézz szét.
(neked erre egy Script kell:Képeffekt?)

5548.
2005.12.17 19:31
Egy kicsit kezdő vagyok még a dolgokban. A problémám az lenne, hogy ezt hogy lehet megcsinálni: Megvan adva egy hosszú link, amire rákattintva elindul egy letöltés. Azt szeretném hogy a hosszú link helyett csak egy rövid legyen pl.: letöltés, és erre rákattintva is elinduljon a letöltés! A válaszokat előlre is köszönöm!

5547.
2005.12.17 19:09
Sziasztok! Ismét segítséget kérnék...lehet olyat csinálni az oldalamra,ahol a képek folyamatosan váltakoznak,egymás után? Köszönöm

5546.
2005.12.17 17:10

atlonguru: nincs semmi gond a tudatlansággal. Igaz, hogy a kérdéseid nagy részére simán megtalálod a választ itt a www.gportal.hu oldalon, ha kicsit körülnézel.

1. Ki hozta létre a G-Portált ? Miért ?
    Alapötlet, koncepció: Győri Attila. Alapmotor: Sipos Gábor; rendszerfeltételek, továbbfejlesztés: Holecz Endre, Kovács Péter, és most már egyre többen :-)
    Hogy miért? -- Erre a
    Mi a G-Portál? menüpontban választ kaphatsz.
  2. Milyen kereskedelmi vagy magánérdek/kek/ állnak mögötte ? /ha állnak/
    Hát persze, hogy állnak. De ezt nem kötik az orrodra, erre vagy magadtól rájössz, vagy nem...
  3. Ki vagy kik az üzemeltetöi ?
    Itt jobboldalt megtalálhatnád a linket.
    Egyébként kezdetben a GEDEON, majd nemrég óta az IVY Magyarország Kft. A jövő pedig még ködbe burkolózik...
  4. Kiket takar a G-Portal Team?
    A fejlesztőket, webmestereket, moderátorokat, ügyfélszolgálatosokat, szóval az üzemeltető cég munkatársait.

2005.12.17 16:13

Hogyan lehet egérkövetőt csinálni??? Valaki segítsen,lépésről lépésre lécci!!!Már egész jó oldalunk lenne...de még hiányoznak dolgok,mint pl ez... előre is köszi

5544.
2005.12.16 21:12

atlonguru >>> itt utánanézhetsz..

G-Host professzionális webhosting
... postafiókok, kvóták, aliasok, aldomainek, stb.) Gedeon Nyomdaipari Bt.
2600 Vác, Zrínyi u. 9. Tel.: 27/501-655 Fax.: 27/501-656. www.gedeon.hu.
www.ghost.hu/ - 9k - Tárolt változat - Hasonló lapok

5543.
2005.12.16 18:08

Elöre is elnézést kérek tudatlanságomért !!!

Ki hozta létre a G-Portált ? Miért ?
Milyen kereskedelmi vagy magánérdek/kek/ állnak mögötte ? /ha állnak/
Ki vagy kik az üzemeltetöi ?
Kiket takar a G-Portal csoport 

5542.
2005.12.16 17:47
SEGÍTSÉG!!!!!!! VALAKI SEGÍTSEN!!!!!! Az oldalamra rádiót szerettem volna felrakni, de aztán valamit nagyon elcsesztem!!!! Szerintem rosszul írtam be a kódot, vagy rossz kódot írtam be eleve, és azóta állandóan ledob az oldal miután bejelentkezem, és rákkattintok valamire. KÉREM SEGÍTSEN VALAKI!!!! A LEGJOBB AZ LENNE, HA A WEBMESTER, vagy egy másik G-PORTAL SZERKESZTŐ SEGÍTENE!!!!! KÉRLEK TITEKET MINNÉL HAMARABB SEGÍTSETEK!!!!! *_* (ha nem segít senki.....itt fogok elvérezni...x_x)

5541.
2005.12.16 17:26

SzerkZsuzsi, ha már létrehoztad a portálod, akkor tudod állítani, hogy publikus legyen-e, vagy sem.

formula1lap

#5536  1.) Olvass vissza a fórumba, kb. 100x már megkérdezték.  Valszeg ezért is nem válaszolt senki...  2.) Keresgélj a portálépítéssel foglalkozó portálokon.

#5537 Sehogy.

5540.
2005.12.16 17:18

Bocs az előzőt elfogalmaztam.

Légyszi segítsetek ha tudtok!

Elöző oldal
...
553
...
Következő oldal