|
|
Portálépítés |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ügyes! Látom vannak ötleteid.
Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.
|
|
|
|
|
|
... 553 ... |
|
|
dozsaweb.
1. Jelöld ki a szöveget 2. Majd nyomd be a Láncszemgombot: 3. A felugró kisablakba ird be a linket. 4. Okézd le a kisablakot. 4. Okézd le a modult (vagy a hozzászólást)
nkotb.
A portálok listájában van olyan,hogy Portálépítés, az ott található oldalakon nézz szét. (neked erre egy Script kell:Képeffekt?)
|
|
|
|
|
|
Egy kicsit kezdő vagyok még a dolgokban. A problémám az lenne, hogy ezt hogy lehet megcsinálni:
Megvan adva egy hosszú link, amire rákattintva elindul egy letöltés. Azt szeretném hogy a hosszú link helyett csak egy rövid legyen pl.: letöltés, és erre rákattintva is elinduljon a letöltés!
A válaszokat előlre is köszönöm!
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!
Ismét segítséget kérnék...lehet olyat csinálni az oldalamra,ahol a képek folyamatosan váltakoznak,egymás után?
Köszönöm
|
|
|
|
|
|
atlonguru: nincs semmi gond a tudatlansággal. Igaz, hogy a kérdéseid nagy részére simán megtalálod a választ itt a www.gportal.hu oldalon, ha kicsit körülnézel.
- Ki hozta létre a G-Portált ? Miért ?
Alapötlet, koncepció: Győri Attila. Alapmotor: Sipos Gábor; rendszerfeltételek, továbbfejlesztés: Holecz Endre, Kovács Péter, és most már egyre többen :-) Hogy miért? -- Erre a Mi a G-Portál? menüpontban választ kaphatsz.
- Milyen kereskedelmi vagy magánérdek/kek/ állnak mögötte ? /ha állnak/
Hát persze, hogy állnak. De ezt nem kötik az orrodra, erre vagy magadtól rájössz, vagy nem...
- Ki vagy kik az üzemeltetöi ?
Itt jobboldalt megtalálhatnád a linket. Egyébként kezdetben a GEDEON, majd nemrég óta az IVY Magyarország Kft. A jövő pedig még ködbe burkolózik...
- Kiket takar a G-Portal Team?
A fejlesztőket, webmestereket, moderátorokat, ügyfélszolgálatosokat, szóval az üzemeltető cég munkatársait.
|
|
|
|
|
|
Hogyan lehet egérkövetőt csinálni??? Valaki segítsen,lépésről lépésre lécci!!!Már egész jó oldalunk lenne...de még hiányoznak dolgok,mint pl ez... előre is köszi
|
|
|
|
|
|
|
|
Elöre is elnézést kérek tudatlanságomért !!!
Ki hozta létre a G-Portált ? Miért ? Milyen kereskedelmi vagy magánérdek/kek/ állnak mögötte ? /ha állnak/ Ki vagy kik az üzemeltetöi ? Kiket takar a G-Portal csoport
|
|
|
|
|
|
SEGÍTSÉG!!!!!!!
VALAKI SEGÍTSEN!!!!!!
Az oldalamra rádiót szerettem volna felrakni, de aztán valamit nagyon elcsesztem!!!! Szerintem rosszul írtam be a kódot, vagy rossz kódot írtam be eleve, és azóta állandóan ledob az oldal miután bejelentkezem, és rákkattintok valamire. KÉREM SEGÍTSEN VALAKI!!!! A LEGJOBB AZ LENNE, HA A WEBMESTER, vagy egy másik G-PORTAL SZERKESZTŐ SEGÍTENE!!!!! KÉRLEK TITEKET MINNÉL HAMARABB SEGÍTSETEK!!!!!
*_* (ha nem segít senki.....itt fogok elvérezni...x_x)
|
|
|
|
|
|
SzerkZsuzsi, ha már létrehoztad a portálod, akkor tudod állítani, hogy publikus legyen-e, vagy sem.
formula1lap
#5536 1.) Olvass vissza a fórumba, kb. 100x már megkérdezték. Valszeg ezért is nem válaszolt senki... 2.) Keresgélj a portálépítéssel foglalkozó portálokon.
#5537 Sehogy.
|
|
|
|
|
|
Bocs az előzőt elfogalmaztam.
Légyszi segítsetek ha tudtok!
|
|
|