»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
541
...
Következő oldal

5669.
2006.01.01 12:27

Sziasztok!

Nagyon boldog portálépítős újévet kívánok!

Légyszíves segítsetek:

Lehet képeslapküldőt tenni egy oldalra?

Köszi: Sunkid

5668.
2005.12.31 21:01
Köszönöm, viszont kívánom!

5667.
2005.12.31 20:38

Köszönöm szépen zsembecske moderator! Remélem mostmár jó lesz..

Boldog Új Esztendőt!

2005.12.31 17:44
Kedves Felhasználók!

Az egész csapat nevében kívánok mindenkinek Sikeres, és Boldog Új Évet!

2005.12.31 17:26
Cavyy Állítottam egy picit a portálodon, természetesen jó szándékból: a "Root" menü "stílus és felület" menüpontján belül van az oldal szélessége, amit átállítottam 1120-ra,

hiszen a bannered 1120 pixel széles, tehát sacc/kb. passzol. Bármikor visszaállíthatod automatikusra, csak megszerettem volna mutatni, hogy így lehet trükközni. A fejléced most már bejön, valószínű azért nem jött elő, mert becashelődött.

5664.
2005.12.31 15:14

Sziasztok!
Köszi Ashiquor és Haladó! Most csináltam új bannert, de nem tudom feltölteni. Vagyis elvileg feltöltötte, de nem mutatja, hanem csak az eredetit (sima sötétkék). Pedig bmp típusú a banner.. nem értem.
Kérlek segítsetek, adjatok vmi tippet, ötletet! Köszönöm!
Ja az oldal:
www.kutyaoldal.gportal.hu
Most a régi banner van fenn...

Sylvi (Cavyy)

5663.
2005.12.31 14:44

Kedves Nojjemy!

Én is itt kérdeztem meg hogy hogyan kell szines menünévvel írnni!

Csak leírod ezt a menü nevébe:

<FONT color=0000ff>Vendégkönyv</FONT>

Nézd meg a http://www.startlap.com/szinek.html

Itt nagyon sok szinkódot találsz!

Háttérzenét meg úgy lehet feltölteni, hogy csinálsz egy modult. A tipusa Háttérzene, neve (mondjuk azt hogy) zene.

Kész a zene menü. Most ott találsz egy ilyet: Szerkesztés

arra rákattolsz és a lementett zenét feltöltöd, és kész is van!

5662.
2005.12.31 14:40
Jaj bocsi!most látom te neki...jah.Bocsika még1X

5661.
2005.12.31 14:36
Bedilizett a gépem!Nektek is elküldte egy csomószor?Amúgy haladó!Háttérzenét úgy tidsz csinálni h:a Mudulkezelés menüben rámész a Modul hozzáadása-ra, és ott kiválasztod h Háttérzene. Nevet adsz neki, kiválasztod h hol legyen, és utána Hozzáad. Ami ezt követi: Feltöltesz egy zenét, de az nem lehet több 1MB-nál, és nem tartalmazhat ékezetes betűt...a szokásos. Aztán kész is:DDRemélem érted.Noemy

5660.
2005.12.31 14:30

Szisztok!
Nem tuom mi van velem, egyszerűen nem értek a portálokhoz!?!?!? Nem tuok semmit. Najó, sok mindent tuok de nem annyit amennyit én szeretnék. Olyan problémám van, (mondjuk ez nem a portálépítéshez tartuzik)ha valahol írok a VK-ba, nem tuom hogyan lehet képet beilleszteni. Aztán h lehet a moduloknak a címét színesere ,,varázsolni''?pl.:Hirdesd az oldalad! és ez zöld. Nah a másik meg:h lehet zenéket rakni az oldalra? És van még egy olyan problémám, h vki naon kicseszett velem. Az oldalamon van szavazás, és ez a kérdés: milyen az oldalam? erre vki 22X a szarra szavazott. Azt hittem többen, de NEM! Meg lehet nézni a statisztika menüpontban h mikor mennyi ember volt az oldalon. Aznao csak asszem 3an vtak ott. Lehet ilyet? H többször szavazni egymás után?Kérlek erre az utóbbi kérdésre válaszoljatok mindenféle képpen ha tudtok!A többi si fontos, de ez naon piszkálja a csőröm. pucce, és jó bulizást az ó év utolsó és az újév első napján!Noemy

Elöző oldal
...
541
...
Következő oldal