»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
...
51
...
Következő oldal
 
1154.
2008.06.14 21:35

Na, kész :). Én szívem szerint ki nem probálnám a Galériát... vagyis az extra.hu -sat. Szerintem azért oda töltik fel, mert rengeteg oldal, nem váltott még át az új rendszerre, és így csak 50mb szabad helyük van. És ha portálépitös oldalról van szó, akkor 200mb és kevés. Meg a tárhely növelés is egy vagyonba kerül amire már nehéz fizetni :/ pl. Adlizéknál 300mb is kevés. És a tárhely növelés, azt hiszem 50 kredit. Hogy levegyék a gp -s bannersávot + 50 kredit. És ahogy megy fel a tartalom, meg a kép egyre kevesebb a hely, és egyre több kredit kell :(. Na, a HD lesz nekem mindenre a példám :).

Hogy jobb legyen a képtár: mikor megnyitunk egy képet, akkor a gp -s képtárban nyilik meg az eredeti kép. Na, fölötte van 2 nyíl. Ezt meg lehet csinálni úg hogy alul legyenek a képek, és ha rákattint, akkor azt mutatja meg.

Meg a Képtár stilusát is lehessen állitani. Vagyis belül mien legyen a szín, vonalak meg minden. Pl. az extrás naptárban:

http://kepfeltolto.hu/i/?t=img&id=127453

na, többb ötletem nincsen :D. Ja igen, és többen használnák sztem a gp -s naptárat, ha lenne benne egy hatalmas újitás :).

 
1153.
2008.06.14 21:16

Még a végén elpirulok :$. Na, nagyon nem értettem mit írt Adliz a naptárral kapcsolatban, de akk eírom a másik ötletemet.. sztem erre gondolt Adliz is, csak én nem jól értem.. nah, szval a naptárnak úgy legyenek különös stlusaik, hogy a színek változnak csak meg. Ha pl. Narancs a stilus, akkor a naptár ilyen narancssárgás lesz.. :). Na, biztos ezt írta ő is :D.

Háttérzenével kapcsolatosan: nem néztem még meg, mert még idáig nem jutottam el. De a Háttérzenénél, lehetne akk egy lista, - ahogy adliz írta - amiben a lejátszható zenéket játsza le :). Vagy, kiválaszt több háttérzenét, és sorjában játsza le őket :). Képtárhoz meg mindjárt írok, csak elrendezem a szobábmat :).

 

 
1152.
2008.06.14 13:36

Adliz: Ez a radioblogos lejátszó egész jó, még rágódunk rajta kicsit. A naptárral kapcsolatban ha erőt veszek magamon, végignézem az összes stílust és kijavítjuk a hibákat, de ha esetleg tudsz konkrét stílust, amiben valami nagyon gáz, akkor írd le pls. Illetve figi is, hiszen ahogy elnézem ti ketten aktiválódtatok, aminek én személy szerint nagyon örülök :)

Kérdésem lenne, mégpedig a képtárral kapcsolatban. Szeretnénk rajta javítani, de ötleteket várunk (azonkívül, amit Adliz mondott régebben, hogy ugye a hagyományos nézetben 780 pixel oldalszélességnél például széthúzza az oldalt). Szertintetek miért választják sokan az extrás képgalériát, és milyen képtárat használnátok szívesen a portálotokon?

 
1151.
2008.06.13 17:40

superuser: új modulnak jobb, én így látom. S akkor a háttérzene marad a régi, és egy új zenelejátszó modult kellene létrehozni. Szerintem úgy lenne jó, ha nem csak 1 modult lehetne belőle készíteni a modulkezelőben, hanem többet. Mert pl. ha valaki dj, s meg szeretné mutatni a műveit, akkor ugye csak úgy tudja berakni jelenleg, hogy le tudják tölteni a látogatók. A zenelejátszóval pedig már magán az oldalon meg lehetne hallgatni.
De az se lenne baj, ha egy lejátszóba nem csak 1 zenét lehetne berakni, s lenne egy lista, ahol a címekre kattintva ki lehet választani melyiket akarjuk meghallgatni.
A radio blogon van egy ilyesmi listás középen: radioblogclub.com
S pl. lehetne albumokat készíteni és oda feltölteni a zenéket, úgy mint pl. a G-portár modulban is, csak ez valahogy zenelejátszó kinézetben mutatkozna meg.

A naptárral kapcsolatban: csak arra kellene odafigyelni, hogy látszódjanak rendesen a naptárban a napok. Vannak olyan stílusok, ahol a szöveg eléggé beleolvad a háttérbe. Mondjuk, ha lesz az újjítás, miszerint magunk változtathatjuk a modulok színét, akkor ez a probléma megoldódik :)

 
1150.
2008.06.13 16:33
Akkor ennyit a naptárról :D. Egyébként, ez az "Új Tartalom" nem akar müködni :). Rákattintok a Teljes listára, és ott müködik :D. A Főoldalon nem.. :S Remélem hamar müködni fog rendesen.
 
1149.
2008.06.13 16:23

figi95: És mi van akkor, ha valaki 2009. januárra kíváncsi? Tehát a naptár vagy valóban naptárként funkcionál, vagy aktuális napként, hiszen a te naptáradban az előző/következő nap gyakolratilag használhatatlan, mert nem fog valaki egyesével lépkedni rajta. Ezt inkább úgy tudom elképzelni, hogy van egy egyszerű naptár, ami az éppen aktuális napot mutatja (ez kb. olyan súlycsoport, mint az óra modul), és van egy éves naptár, amiben ugye kedvedre lépegethetsz, valamint eseménynaptárat is társíthatsz hozzá. Ugyanakkor hamár egyszerű a naptár, pl. érdekesebbé lehet tenni egy névnap funkcióval, ez így sokkal vonzóbb, hiszen névnap modul nincs még. A dizájn nekem egykissé mindenkilapjás, arra ügyelni kell, hogy ne üssön el a többi modul alapstílusától, hiszen ez zavaró lehet olyan oldalakon, ahol nem pakoltak fel egy rakás css-t.

Adliz: Hm, azon töprengek, hogy a háttérzenét kellene összegyúrni a zenelejátszóval, vagy inkább egy új modult készíteni. Ha a háttérzenének lehetne ilyen funkciója is, nem lenne-e túl bonyolult a kezdőknek? Valami pedig motoszkál a fejemben, de nem kristályosodott ki ezzel kapcsolatban. Ha van konkrét ötlet, kérlek, írd le!

 
1148.
2008.06.13 15:34

őő.. csináltam még kettőt... egy kicsit alakitottam rajta...

http://gdkepup.extra.hu/images/pic_20080613153018_ccc0aa1b81.png
http://gdkepup.extra.hu/images/pic_20080613153027_71ad16ad2c.png

na jó mostmá téll leállok :). nem rajtam múlik hogy lex -e új naptár stilus vagy nem.. ezek csak példafélék :).

 
1147.
2008.06.13 15:13

Nah, mondtam h csinálok egy naptár stilust. Vagyis egy kűlsőt neki :). Nem lett *5 -ös, de nem baj, lesz még jobb is. Na, szval a naptárnál, lehetne új stilust kitenni. Itt van akkor egy példa amit csinálgattam:

//figi95-design.gportal.hu/portal/figi95-design/image/gallery/1213362784_05.png

Nyugodtan lehet röhögni xD

 
1146.
2008.06.13 11:25

ezért is írtam inkább az ablakzáródást, mert közben rájöttem, hogy nem mindenkinek bejövős a dolog :)

superuser: őő.. most akkor nem érted mire gondoltam a zenelejátszóval kapcsolatban? Ha nem: pl. olyasmi zenelejátszó, mint a media player, szóval van rajta play, stop, stb. gomb. Mondjuk ilyesmit lehet kóddal berakni, de könnyebb lenne főleg a kezdőknek, ha lenne ilyen modul. Feltöltené a zenéjét a portálra, aztán a zenelejátszó meg lejátszaná. Lehetne több fajta skin hozzá.

Figi: számomra nem lenne béna, azért vannak a hangulatjelek, hogy kifejezzenek. S ha egy mondat után írok egy fektetett mosolygó smileyt, az ugyanazt jelenti, mintha megjelenne kis képben :P

 
1145.
2008.06.13 11:10

Adliz: én megörülnék attól, hogy rögtön ehozza a smileyt. Gondolj a HD -ra, ha rötgtön behozná a smileyt, mien "bénán" nézne már ki... hülyét kapnál te is h minden mondatban van 1-2 smiley.

superuser: pl. új kűlsőt adni neki. Lehetne több színben is, és alakja is :). Tudnék én csinálni neki pár alakot :). hmm... asszem csinálok is egy képet, hogyan is nézhetne még ki :).  (na, élő példa, mien hülyén nézne ki minden mondat végén egy mosolyó smiley :)).

 

 
Elöző oldal
...
51
...
Következő oldal