Hello! Nekem az lenne a gondom, hogy már több g-portal-os oldalon is láttam, hogy van egy menüben pl egy media player, amivel lehetne zenét hallgatni, és nem kéne 1MB-os zenét rakni fel az oldalra háttérzeneként.
Hali emberek nekem is van G-portálos oldalam nem is 1, és kéne 1 kis segittség. Kellene nekem 1 kereső ami az oldalon belül keres! Ha valaki tud ilyet az kérem, hogy ide írja le.
Többen jelezték, hogy teljesen felesleges adat, hogy mekkora egy feltöltött kép mérete. Beláttuk, hogy igaza van, és ezért került le onnan ez a szám. Aki tudni akarja, pillanatok alatt így is megnézheti, mekkora a képfile mérete.
Eddig a képtárakban lászott a feltötltött képek nagysága,hogy hány KB egy,egy külön,most egyik oldalamon sem mutatja ezt.Mi az oka ennek? köszönöm a választ előre is.
DTom: Ez Európában teljesen bevett forma, semmi köze semmilyen valláshoz. Gergely-féle naptárt használnak lassan az egész világon, és abban eredetileg mindig is a vasárnap volt a hét első napja. A te kedvedért csinálunk majd egy hétfővel indulót is.