»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
486
...
Következő oldal

2006.03.08 13:27
carpmania akkor a főoldalad moduljának aljába kell beilleszteni a bannereket.

6218.
2006.03.08 13:27
Zsembecske,én azt nem értem,ha eddig nem kellett semmit plusszba beírni és most sem kell csak ezekszerint néhány esetben?na,végképp nem értem.Pl. az én oldalamon a többi oldalamat képek alá linkeltem az egyik az új ablakban nyilik meg a többi az nem,akkor ezt mért van?na de ennél nagyobb baj ne legyen,azt kívánom!

6217.
2006.03.08 13:24
vtv,küldtem az e-mail cimedre egy linket arra katt,és kövessed az tanácsokat.szerintem menni fog.

2006.03.08 13:24

Judit sajna többet nem tudok segíteni, manuálisan kell kiegészíteni a html kódban a linkek sorait. Ha esetleg valakinek van jobb ötlete, írja meg nyugodtan.

6215.
2006.03.08 10:43

Köszi,és azt hogy lehet megoldani hogy a főoldalam alján legyenek ezek a toplistás képek-linkek:Tehát nem oldalmenübe szeretném...

köszi

6214.
2006.03.08 09:43
Zsebecske,na de eddig sem kellett semmit sem átírni abban ami a modulkezelőben a  láncszem jelre kattintva kimásolt az ember,még sem új ablakban nyílt meg semmi sem.Nem is hiszem,hogy ez lenne a probléma,mert akkora hülyeségek történtek közben ami érthetetlen.Pl,az istennek sem lehetett alálinkelni,hiába illesztettem be a kódot,ok-va ugyanúgy a semmi maradt,aztán áthelyeztem a képecskét ami alá linkelni akartam,akkor meg minden ok lett.nem tudom mi lehetett a baj,de pl.az én oldalamon is tegnap azt írta be valaki,hogy nem működnek a menűpontok,nálam is és megnézettem 3 emberrel,működtek,most épp azt írta be valaki,hogy ha visszafelé lép,akkor hibajelentést küld neki a gép,nem tudom mi lehet a baj,vagy van-e baj egyáltalán.
Köszönöm a válaszodat

2006.03.08 09:12
Benji nézz körül Haladó oldalán, ennyit tudok ajánlani

2006.03.08 09:04

Judit: azért nyílik meg a hivatkozás teljesen új ablakban, mert a html. kódnak hiányzik az a része, amivel megmondod, hogy hogy nyíljon meg:

"Blank" (új ablak, de a szülő ablak is nyitva marad)
„Self” (Az új oldal az előző helyén jelenik meg.)
„Parent” (Az oldal az őt meghívó oldal keretében jelenik meg. Keretes dokumentum esetében.)
„Top” (Az egymásba ágyazott keretcsoportok tetején, tehát a fő kertben jeleníti meg az oldalt)

(Ha nem voltam érthető írd be a Google-be, hogy "HTML segédletek", vagy "HTML kezdőknek", és biztos találsz ennél érthetőbb magyarázatot. )

Tehát attól függően, hogy mit szeretnél ki kell egészítened a html. kódot. Pl:

<a href="//www.gportal.hu/gindex.php?pg=6476021" target="_blank">

6211.
2006.03.08 07:50

Az én kérdésemre, kaphatnék valami segítséget??
Köszi......

6210.
2006.03.08 07:10
azt hiszem győztem,legalábbis két menűponttal igen,újta betettem a képeket,és most ez a kettő műxik,de fogalmam sincs róla,hogy az közrejátszhatott ebben a hibában,hogy csak a képtár nem kinagyitott képét tette be?

Elöző oldal
...
486
...
Következő oldal