»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
473
...
Következő oldal

6349.
2006.03.26 18:13

Cavyy.

Nem, nem foglal helyet.
A 40MB-t a képednek van fentartva /a képtárban.

Bridzset.

Ghost néven igen.Webhosting(klikk ide)

6348.
2006.03.26 16:34

Sziasztok!

A gportal-nál lehetséges a domain regisztráció?
Nem,ugye?

Köszi!

6347.
2006.03.26 16:05

Hello! Először is köszönöm annak a vkinek, aki leírta, hogy hogyan lehet az uw.hu-ra zenét, videót feltenni, és ezáltal gportalos honlapomra is! Viszont támadt egy problémám vele: amikor a jegyzettömbbe beírtam, hogy mi lesz a főoldalam, és feltöltöttem az uw-ra, akkor nem csak azt a szöveget töltötte fel, hanem még mellé egy csomó mindent: az volt a szövegem, hogy 'This is my site! He-he!' :) Erre pedig, mikor felmentem, h megnézem, h milyen az uw-s honlapom, ez volt ott:

Agyrém! Ez nem tudom micsoda, és hogy nem baj-e, hogy ez van ott. Amellett pedig amit zenét feltöltöttem, annak híre, hamva sincs a honlapon! Ezt nem értem. Légyszi segítsen, aki tud, nem akarom, hogy töröljék az uw-s honlapom! Előre is köszönöm!

6346.
2006.03.26 14:24
Sziasztok!
A vendégkönyvembe már rengetegen írtak. Ez helyet foglal a portálomon? Ha kitörlöm a vendégkönyvet, akkor felszabadul hely?
Köszi!

6345.
2006.03.26 13:14

Gors.

Mert ezek szerint hibás az a Script.

6344.
2006.03.26 12:54

Haladó!

Tudom, hogy ennek elvileg így kéne működnie, de bemásolom a szöveget, és nem látok mást, mint hogy az egerem nem változott, és hogy a script szövegének (1 része!) ott van a modulban a szöveg alatt. Most mi van?

6343.
2006.03.26 08:16
Kedves Ceresz és Haladó!! Nagyon KÖSSSZZIII!! Így már megy a dolog. :-))

6342.
2006.03.26 06:49

kovasati.

Úgy van, ahogy Ceresz írja, bár hivatalosan ez úgy működik, hogy 1. hozz létre a modulkelezlőben (új modul hozzáadása), egy Menü tipusú modult, 2. azt rakd ki Jobbra.
3. Majd ebbe már bele tudod rakni a képtár modult, mint menüpont. (lenyíló fülecske=>Nincs menüben)

6341.
2006.03.26 03:28
Kovasati:
A képtárat először középre tudod tenni, menüpontosan ez így igaz, de miután létrehozol egy képtárat, mondjuk képeim felirattal, akkor utána jobb egérgombbal katt erre a képeim menüpontodra, majd tulajdonságok, ott látni fogsz egy hosszú url címet, na azt másold vágólapra (kijelöl másolás vagy ctrl+c), utána hozz létre egy egyszerü modúlt, amit rakj jobbra vagy ballra ahova tetszik, írd be normál, azaz szerkesztő módba ugyanezt a szöveget mondjuk hogy képeim, majd jelöld ki ezt a beírt képeim szót, majd kattints erre a "fekvő nyolcas"  Szerü ikonra, töröld a http feliratot a felugró ablakból, majd most másold oda be az imént kimásolt url címet,azaz nyomj egy beillesztést, vagy ctrl+v t.
Ezután bemész modulkezelőbe, majd az előzőleg létrehozott alap képtáradat a menübesorolási pontnál átállítod "nincs menüben" re, a másik, képek menüdet pedig utána ugyanúgy szerkesztheted...

6340.
2006.03.25 23:01
Haladó! A JOBB oldalra szeretnék tenni egy Képtár szerű modult, de ha kiválasztom a Modulkezelőben a Képtár-at, akkor csak Középre engedi rakni. Azután bármit teszek, nem tudom jobbra illeszteni. Átnéztem vagy 6x a FAQ-ot, de valamit nagyon elfelejtettem... :(((( Help please!

Elöző oldal
...
473
...
Következő oldal